Ben bugün doktora gittim ve arkadaşlar erken doğumun belirtisiymiş bu yaşadıklarım. Doktor ciğer geliştirici iğne yapalım dedi bugün ilk dozunu vuruldum diğer dozuda yarın vurulacağım inşallah. Nst de aktif sancım çıksaydı hastaneye yatıracaktı ama çok şükür aktif sancım çıkmadı. Nstyi çok zor çektirdim kızlar aklınızda olsun tıka basa karnınız tok olsun. Bugün ben o kadar çok şey yiyip içtim ki midem hala bulanıyor. 3 defa nstye bağlandım. 2.de bitti dedim tam, doktor bebek uyuyor yarım saat sonra tekrar çekilsin dedi ve tekrardan yeme içme seansı. Zor ve aşırı yorucu bir gündü
Bebiş kanala girmek için baskı uyguluyormuş, bir de 3 gündür benim sürekli kasıklarımda geçmeyen sancı vardı. Karnım uzun süre sert kaldıktan sonra sancı oluyordu
Canım sen yazınca ben YouTube’dan baktım Aşkım İrem aktulga ‘ nın videosu vardı o natura keratin kullanmış , Trendyol yorumları güzeldi canım, rossman watsonslarda falan var mı bilmiyorum bir ara uğradığımızda bakalım
YOON Brezilya Fönü, Saç Düzleştirme & Keratin Botoks, Güçlendirici Ve Besleyici Evde Keratin Bakım Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Urban Care Expert Biotin ve Kafein Dökülme Karşıtı Tonik&Şampuan&Krem Set-vegan yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
ty.gl
Bence erkekler kapatılsın az önce yine sordu randevu saatini ağzına kürekle vuracaktım nerdeyse. Geç kalıpta çenemden korkuyormuş kızımı anneme bırakıp hastanede buluşuyoruz ya
Bebiş kanala girmek için baskı uyguluyormuş, bir de 3 gündür benim sürekli kasıklarımda geçmeyen sancı vardı. Karnım uzun süre sert kaldıktan sonra sancı oluyordu
Ben bugün doktora gittim ve arkadaşlar erken doğumun belirtisiymiş bu yaşadıklarım. Doktor ciğer geliştirici iğne yapalım dedi bugün ilk dozunu vuruldum diğer dozuda yarın vurulacağım inşallah. Nst de aktif sancım çıksaydı hastaneye yatıracaktı ama çok şükür aktif sancım çıkmadı. Nstyi çok zor çektirdim kızlar aklınızda olsun tıka basa karnınız tok olsun. Bugün ben o kadar çok şey yiyip içtim ki midem hala bulanıyor. 3 defa nstye bağlandım. 2.de bitti dedim tam, doktor bebek uyuyor yarım saat sonra tekrar çekilsin dedi ve tekrardan yeme içme seansı. Zor ve aşırı yorucu bir gündü
Canım çok geçmiş olsun neler yaşamıştın belirti olarak ben kaçırdım sanırım? Nstye girdiğimde bana aç mısın tok musun demediler hiç sabah erken gittiğim için randevuya sadece bir tane muz yiyebilmistim ama benim bebiş genel olarak hareketli o yüzden mi acaba sıkıntı olmadı bende
Çok şükür canım ben buralara geldim ya gerisi allahın takdiri. İgnemi de oldum dogarsada sıkıntı olmaz inşallah çok çok biraz minik olur saglıklı olsunda. sunn1
sanki vajinada açılma oluyor gibi
Hissediyorum diyordu dün ondan gitmiş demekki doktora
canım tam olarak neler yaşıyorsun yazmışsındır da aklımdan çıktı. Kaç doz yapacak ciğer geliştiriciyi? Niye böyle olmuş doktor bi açıklamada bulundu mu
O korku bende de var ya, bazı zamanlarda rutin hareketleri var mesela sabah ben uyandığımda falan direkt başlıyor tekmelere, tekme yoksa aklıma direkt bu senaryolar geliyor kordon dolanması vs. çok hareket etti öyle bir şey mi oldu acaba diye endişeliyim hep
O korku bende de var ya, bazı zamanlarda rutin hareketleri var mesela sabah ben uyandığımda falan direkt başlıyor tekmelere, tekme yoksa aklıma direkt bu senaryolar geliyor kordon dolanması vs. çok hareket etti öyle bir şey mi oldu acaba diye endişeliyim hep
Ben doktoruma da söylemiştim aşırı hareketli
Korkuyorum diye korkma suyu normal dedi suyu fazla olursa kordon dolanabilğr dedi ama yinede tedirgin oluyorum
Ben doktoruma da söylemiştim aşırı hareketli
Korkuyorum diye korkma suyu normal dedi suyu fazla olursa kordon dolanabilğr dedi ama yinede tedirgin oluyorum
Aynen herşey yolundaydı umarım bi aksilik yoktur. Çok şükür grupta 30 hafta ve üstünü görmeyen kalmadı çok çok erken doğumlar vs olmadı. İnşallah bundan sonra da hepimiz vaktinde doğururuz. Böyle bi süre ses Seda olmayınca insan tedirgin oluyor