2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Evet canım ben onun kaygılarını anlıyorum zaten ama kaygı dediğimiz şey önlem almak için bizi uyaran bir duygu zaten. Şimdiden kenara para atmaya çalışsak ben zaten evden çalışıyorum benim kesintiye uğrayacak bütçem de yok. Kayınvalidemler sağolsun gözümüzün içine bakıyorlar yardım ihtiyacımız olur mu diye eşim tek çocuk o yüzden bütün yatırımlarını çocuklarına torunlarına ayırmak istiyorlar o yüzden kaygılanmssı bana biraz yersiz geliyor. Ben de kaygılanıyorum asıl bakım emeği bizde gece uyanması gündüz yorgunluğu emzirmesi ama bu kaygılarla o zaman hiç çocuk yapmamız lazım. Hazır tazeyken aradan çıkar işte yaşları da yakın oynayacak arkadaş da olurlar birbirlerine

Aaa sizin düğün vardı dimiii
ne dedinizz
Biz hsonu ailelere söyledik anacığım ağladııı :)
Kalp atışını duyduğumuz gün söyledik :) bizim genel olarak beklenen bir durumdu zaten ben boş gebelikten kürtaj oldum Nisan ayında. Annemi aradım ( şehir dışında şu an yan yanayken söyleyemedim) ya çok güzel şeyler aldım sana da foto attim dedim, yoksaaa dedi direkt açtı fotoyu güzel şeyler almismis sesinden belli zaten dedi önceki hafta gelmişti sonra tekrar şehir dışına çıktı o zaman tipimden de anlamış bı sismisim bişey olmuş ama olsa söylerdi demiş teyzeme de zaten eşim haftasonu tek gidince tüm akrabaları da öğrenmiş oldu

mutlaka muayene edip bakar canım kan ver ondan sonra bakayım demez bence ben her kontrole gittiğimde hep muayene edip öyle kana gönderiyordu
Hadi bakalım inşallah hayırlı güzel haberlerle dönerim yarın . Seninde cuma günü güzel haberini alalım da haftayı musmutlu kapatırız

Hadi bakalım inşallah hayırlı güzel haberlerle dönerim yarın . Seninde cuma günü güzel haberini alalım da haftayı musmutlu kapatırız
inş canım yarn güzel haberlerini bekliyorum belki karından kese görünmeyebilir ama vajınalde görünür bence senle aynı haftalardayız ben gecmi aldım randevuyu ya neyse senin sonucu merakla bekliyorum saat kaca almıştın

Anladım hayatım güzeel olmuşş artık sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza ben 3 hafta sonra gideceğim doktora ama çarşamba iç hastalıklarına rand. Aldım demirim çok düşük bi de triodim biraz yüksek çıktı 3.10

Amiin inşallah benim de 15 gün kaldı randevuma sen kalp atışını duymuş muydun canım
Tiroid tsh mi oluyor?

Kizlar selam tekrardan, buraya kucuk bir not dusecegim. Bugun ilk defa kustum... Ben kusmaktan inanilmaz korkuyorum ve hep bastirmaya calisiyorum cunku cocukluktan kalan travma tarzi bir sey kusarsam olurum diye korkuyorum. Bugun ilk defa kendimi tutamadim ve son dakika lavaboya kosabildim... simdi iyiyim sukur ama bu bulantilar ne zaman biter

Valla kişiden kişiye değişir o hayatım ben midem bulanmasın diye sık sık yiyorum bi de doktorum bunu verdi

Eklentiler

• image.webp
    24 KB · Görüntüleme: 55
Beybi belki makineyle alakalı bile olabilir kalp atışını duymak çok değişikti yaa
İnşallah öyledir
Aay evet harika bir duygu gerçekten ileriki donemlerde daha çok dinletebilir belki şimdi minnak oldukları icin zararlı olabilir diye çok dinletmiyorlar sanırım bı video vardı o aklıma geldi hamile bir kadın bugün karaciğer yaptım böbrek yaptım falan diyordu biz de kalp yaptık

Ahahahaah aynen kalbi ok şimdi diğerleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…