2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Benimde öyle hem uzayan hemde sümüksu bi akıntı.. Allah allah demek ki bu haftalarda bu da normal benimde mesela normalde masajla gecerdi hayatta gecmiyo bu ağrı.. ağrıya ulaşamıyorsun..
Aman canım dikkat edelim kendimize çok berbat bir şey gerçekten şuan iyi misin sende akintj nasıl geliyo

Allah senden razı olsun canım bazen sana çok soru soruyor gıbıyım hakkını helal et benımde erken doğum riskim varya acaba en ufak bı belirtide baskıda doğuruyormuyum hissiyatı bıraz beni zorluyor ama dr dah değil dedi bakalım ınsallah bende senin haftaları görürüm

O bıçak saplanmasi dün muydu dünden önceki gün muydu 2 kere oldu çok kötüydü işte dünde belim gitti bugünde etkisi devam ediyor bir gelip bir gidiyo .. gerçekten seni çok merak ediyorum şimdi benzer şeyler yaşayınca ne zaman dogum olacak vs vs

Helal olsun canım ne demek burda birbirimize yardımcı olmucaksak ne için varız. 34 haftanı rahatça bitirirsin inşallah 34 haftayı geçerse korkma allahın izniyle

Evet demiştin canım çok iyi hatırlıyorum. Senin bebişte önden gidiyor kilosu önden giden bebek erken gelebiliyor bilyorsun demi her şeyin hazır dursun kenarda sen şuan belki 35 haftayı bitirmiş gibisin

Evet demiştin canım çok iyi hatırlıyorum. Senin bebişte önden gidiyor kilosu önden giden bebek erken gelebiliyor bilyorsun demi her şeyin hazır dursun kenarda sen şuan belki 35 haftayı bitirmiş gibisin
Bende öyle hissediyorum belirtiler olsun haftasına göre yaşadığım şeyler vs birde karnim böyle sivriliyo öne dogru bu kasılma mi oluyo çünkü acı esigim yüksek anlayamiyorum..

Kızlar valla ne yapıp edip işlerinizi bitirin benim gozum korktu kasık ağrısı bel ağrısı berbat
Evet ben de tutuştum haftaya odası gelsin hemen bitircem işlerimi. 29. Hafta bitiyor yavaştan ve bebek hareketleri çok daha sert ve ağrılı olmaya başladı resmen içerde gerindiğini hissediyorum. Eğilmek, iş yapmak zorlaştı. Ben 38. Haftayı görsem şükür etcem

Evet canım gerçekten ben şey dusunurdum en başta 34ten sonra yaparım falan yok öyle bi dünya seninki haftasına uyumlu muydu yoksa iri bebislerden miydi canım
Gerçekten cok zorlaştı birde bana 2 haftadır baş dönmesi güncellemesi geldi çok sıkıntı

2 haftaya kadar normal diye biliyorum 2’yi geçerse sıkıntıydı sanki canım. Dediğin gibi böyle giderse 37’de doğsa bile derli toplu olur güzel olur
Ay hadi inşallah canım ya
Hayir soylemedi, senin az önceki vurulacagini yazdigin mesajindan sonra hatta acaba ben mi doktora bunu sorsam diye dusundum
bi sor bakalım doktoruna sende kontrolde belki vuralım der
Kuzum benim zaten genelde hep sezeyanlar 37 haftlık olunca alınıyor. Ben sana o nedenle sordum ilk defa senin doktorundan duydum igneyi neden yapacak diye
bana 6 Mayıs demişti 38+2 oluyorum ozaman ben 29 Nisan isteyince 37+2 ye geriledi işimizi sağlama alalım ciğer geliştirici yapalım ozaman dedi canım valla bilmiyorum anlamadım

Kız aynı ben işte bende hep acil doguma gittigim için hiç oda süsleyemedim hep içimde kaldı bunuda onun için dogurdum dermişim neyseki bunda odalar hep süslü çok sevindim o yüzden
Ah aynıyız ozaman anlarsın sen beni hadi inşallah bu sefer gönlümüze göre olsun ya vallahi şöyle valizimizi alıp sabah gidip yatış işlemlerini yapıp odamıza filan geçelim apar topar koştur koştur acil olmasın

Akıntım son bir hafta 10 gündür falan beyaz sümüksü değil de jel gibi. Belim de anlık böyle sinir sıkışması gibi geliyor. Böyle sürekli bir ağrı değil eğilince vs oluyor sanırım kendimi zorladim o yüzden oldu

Bende sade istiyorum bu bana çok abartı geldi hepsi böyle bide iğrenç görünüyor ağzıma girecek kadar büyük oda küçücük olmazsa gideyim 5 metre tül alayım bide balon napayım artık öyle süslenir

Bende öyle hissediyorum belirtiler olsun haftasına göre yaşadığım şeyler vs birde karnim böyle sivriliyo öne dogru bu kasılma mi oluyo çünkü acı esigim yüksek anlayamiyorum..
Sertleşir yamulur karnın kasılma oldugunda canım anlarsın rahatsızlık verir sana. Benimde acı eşigim yüksek kolay kolay rahatsızım demem ama bu aralar zorlanıyorum

Amin canım inşallah olmadı şey yaparız gideriz dogum derse ben gidim valizimi hazırlayım felan 1 saate gideriz acil bişe olmazsa süslenip gideriz

Sertleşir yamulur karnın kasılma oldugunda canım anlarsın rahatsızlık verir sana. Benimde acı eşigim yüksek kolay kolay rahatsızım demem ama bu aralar zorlanıyorum
O zaman benim kasiliyor canım hatta eşimle karnım bozuldu diye dalga geçiyoruz bu gidişle harbiden gormicez biz 38 39lari
Benim hem öyle dediğin gibi hemde sumuksu bir tuhaf oldu.. canım birde dizini kır öyle eğil zorlamamaya çalış kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…