2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Aslında öyle yapıyorum normalde ama bugün sanırım çekmeceleri supurunce o mu ağır geldi anlamadım, en ufak bir şey bile zorlamaya başladı

Kasılmalardan o şekil bozuklugu işte benim sürekli öyle dün resim çekip atacaktım resimde belli olmadı anlarsın o zaman hemde taş gibi oluyor

Kasılmalardan o şekil bozuklugu işte benim sürekli öyle dün resim çekip atacaktım resimde belli olmadı anlarsın o zaman hemde taş gibi oluyor
Taş gibi olunca direkt anlıyorum ben acıtıyor bebiş baskı yapıyor gibi oluyor, genel olarak sağ tarafimda fasulye gibi katilasiyor. Bir kaç gün önce tamamen tüm karnım sertleşti ama panik yapmadım niyeyse ben geç dogurcam gibi hissediyorum

Anneler hisseder canım öyle diyorsan öyledir. Ay benimde hep sag tarafta toplanıyor eşime diyorum solu hiç kullanmıyor bu plesentasımı orda artık anlamadım

melegim can canım 2.sezaryen kesiği nereye yapılıyor? Ilkiyle aynı yere mi yoksa üst tarafına filan mı?

Anneler hisseder canım öyle diyorsan öyledir. Ay benimde hep sag tarafta toplanıyor eşime diyorum solu hiç kullanmıyor bu plesentasımı orda artık anlamadım
Valla benim de hep sağda çok çok nadir solda da oluyor, geçen hafta komple oldu katilasma bakalim ne olacak sonumuz

Amin canım inşallah olmadı şey yaparız gideriz dogum derse ben gidim valizimi hazırlayım felan 1 saate gideriz acil bişe olmazsa süslenip gideriz
Sen kal kocan gitsin nts bağlan o ara filan derse gene kaldık ay Allah korusun ya bundan sonra full süslü mü gezsek evde napsak acil durumlara karşı

Biz napcaz böyle ya şimdiden cortladık

Valla bilemedim ya zorlamaya başladı artık
Bunlar hep ilk gebelik prensesliği 2. Gebelikte mecbur yapıyorsunuz birçok şeyi çünkü evde bir çocuk daha oluyor. Diğer gebeliklerinizde aklınıza geleceğimi düşünüyorum bi begonya vardı böyle böyle demişti dersiniz
2. Kızıma hamileyken çok dedim ben ilk hamileliğimi prenses gibi geçirmişim
Şuannnn 3.yü hiç dillendirmiyorum

Brn gerçekten bak buraya sayısız defa yazdım 3.ye hamile olan annelere ayrı hayranlık duyuyorum ya iyi cesaret ediyorsunuz

Benimki iri ya 2 hafta öndeydi. En son 1600 gramdı 2 kg olmamıştır inşallah. Spor, yürüyüş yapıyorum ama ufaktan da korku panik geliyor karmakarışık duygular

Kızlar doktoruna soran var mı bebeğin önde olması erken doğuma neden oluyor mu yani 36 haftalık gebeyken bebek 38 de oluyor ya erken Doğuyor mu bu şekilde benim bebekte 10 gün önde

Kızlar doktoruna soran var mı bebeğin önde olması erken doğuma neden oluyor mu yani 36 haftalık gebeyken bebek 38 de oluyor ya erken Doğuyor mu bu şekilde benim bebekte 10 gün önde
İri bebekte erken doğum ihtimali oluyor. Benim de öyle 2 hafta önde. Sağlıklı ilerlesin inşallah

Tokluk şekerim 139 çıktı bu gün sınır 140 oruçtan kaynaklı olduğunu düşünüyorum bide pirinç yedim biber dolması

Hepsini unutuyorsun canım hatta hamileliği özlüyorsun çok çok kötü geçmediyse hamileliğin tabiii
Aaa hadi bakalim Bu zamana kadar prensestik bakalım ne olacak bu saatten sonra
Tokluk şekerim 139 çıktı bu gün sınır 140 oruçtan kaynaklı olduğunu düşünüyorum bide pirinç yedim biber dolması
Pirinc yapmış canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…