2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kızlar doktoruna soran var mı bebeğin önde olması erken doğuma neden oluyor mu yani 36 haftalık gebeyken bebek 38 de oluyor ya erken Doğuyor mu bu şekilde benim bebekte 10 gün önde
Benim doktor değiştirmez dedi ama herkesten önce erkenden bana hurma perine ne varsa önerdi bence değiştirir yoksa bana bunları vermemesi lazımdı daha simdiden

Benimki iri ya 2 hafta öndeydi. En son 1600 gramdı 2 kg olmamıştır inşallah. Spor, yürüyüş yapıyorum ama ufaktan da korku panik geliyor karmakarışık duygular
Senin haftan yazmayınca bilmiyorum kaçıncı haftada 1600 çıktı benim 30+4te 2 kiloydu o korku bende de var malesef

Kızlar benim eşim 4200 doğmuş 1.ayin sonunda 9 kiloymus çüş dedim ya valla eşime çekerse bebis ben 1 yaş kıyafeti mi alsaydım acaba ve fotoğrafları var gerçekten 9 kilo duruyo
Masallah eşine benzerse öyle yapmak zorunda kalırsın gibi benimde eşim iri aynı şeyler düşünüyorum ve bebeğim 2 hafta önde kilosu almış başını gitmiş

Masallah eşine benzerse öyle yapmak zorunda kalırsın gibi benimde eşim iri aynı şeyler düşünüyorum ve bebeğim 2 hafta önde kilosu almış başını gitmiş
Ayy benimde öyle 2 3 hafta önde çıkıyor ben nasıl çıkartcam bu çocuğu çıktı diyelim nasil tasicam sürekli aen kaçıncı haftadasin kaç kiloydu en son
28+2 de 1600 dü canım
O zaman 2 kilo olma ihtimali.cok yuksek benim 30+4te 2 kiloydu

Bütün günüm masa basinda geçiyor vücut o kadar alışmış ki hareketsizlige, hareket ağır geliyor teyzem falan da biz hamileyken her işe yetisirdik siz çok nazlı ciktiniz diyor da akşama kadar insanlarla uğraşıp iş yetistirmeye çalışıyorum otur otur her yerim ağrıyor, tüm bunlarin üstüne eşim gelesiye kadar iftar hazırlığı o bitince bulaşık evi toparlama, ee bir de çamaşırı ütüsü ev işi bissuru şey bilmiyorum bünye ikinciyi kaldırır mı emin değilim

29 haftayım 28+5de kilosu 1700dü 2 kiloyu geçmiştir heralde şimdi benim gebelik şekerim var o yüzden fazla diyorlar

Kızlar benim eşim 4200 doğmuş 1.ayin sonunda 9 kiloymus çüş dedim ya valla eşime çekerse bebis ben 1 yaş kıyafeti mi alsaydım acaba ve fotoğrafları var gerçekten 9 kilo duruyo
Boşuna demiyoruz işte ilk 3 ay giyecegi kıyafetten başka kıyafet almayın. Gelişimine göre çeşit çeşit alınır zaten

Sen kal kocan gitsin nts bağlan o ara filan derse gene kaldık ay Allah korusun ya bundan sonra full süslü mü gezsek evde napsak acil durumlara karşı
En azından şu yoluk saçlarımıza haftanın iki günü fön çektirsek illaki doguma fönlü denk geliriz heralde

Boşuna demiyoruz işte ilk 3 ay giyecegi kıyafetten başka kıyafet almayın. Gelişimine göre çeşit çeşit alınır zaten
Ben 1 ayda bütün kıyafetleri baştan yenileyecek gibiyim
En azından şu yoluk saçlarımıza haftanın iki günü fön çektirsek illaki doguma fönlü denk geliriz heralde
çok mantıklı
Benim bu bebiş akıllı olursa 4 de yaparım belki
Arka arkaya büyürler
Helal olsun be kalabalık aile seviyorsun o zaman

Kızlar ya ben size bir şey anlatcam gerçekten düşüncesiz insanlar canımı çok sıkıyor.. tamam iyi niyetli diyorum ama gerçekten niye önünü ardını düşünmüyor anlamıyorum.. en basiti benim dogumuma 1 ay var diyelim kv iste doğumdan 2 hafta önce gelesi var hemde eşiyle... Hani ihtiyacınız olursa arayın gelelim diyor tamam iyi niyetli ne güzel dusunuyor diye düşünüyorum ama gerçekten kayinbaba ne alaka ya ben orda ne halde olcam kim bilir ev zaten 2+1 sadece salonum var oturma odası olarak kullanıyoruz yatak odamız birde çocuk odamız var yani hiç mi düşünmüyor nasıl emzircem.. ki duyuyorum yenidogan bebekler anca memede vakit geçiriyor ben sürekli bebeğimle nerde durcam vs yani daha önce doğum yapmış bi insan niye bunu düşünemiyor sinir oluyorum haksız miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…