2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Haklısın bak sürekli otumak ayrı bir işkence Rabbim çalışan annelerin yardımcısı olsun

Haklısın kesinlikle bide gelecekler son haftalarında evde rahat uzanmak yatmak yerine hizmet etmek zorunda kalacaksın doğum da zaten heryerimiz dağılmış olacak sen eşine söyle o söylesin ailesine uygun dille

Senin kv koca delisi kocasını bırakıp gelmez. Gelmesinde zaten doğumdan 20-30 gün sonra gelsin sen emzirmeyi bebek bakımını çözmüş oturtmuş olursun ilk acemiliği lohusalığı üstünden atarsın o arada. Hem o gelip torununu görmüş olur hem sen ilk döneminde zorlanıp delirme aşamasına gelmezsin. Annen gelecekti zaten o gider kv gelir işte. Hem üst üste denk gelmezler hem sen ilk dönemini rahat geçirirsin

Haklısın kesinlikle bide gelecekler son haftalarında evde rahat uzanmak yatmak yerine hizmet etmek zorunda kalacaksın doğum da zaten heryerimiz dağılmış olacak sen eşine söyle o söylesin ailesine uygun dille
Eşime daha önce demiştim o zaman gelince haberlesiriz diyo o da ama gerçekten son 3 4 telefon konuşmasında söylüyor bu durumu.. tamam diyorum niyet iyi ama dediğin gibi eşimle en basit uzanmak isticem masaj isticem son tatlı vakitlerimiz olacak zehir olsun istemiyorum dediğin gibi birde hizmet etmek var

Evet ya benim kv kocasını kaparlar aman yalnız bırakmaz asla eşime daha önce demiştim işte baban varken nasıl rahat edicem ben diye sürekli memede olacak ben kalkıp gidemicem dediğimde çok anlayışla karsilamisti annen gidince gelirler demişti şimdi de heveslerini kırmamak için o zaman haberleşiriz diyo ama son 3 4 telefondur kv sürekli bu teklifi yapıyor tamam iyi niyetli diyorum ama insan niye kocasını da getirir ya.. yalnız gelse yine neyse dicem de onda da çıldırırım ahahah

Kızlar magnezyum u ne zaman iciyirsunuz?
Magnorm a başlıca nasil kullanicam pek bil

Ben 1 ayda bütün kıyafetleri baştan yenileyecek gibiyim

çok mantıklı

Helal olsun be kalabalık aile seviyorsun o zaman
Seviyorum ya düşünsene hepsi
Evlenip geliyorlar ne güzel kalabalık. Ben biraz yaşlandım galiba eskiden böyle düşünmezdim 2 tane yeter derdim hep

Aman kocasız gelemezler yerız onları kv gelırse kesın kb da gelir sen doğumun tarihini söyleme dr 40 ı bulur dedı de

Esin konussun bence canım, bizimkiler de doğuma geleceğiz diyorlar eşim de annemle konuşurum dedi. Kp'in varken bu süreçler çok zor olur. En basitinden her akşam uzanmak isteyeceksin ayaklarını uzatmak isteyeceksin ama onlar olunca rahat olamicaksin. Esin bunları anlatsın bence

Evet cidden insan hangi birine yetişeceğini şaşırıyor eş hadi ver ilacını yatsın da çocuk öyle değil vallahi çocuklar hasta olmasın da ne olursa olsun kafasındayım artık
Aynen canım en üzücü olanı o , elinden de bişey gelmiyor bazen iyileşmesini beklemekten başka Rabbim güçlü kuvvetli bir bağışıklık versinde hiç hasta olmasın yavrularımız

Aman kocasız gelemezler yerız onları kv gelırse kesın kb da gelir sen doğumun tarihini söyleme dr 40 ı bulur dedı de
He yaa hayır gerçekten kendi annemin bile gelmesine gerek yok dusuncesindeyim artık.. insanlara sinir olup bana karışmalarina vs hiç olmamaları daha iyi gibi geliyo şuan yokken bile bi huzursuzluk
Allahtan eşim beni anlıyor senin esinde ne güzel demiş peki senin kvden kp ile mi gelecekti yoksa yalnız mı benimki ille kpde yanında getiriyo canım birde gaz çıkarma muhabbeti varmış o gazı utansak bile çıkarmak zorundaymisiz yoksa bizi çok kötü yapiyormus insan annesinin yanında yapar kv yanında bir nebzecik yapar o da zamanında geçti bu yoldan diye de kpin yanında nasıl gaz çıkarayım tutup emzireyim dimi..
Eşim şuan heves kirmiyim modunda ondan sonra söyleyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…