Haklısın bak sürekli otumak ayrı bir işkenceBütün günüm masa basinda geçiyor vücut o kadar alışmış ki hareketsizlige, hareket ağır geliyorteyzem falan da biz hamileyken her işe yetisirdik siz çok nazlı ciktiniz diyor da akşama kadar insanlarla uğraşıp iş yetistirmeye çalışıyorum otur otur her yerim ağrıyor, tüm bunlarin üstüne eşim gelesiye kadar iftar hazırlığı o bitince bulaşık evi toparlama, ee bir de çamaşırı ütüsü ev işi bissuru şey bilmiyorum bünye ikinciyi kaldırır mı emin değilim
Haklısın kesinlikle bide gelecekler son haftalarında evde rahat uzanmak yatmak yerine hizmet etmek zorunda kalacaksın doğum da zaten heryerimiz dağılmış olacak sen eşine söyle o söylesin ailesine uygun dilleKızlar ya ben size bir şey anlatcam gerçekten düşüncesiz insanlar canımı çok sıkıyor.. tamam iyi niyetli diyorum ama gerçekten niye önünü ardını düşünmüyor anlamıyorum.. en basiti benim dogumuma 1 ay var diyelim kv iste doğumdan 2 hafta önce gelesi var hemde eşiyle... Hani ihtiyacınız olursa arayın gelelim diyor tamam iyi niyetli ne güzel dusunuyor diye düşünüyorum ama gerçekten kayinbaba ne alaka ya ben orda ne halde olcam kim bilir ev zaten 2+1 sadece salonum var oturma odası olarak kullanıyoruz yatak odamız birde çocuk odamız var yani hiç mi düşünmüyor nasıl emzircem.. ki duyuyorum yenidogan bebekler anca memede vakit geçiriyor ben sürekli bebeğimle nerde durcam vs yani daha önce doğum yapmış bi insan niye bunu düşünemiyor sinir oluyorum haksız miyim
Senin kv koca delisi kocasını bırakıp gelmez. Gelmesinde zaten doğumdan 20-30 gün sonra gelsin sen emzirmeyi bebek bakımını çözmüş oturtmuş olursun ilk acemiliği lohusalığı üstünden atarsın o arada. Hem o gelip torununu görmüş olur hem sen ilk döneminde zorlanıp delirme aşamasına gelmezsin. Annen gelecekti zaten o gider kv gelir işte. Hem üst üste denk gelmezler hem sen ilk dönemini rahat geçirirsinKızlar ya ben size bir şey anlatcam gerçekten düşüncesiz insanlar canımı çok sıkıyor.. tamam iyi niyetli diyorum ama gerçekten niye önünü ardını düşünmüyor anlamıyorum.. en basiti benim dogumuma 1 ay var diyelim kv iste doğumdan 2 hafta önce gelesi var hemde eşiyle... Hani ihtiyacınız olursa arayın gelelim diyor tamam iyi niyetli ne güzel dusunuyor diye düşünüyorum ama gerçekten kayinbaba ne alaka ya ben orda ne halde olcam kim bilir ev zaten 2+1 sadece salonum var oturma odası olarak kullanıyoruz yatak odamız birde çocuk odamız var yani hiç mi düşünmüyor nasıl emzircem.. ki duyuyorum yenidogan bebekler anca memede vakit geçiriyor ben sürekli bebeğimle nerde durcam vs yani daha önce doğum yapmış bi insan niye bunu düşünemiyor sinir oluyorum haksız miyim
Eşime daha önce demiştim o zaman gelince haberlesiriz diyo o da ama gerçekten son 3 4 telefon konuşmasında söylüyor bu durumu.. tamam diyorum niyet iyi ama dediğin gibi eşimle en basit uzanmak isticem masaj isticem son tatlı vakitlerimiz olacak zehir olsun istemiyorum dediğin gibi birde hizmet etmek varHaklısın kesinlikle bide gelecekler son haftalarında evde rahat uzanmak yatmak yerine hizmet etmek zorunda kalacaksın doğum da zaten heryerimiz dağılmış olacak sen eşine söyle o söylesin ailesine uygun dille
Evet ya benim kv kocasını kaparlar aman yalnız bırakmaz aslaSenin kv koca delisi kocasını bırakıp gelmez. Gelmesinde zaten doğumdan 20-30 gün sonra gelsin sen emzirmeyi bebek bakımını çözmüş oturtmuş olursun ilk acemiliği lohusalığı üstünden atarsın o arada. Hem o gelip torununu görmüş olur hem sen ilk döneminde zorlanıp delirme aşamasına gelmezsin. Annen gelecekti zaten o gider kv gelir işte. Hem üst üste denk gelmezler hem sen ilk dönemini rahat geçirirsin
Aaa çok iyi bnm de öyle hiç belli değil. İnşallah 2.de öyle olur. Dikiş izi için bisi yaptın mi krem vs?Aynı yer canım benimki hiçde belli degil lazer kesim en dış yapıştırma dikiş yok
Gece yatmadan önce içiyorum ben canımKızlar magnezyum u ne zaman iciyirsunuz?
Magnorm a başlıca nasil kullanicam pek bil
Seviyorum ya düşünsene hepsiBen 1 ayda bütün kıyafetleri baştan yenileyecek gibiyim
çok mantıklı
Helal olsun bekalabalık aile seviyorsun o zaman
Gece yatmadan içiyorum canımKızlar magnezyum u ne zaman iciyirsunuz?
Yok canım hiçAaa çok iyi bnm de öyle hiç belli değil. İnşallah 2.de öyle olur. Dikiş izi için bisi yaptın mi krem vs?
Hiç aklıma gelmedi orasıKolu imlek azaltarak yani keserek girmedin mi canım
Ben sabah akşam içiyorum canımKızlar magnezyum u ne zaman iciyirsunuz?
Boşver böyle de güzel anısı kalsınHiç aklıma gelmedi orası
Aman kocasız gelemezler yerız onları kv gelırse kesın kb da gelir sen doğumun tarihini söyleme dr 40 ı bulur dedı deKızlar ya ben size bir şey anlatcam gerçekten düşüncesiz insanlar canımı çok sıkıyor.. tamam iyi niyetli diyorum ama gerçekten niye önünü ardını düşünmüyor anlamıyorum.. en basiti benim dogumuma 1 ay var diyelim kv iste doğumdan 2 hafta önce gelesi var hemde eşiyle... Hani ihtiyacınız olursa arayın gelelim diyor tamam iyi niyetli ne güzel dusunuyor diye düşünüyorum ama gerçekten kayinbaba ne alaka ya ben orda ne halde olcam kim bilir ev zaten 2+1 sadece salonum var oturma odası olarak kullanıyoruz yatak odamız birde çocuk odamız var yani hiç mi düşünmüyor nasıl emzircem.. ki duyuyorum yenidogan bebekler anca memede vakit geçiriyor ben sürekli bebeğimle nerde durcam vs yani daha önce doğum yapmış bi insan niye bunu düşünemiyor sinir oluyorum haksız miyim
Esin konussun bence canım, bizimkiler de doğuma geleceğiz diyorlar eşim de annemle konuşurum dedi. Kp'in varken bu süreçler çok zor olur. En basitinden her akşam uzanmak isteyeceksin ayaklarını uzatmak isteyeceksin ama onlar olunca rahat olamicaksin. Esin bunları anlatsın benceKızlar ya ben size bir şey anlatcam gerçekten düşüncesiz insanlar canımı çok sıkıyor.. tamam iyi niyetli diyorum ama gerçekten niye önünü ardını düşünmüyor anlamıyorum.. en basiti benim dogumuma 1 ay var diyelim kv iste doğumdan 2 hafta önce gelesi var hemde eşiyle... Hani ihtiyacınız olursa arayın gelelim diyor tamam iyi niyetli ne güzel dusunuyor diye düşünüyorum ama gerçekten kayinbaba ne alaka ya ben orda ne halde olcam kim bilir ev zaten 2+1 sadece salonum var oturma odası olarak kullanıyoruz yatak odamız birde çocuk odamız var yani hiç mi düşünmüyor nasıl emzircem.. ki duyuyorum yenidogan bebekler anca memede vakit geçiriyor ben sürekli bebeğimle nerde durcam vs yani daha önce doğum yapmış bi insan niye bunu düşünemiyor sinir oluyorum haksız miyim
Aynen canım en üzücü olanı o , elinden de bişey gelmiyor bazen iyileşmesini beklemekten başkaEvet cidden insan hangi birine yetişeceğini şaşırıyor eş hadi ver ilacını yatsın da çocuk öyle değil vallahi çocuklar hasta olmasın da ne olursa olsun kafasındayım artık
He yaa hayır gerçekten kendi annemin bile gelmesine gerek yok dusuncesindeyim artık.. insanlara sinir olup bana karışmalarina vs hiç olmamaları daha iyi gibi geliyo şuan yokken bile bi huzursuzlukAman kocasız gelemezler yerız onları kv gelırse kesın kb da gelir sen doğumun tarihini söyleme dr 40 ı bulur dedı de
Allahtan eşim beni anlıyorEsin konussun bence canım, bizimkiler de doğuma geleceğiz diyorlar eşim de annemle konuşurum dedi. Kp'in varken bu süreçler çok zor olur. En basitinden her akşam uzanmak isteyeceksin ayaklarını uzatmak isteyeceksin ama onlar olunca rahat olamicaksin. Esin bunları anlatsın bence
Çok sağol canımDüşmüş bence canım benim de böyle duruyor
Çok geçmiş olsun
Ay senin oğlan minik bir tosuncuk olacak gibi duruyor maşallah annesiölçümler ne kadar fark ediyor dimi çok ilginç. Neyse sağlıklı olsunlar da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?