2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Genelde bazı doktorlar 38. Haftada alıyor canım normal dogum olmucagı için bekletmiyorlar doktora kalmış tabi. Canım estetik dikiş hastanın durumuna görede degişiyor mesela benim arkadaşım aynı hastanede dogum yapmıştı onda dikiş vArdı kilosu çok fazlaydı ondan yapıştırma yapmamışlar. Genelde özelller estetik yapıyor devlet artı dikişe devam

Canım benim doktora gelmeden önceki 3 günüm tam böyleydi sırtımda da ekstra ağrılar vardı resmen beni anlatmışsın. Ay nst de hiç bi şey çıkmadı ama ayak sesleri geliyor demek ki
Çok şükür canım demekki şuan kandırma aşamasındalar annelerini. Beni kandıramaz şuan artık ne zaman gitmek gerektigini biliyorum

En azından şu yoluk saçlarımıza haftanın iki günü fön çektirsek illaki doguma fönlü denk geliriz heralde
Çok mantıklı dün dön çektirdim eşim saçına naptırdın diyor parlak duruyormuş adam saçımı unutmuş ortalıkta yokluk yokluk gezmekten
eşin şimdi sallıyordur başından ama doğuma yakın söyler artık doğumdan sonra gelin ararım ben sizi filan diye annen gidince onlar gelir. yok yok valla cidden çıldırırsın

Aaa çok iyi bnm de öyle hiç belli değil. İnşallah 2.de öyle olur. Dikiş izi için bisi yaptın mi krem vs?
Ben doğumdan hemen sonra kullanmadım bilmiyodum ünv hastanesi de söylemedi bana bişey zaten erken doğum filan hiç kendimle ilgilenecek durumum yoktu. Kızım 8-10 aylıkken bi arkadaş doğum yaptı 3 ay geçti bigün konuşurken bi baktım dikişlerine yok gibi resmen krem kullanmış aldım hemen bende ama okadar zaman geçince fayda etmedi tabi. Kızımın ameliyat yerine de aynı kremi önerdi doktor. Şimdi kullancam inşallah krem contractubex
Aynen canım en üzücü olanı o , elinden de bişey gelmiyor bazen iyileşmesini beklemekten başka Rabbim güçlü kuvvetli bir bağışıklık versinde hiç hasta olmasın yavrularımız
aminnn canım inşallah

Canım benim kâğıt böyle üstte kalp atışı altta sancı yazıyor. Kalp atışı 140 aralığında devam etti hep sancı da 20 de.

Eklentiler

• IMG_9332.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 33
Yok kız ne şansı eve gelseler kv iş yapması gerekiyor o da öyle bir kişi değil, hastaneyle olayı kapatayım mantığında yani ne hiç gelmedi olsun ne de geldi yardım etti olsun. Şöyle hastanede hayırlı olsun deyip gidecekler ben ondan bile şüpheliyim eşime diyorum bak gör gelmezler diye sen eşinle yavaş yavaş konuş canım inşallah halledersin

Eşim kv ile sıkıntilarimi sizin kadar bilip hakim olduğu için riske atmaz kendisini birde ben lohusa son gerginlik seviyeleri olunca kavga tartışma huzursuzluk olmasın diye kendi çağırmaz benim istediğimi yapar
Ahhahahq benim kv ve kp sana gonderiyim amin canım inşallah sende kv ellerinden şöyle yemekler yiyip hoşaf içersin insallah

Ay bana iki hafta öncesinde karı koca gelseler sanırım ikinci günün sonunda beyaz önlüğü ters giydirip ruh sağlığına yatırırlar beni

Arkadaşlar geçen gün kocasını öldürmek isteyenlere gülmüştüm ama haklılarmış kesinlikle camdan aşağı mı atsam zehirlesem mi arasıdayım bebeğin eşyalarını yıkadım ütülüyorum yıkanabilir tüm kumaşları yıkıyorum pusetidir yatak yastıklarıdır adam benlik bir şey yok dimi deyip arkadaşlarıyla bilgisayar oynuyor gerçekten imkanı olan baba olsun çünkü 0 efor doğuma da giremem ben kaldıramam diyor tam öldür beni diyor yani bu bebeyi ben kendime ve kendi aileme yapmışım eşimin ve ailesinin konuyla alakası yok sanırım

Kızlar bebeğin bütün eşyalarını aynı anda yıkasam bi şey olmaz dimi? Ağız mendillerini mesela ayrı yıkayacak biri vardı ben çoraptır kıyafettir mendildir hepsini atsam nolur ki

Kızlar bebeğin bütün eşyalarını aynı anda yıkasam bi şey olmaz dimi? Ağız mendillerini mesela ayrı yıkayacak biri vardı ben çoraptır kıyafettir mendildir hepsini atsam nolur ki
Canım ben ayrı yıkıcam sebebi de annem hazırladı onları kıyafetleri yikadiktan sonra elime geçti hepsi o yüzden ayrı yikayacagim :) ne olur ne olmaz diye çok renkli şeylerle beyazlari ayrı yikamistim sadece

Bende unv hastanesinde doğum yaptım. Hiç bisi söylemediler. Bir süre sonra arkadaşım dedi. Aynı kremi kullandım. Pek iz yoktu, yapıştırma olunca pek iz olmuyormuş. Hamile kalıp gobus büyüyünce belli oldu bnm iz. Bu sefer inşallah unutmam kullanırım. Krem vardı bnde ev taşırken kaybettim galiba bulamadım. Aşırı pahalı bir krem ayrıca

Renkleri aynıysa birşey olmaz, benim aldıklarım çoğunluk beyaz olunca pek bir şey olmadı canım

Yine iyi kız öp başına koy kocanı, ben bebeğin elbiselerini yıkarken niye yıkıyorsun diye dırdır etti başımda ne gerek var zaten temiz kutulu dedi, birde üstüne ütümü bozdu en azından sen dırdırsız mis gibi kendi başına yavaş yavaş yapmışsın mis gibi hiç karışmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…