2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
O dalgalanma tekme zamanı oluyor canım ama kasilmada bebek hiç hareket etmiyor benim kaskatı kesiliyor kaburgam aciyor yine o zaman da öne egilemiyorum

O dalgalanma tekme zamanı oluyor canım ama kasilmada bebek hiç hareket etmiyor benim kaskatı kesiliyor kaburgam aciyor yine o zaman da öne egilemiyorum
Demekki herkeste farklı oluyo o dalga bende kalıyor bi 20 saniye sonra rahatliyo garip bebek duruyo dediğin gibi diğer zamanlar zaten kırıp geçiyor dün eşime ilk defa denk geldi şok oldu nasıl güçlü vurdu diye diyorum ben neler cekiyorum her gece bi bilsenbu arada seminer inşallah güzel geçer ben gelemiyorum eşimden dolayı önemli yerleri azcık yazar misiniz Mavi070707

bebek hareketleri böyle ritmik olunca ne oluyor ?birde sert hareketler çok oluyor bebeğin sizde de öyle mi ? Normalde 33. Haftadan sonra hareketlerde azalma olcak diyorlardi

Bir de size sey soracaktim ben bebegime isimli tulum yaptirmistim hastane cikisi oldugu icin beden sorma geregi duymadim yenidogandir diye dusundum ama bir geldi ki 1-3 ay yaziyor uzerinde. Simdi ben onu hastanede ilk gun giydirmek istiyorum hemsireye verilecekler arasinda olacak yani. Acaba cok mu buyuk cirkin durur?

Elinde olan 1-3 ay kıyafetlerle karşılaştırır misin cankm şimdi burda kim ne söylese yalan olur her markadan markaya kalıp değişiyor

3 Mayıs sen kesin nisanda doğurursun derken 41 leri görüyormuşsun
plansız 24.04 olursa bide ay hadi inşallah
Şişşşt sessizlik bugün en mutlu günüm çaldı kafamda
hahahaha

MaşaAllah canım sağlıkla sıhhatle gelsin minik paşa tahminimce 3500 civarı olur oğluşun

50 cm yenidogan takımımın muhtemel sonu

Benimki 32 de 45 cm di. 37 ye kadar 5-6 cm atmaz heralde bide nedense boyu da kilosu da söylenen kadar çok olmucak gibi geliyor bana bebişlerin. Bana 970 gram demişlerdi 940 doğdu ondan galiba. Ama buradaki annelerde aksine daha fazla doğduğunu söylüyor kafalar çorba

Vallahi ne olduğu belli değil birde nisan annelerine bakıyorum hep sezaryen olunca da böyle dusunduklerimizin tam tersi olacak gibi geliyo bazen
Lcw tulumlari kadar uzun degil ama yenidogan takimlarina gore de buyuk duruyor malesef
Lcw tulumu bende yok zibini var ama kalıbı küçük lcwnin
Eğer birşeyin lekesini çıkarmak istiyorsan bir kovada sıcak suda 2 3 yemek kaşığı katıp 1 gece beklet canım.
Normal yıkama için kullanacaksan makinanın detarjan yerine koyucaksın
Sararma gibi leke varsa makinenin leke programı da çıkarıyor bekletmesine gerek yok denedim de N Nur5434

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…