Kızlar bugün görüş günümüzdü
bebisimin kafası asagidaymis ama tam kanala yerlesmemis hala dedi :) 2655 gram 47 cm olmuş
gobusunun 2 hafta önden gitme durumu düzelmiş sadece 5 gün önde şu an
genel olarak her şeyiyle 5 gün önde çıkardı ama bu sefer 1 gün önde çıktı genel gelişimi. Dr haftasıyla uyumlu güzel dedi. Başı için güzel dedi, suyu da iyi dedi. Nstde 2 defa kasılma çıktı birisi 100lerde görünce sasirdim epeyi ama nstde de hissetmiştim evde hissettiklerim gibiydi kağıda da yansimiş zaten. Dr da çok güzel kasilmalarin da var vücut hazırlıyor kendini doğuma dedi. Normal doğuma engel bir durum yok yani dimi dedim. Bunu yorumlamak için çok erken sezeryan da gelebilir bebisine bağlı sana bağlı dedi. Bayram arefesi bı gidicem sanırım o zaman çatı muayenesi yapacak çok geriliyorum
10 Mayıs'a kadar zamanımız var modunda Dr da
spinal ve genel anestezi durumunu sordum spinal öneririm dedi. Bel ağrısı diyorlar dedim onun sebebi göbekten ötürü dedi hamilelerde sanırım lordoz diye bişey oluyor kamburlugun tam tersi Dr ondan bahsetti diye anladım. Bebeği taşımak için anne belini içe doğru kivirmis oluyor o da bel ağrısı yapıyor sonraki zamanlarda dedi. Benim kuyruk sokumum normalde de ağrır sanırım bende de lordoz vardi eğer belden uyusanlar o ağrıdan bahsediyorsa bende zaten olan bişey
öğleden sonra da gebelik eğitimine katilcam orada anlatacakmis suyum geldi napcam vs gibi