- 5 Mayıs 2023
- 8.609
- 10.142
- 178
Şişşşt sessizlik bugün en mutlu günüm çaldı kafamdaO 6 ay benim kayınvalidem iştebu kez kalamayacak bayramda memlekete gidecekler ama
Amiin inşallah hepimizinki canım benimMaşallah cnmvaktinde, sağlıkla en uygun şekilde gelsin minik
Evet evet hep bı endişe hali boşa uzuldum o zamanlar ama geçti gittiYaaa teşekkür ederizzzz
Ben eskiden beri hep özel günde doğmasını istemezdim hani 1 ocak 30 ağustos vs tarzında kesin 23 nisan doğacak eminim
Ayyyyy maşallah canımbak annesi yenidoganlar 50 cm yazıyor üstünde senin bebis 47 cm gerçekten bazı şeyleri boşa kafaya takıyoruz boy çok önemsiz her şeyiyle çok iyi olmasına çok sevindim hayırlısı nasıl olacaksa öyle doğsun
Aynı o moddayımŞişşşt sessizlik bugün en mutlu günüm çaldı kafamda
Bencede öyle canım ama doktorum görünce öcü görmüş gibiydiAyyy o kadar doğru yazmışsın ki bencede öyle birde beni endiselendirmeden böyle bir şey yaptigi için doktorumu bir kere daha sevdimdediğin gibi zaten o zamana cigerlerde gelişmiş olur kavuşurum minik burunluma
Ayy seninki ikiz amaikiz olsa bu göbusu 2 ile çarp birinin yardimiyla anca tasirdim çok garip ama gobeginin çok büyük olması normal değil mi 2 can var icinde birde çift yumurta ikizi senin keseleri bile ayrı ayri
Yaaa canım benim çok sevindimmKızlar bugün görüş günümüzdübebisimin kafası asagidaymis ama tam kanala yerlesmemis hala dedi :) 2655 gram 47 cm olmuş gobusunun 2 hafta önden gitme durumu düzelmiş sadece 5 gün önde şu an genel olarak her şeyiyle 5 gün önde çıkardı ama bu sefer 1 gün önde çıktı genel gelişimi. Dr haftasıyla uyumlu güzel dedi. Başı için güzel dedi, suyu da iyi dedi. Nstde 2 defa kasılma çıktı birisi 100lerde görünce sasirdim epeyi ama nstde de hissetmiştim evde hissettiklerim gibiydi kağıda da yansimiş zaten. Dr da çok güzel kasilmalarin da var vücut hazırlıyor kendini doğuma dedi. Normal doğuma engel bir durum yok yani dimi dedim. Bunu yorumlamak için çok erken sezeryan da gelebilir bebisine bağlı sana bağlı dedi. Bayram arefesi bı gidicem sanırım o zaman çatı muayenesi yapacak çok geriliyorum 10 Mayıs'a kadar zamanımız var modunda Dr da spinal ve genel anestezi durumunu sordum spinal öneririm dedi. Bel ağrısı diyorlar dedim onun sebebi göbekten ötürü dedi hamilelerde sanırım lordoz diye bişey oluyor kamburlugun tam tersi Dr ondan bahsetti diye anladım. Bebeği taşımak için anne belini içe doğru kivirmis oluyor o da bel ağrısı yapıyor sonraki zamanlarda dedi. Benim kuyruk sokumum normalde de ağrır sanırım bende de lordoz vardi eğer belden uyusanlar o ağrıdan bahsediyorsa bende zaten olan bişey öğleden sonra da gebelik eğitimine katilcam orada anlatacakmis suyum geldi napcam vs gibi
Amiin canım çok teşekkürleerYaaa canım benim çok sevindimmsağlıkla gelsin zamanı çok önemli değil
Eğitimi geçenlerde ben de eşimle aldım bilmediğim çok bir şey yoktu ama eşlerin de dahil olması güzel bi şey senin de eşin girecek mi eğitime
Sağlıkla insallah kucağına alırsın bebeğini.. Allah allah değişik öyle davranması öyleyse bile belli etmemesi lazım sanki bi bilemedim.. neyse yapacak bir şey yok canım memleketinde mi yaşıyorsun bilmiyorum ama sanki 1 bayramda da el öpme ne olacak bende öyle memleketime uzağım gitmicem napiyim üzme kendini bayram sekerlerin sağlıkla gelir inşallahBencede öyle canım ama doktorum görünce öcü görmüş gibiydisuyun fazla göbeğin çok büyük çok gergin dedi hatta bayramda suyun gelirse hemen ara beni dedi hastaneyi vs konuştuk anlayacağın beni yerle bir etti yat dinlen bayramda da bi yere çıkma dedi
Bebek semsert oluyor canım, karnımın bı yerinde toplanıyor. Direkt hissediliyor aslında karnimda taş var gibi bı his oluyor, sonra elimi koyunca da semsert olduğunu görüyorum bir de çıkıntı oluyor orası aslında çok net anlaşılan bişey garip bı his cunkugolden-snitch canim kasilmalarin nasıl oluyo offf ben genelde hareket etse zor hissederim plasentanin konumundan ötürü şimdide kasılma hissediyorum ama hissettigim kasılma mi bilmiyorum tarif eder misin özellikle 100 çıkanı merak ettim
Yok canım memleketimde yaşamıyorum ama en son üzüldüğüm şey eşimin akrabalarını ziyaret edememek zatenSağlıkla insallah kucağına alırsın bebeğini.. Allah allah değişik öyle davranması öyleyse bile belli etmemesi lazım sanki bi bilemedim.. neyse yapacak bir şey yok canım memleketinde mi yaşıyorsun bilmiyorum ama sanki 1 bayramda da el öpme ne olacak bende öyle memleketime uzağım gitmicem napiyim üzme kendini bayram sekerlerin sağlıkla gelir inşallah
İyi iyi var daha bence 1 ay götürür seni bu göbüşEki Görüntüle 3409025 34+1sizce göbusum ne durumda kizlar
Süpermişş değişik bi şey öğrenirsen yaz burayaAmiin canım çok teşekkürleerevet evet eşim de gelecek onun da öğrenmesi iyi olacak panik yapmaz en azından :)
Maşallah canım hadi gözün aydın benide çagırdı bayramdan önce bakalım ne dicekKızlar bugün görüş günümüzdübebisimin kafası asagidaymis ama tam kanala yerlesmemis hala dedi :) 2655 gram 47 cm olmuş gobusunun 2 hafta önden gitme durumu düzelmiş sadece 5 gün önde şu an genel olarak her şeyiyle 5 gün önde çıkardı ama bu sefer 1 gün önde çıktı genel gelişimi. Dr haftasıyla uyumlu güzel dedi. Başı için güzel dedi, suyu da iyi dedi. Nstde 2 defa kasılma çıktı birisi 100lerde görünce sasirdim epeyi ama nstde de hissetmiştim evde hissettiklerim gibiydi kağıda da yansimiş zaten. Dr da çok güzel kasilmalarin da var vücut hazırlıyor kendini doğuma dedi. Normal doğuma engel bir durum yok yani dimi dedim. Bunu yorumlamak için çok erken sezeryan da gelebilir bebisine bağlı sana bağlı dedi. Bayram arefesi bı gidicem sanırım o zaman çatı muayenesi yapacak çok geriliyorum 10 Mayıs'a kadar zamanımız var modunda Dr da spinal ve genel anestezi durumunu sordum spinal öneririm dedi. Bel ağrısı diyorlar dedim onun sebebi göbekten ötürü dedi hamilelerde sanırım lordoz diye bişey oluyor kamburlugun tam tersi Dr ondan bahsetti diye anladım. Bebeği taşımak için anne belini içe doğru kivirmis oluyor o da bel ağrısı yapıyor sonraki zamanlarda dedi. Benim kuyruk sokumum normalde de ağrır sanırım bende de lordoz vardi eğer belden uyusanlar o ağrıdan bahsediyorsa bende zaten olan bişey öğleden sonra da gebelik eğitimine katilcam orada anlatacakmis suyum geldi napcam vs gibi
Rutin bi ilaçini mi değiştin ? O zamanlardan bugüne bi karşilaştir. Korkudan ben yastiğimi bile değişemiyorumKızlar yine uykusuz geceler başladı ya 2 de yattım 4 te uyandım bu saat oldu uyuyamıyorum. Uyuyamadıkça da sinirleniyorum. Napcaz böyle göz altlarım çökmüş durumda ramazanla birlikte yine uyku düzenim bozuldu nedense. Bir ara düzelmişti en geç 12-1 de uyuyordum sabah 7.30-8 gibi kalkıyordum iyi geliyordu şimdi nerdee
Evet onu hissediyorumBebek semsert oluyor canım, karnımın bı yerinde toplanıyor. Direkt hissediliyor aslında karnimda taş var gibi bı his oluyor, sonra elimi koyunca da semsert olduğunu görüyorum bir de çıkıntı oluyor orası aslında çok net anlaşılan bişey garip bı his cunku
Doktordan Allah razı olsun o zamanYok canım memleketimde yaşamıyorum ama en son üzüldüğüm şey eşimin akrabalarını ziyaret edememek zatenriskli olması canımı sıktı ben zaten evde oturmayı planlıyordum
Ayy dur dayanamamİyi iyi var daha bence 1 ay götürür seni bu göbüş
Hahaha tamamdır yazarımSüpermişş değişik bi şey öğrenirsen yaz buraya
Aay güzel haberlerle gelelim inşallahMaşallah canım hadi gözün aydın benide çagırdı bayramdan önce bakalım ne dicek
Karnımın bir tarafı taş gibi oluyor canim çıkıntı oluyor komple, bazen de bütün karnim. Karnına bastırınca içine doğru gömülür ya sertlesince taş var gibi oluyor orada bastırınca çok sertgolden-snitch benim kaburgalarimin altinda yani ayaklarinda o sertleşme oluyor ama kasilmami bilmiyorum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?