2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Evet evet hep bı endişe hali boşa uzuldum o zamanlar ama geçti gitti amiin inşallah hepsi hayırlısıyla sağlıkla gelsinler

Bencede öyle canım ama doktorum görünce öcü görmüş gibiydi suyun fazla göbeğin çok büyük çok gergin dedi hatta bayramda suyun gelirse hemen ara beni dedi hastaneyi vs konuştuk anlayacağın beni yerle bir etti yat dinlen bayramda da bi yere çıkma dedi

Yaaa canım benim çok sevindimm sağlıkla gelsin zamanı çok önemli değil
Eğitimi geçenlerde ben de eşimle aldım bilmediğim çok bir şey yoktu ama eşlerin de dahil olması güzel bi şey senin de eşin girecek mi eğitime

Amiin canım çok teşekkürleer evet evet eşim de gelecek onun da öğrenmesi iyi olacak panik yapmaz en azından :)

Sağlıkla insallah kucağına alırsın bebeğini.. Allah allah değişik öyle davranması öyleyse bile belli etmemesi lazım sanki bi bilemedim.. neyse yapacak bir şey yok canım memleketinde mi yaşıyorsun bilmiyorum ama sanki 1 bayramda da el öpme ne olacak bende öyle memleketime uzağım gitmicem napiyim üzme kendini bayram sekerlerin sağlıkla gelir inşallah

golden-snitch canim kasilmalarin nasıl oluyo offf ben genelde hareket etse zor hissederim plasentanin konumundan ötürü şimdide kasılma hissediyorum ama hissettigim kasılma mi bilmiyorum tarif eder misin özellikle 100 çıkanı merak ettim

Bebek semsert oluyor canım, karnımın bı yerinde toplanıyor. Direkt hissediliyor aslında karnimda taş var gibi bı his oluyor, sonra elimi koyunca da semsert olduğunu görüyorum bir de çıkıntı oluyor orası aslında çok net anlaşılan bişey garip bı his cunku

Yok canım memleketimde yaşamıyorum ama en son üzüldüğüm şey eşimin akrabalarını ziyaret edememek zaten riskli olması canımı sıktı ben zaten evde oturmayı planlıyordum

Maşallah canım hadi gözün aydın benide çagırdı bayramdan önce bakalım ne dicek

Rutin bi ilaçini mi değiştin ? O zamanlardan bugüne bi karşilaştir. Korkudan ben yastiğimi bile değişemiyorum eskisine dönerim diye . Bende yağmur yağdiği gün huzursuzluk başliyor o gece ayağim ağriyor

Evet onu hissediyorum sadece benim plasentam karnımın önünde o biraz yumusatiyo diye düşünüyorum ama o dediğin olay oluyo hatta bazen dalga dalga oluyo karnim.. birde bu aralar pat diye kendini atiyo sanki içerden birde kaburgamdan tekme yiyiyorum
Yok canım memleketimde yaşamıyorum ama en son üzüldüğüm şey eşimin akrabalarını ziyaret edememek zaten riskli olması canımı sıktı ben zaten evde oturmayı planlıyordum
Doktordan Allah razı olsun o zaman
İyi iyi var daha bence 1 ay götürür seni bu göbüş
Ayy dur dayanamam

golden-snitch benim kaburgalarimin altinda yani ayaklarinda o sertleşme oluyor ama kasilmami bilmiyorum ?
Karnımın bir tarafı taş gibi oluyor canim çıkıntı oluyor komple, bazen de bütün karnim. Karnına bastırınca içine doğru gömülür ya sertlesince taş var gibi oluyor orada bastırınca çok sert

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…