Aynen bi makinede deneyeyim de sari lekeler cikiyorsa demekki bekletmekle ugrasmaya gerek yokVallahi ne olduğu belli değilbirde nisan annelerine bakıyorum hep sezaryen olunca da böyle dusunduklerimizin tam tersi olacak gibi geliyo bazen
Lcw tulumu bende yok zibini var ama kalıbı küçük lcwnin
Sararma gibi leke varsa makinenin leke programı da çıkarıyor bekletmesine gerek yok denedim deN Nur5434
Bebişin en son kaç kiloydu canım ? 3.5 üstü doğarsa bence olabilirBir de size sey soracaktim ben bebegime isimli tulum yaptirmistim hastane cikisi oldugu icin beden sorma geregi duymadim yenidogandir diye dusundum ama bir geldi ki 1-3 ay yaziyor uzerinde. Simdi ben onu hastanede ilk gun giydirmek istiyorum hemsireye verilecekler arasinda olacak yani. Acaba cok mu buyuk cirkin durur?
Sıcak suyun içinde toz deterjanı döküp bekletmek sonradan makineye atmak daha etkili oluyor diye okumuştum.Kizlar e bebek toz leke cikaricisini nasil kullaniyorduk? Bir ara burda konusulmustu sanirim
Canım artık normal galiba ben bugün çok kötüKızlar benim kasiklarimdaki ağrı devam ediyor şey olarak düşünüyorum artık bebeğin kafası aşağıda olduğu için zorluyor mu acaba
İnşallah canım ama gerçekten kafa aşağıda olunca o baskıyı hissediyorsun birde kaburgaya vuruyor o da otomatik yukleniyoCanım artık normal galiba ben bugün çok kötü
Bel agrısı ile uyandım zorla yürüdüm bugün karnımın her tarafı farklı kasılıyor ve bacak arası çok sızlıyor benimkide kafası aşagı dönmüş ondan galiba baskı yapıyor diyorum inşallah öyledir de erkenden gelmezler
Allah allah ama bi kere dene bak olmazsa yapacak bir şey yok dediğim gibi sarı lekeleri geçiriyor direkt atınca ama diğer lekeleri denemedim hani bebisle alakalıHadi ya çok iyiben denemedim bekletmek lazım diye okuyunca bekletmiştim
Ben böyle oldunda buna ek olarak 10 dak bir lavabodan çıkamıyordum doguma gitmiştim tek hatırladıgım o canım aradan çok geç geçti aklımda kalmadı ama birini 36. Haftada dogum yaptım onda da aynı şekilde karın kasılmalarım hiç geçmeyince gittim bu beni 1 hafta daha götürür diye düşünüyorum bakimİnşallah canım ama gerçekten kafa aşağıda olunca o baskıyı hissediyorsun birde kaburgaya vuruyor o da otomatik yukleniyosenin önceki gebeliklerinde böyle olmuyor muydu hiç yoksa bu bebek biraz daha fazla durduğu için ilk defa yaşıyorsun
İnşallah daha çok kalır canım da şöyle rahat rahat mincirirsinizBen böyle oldunda buna ek olarak 10 dak bir lavabodan çıkamıyordum doguma gitmiştim tek hatırladıgım o canım aradan çok geç geçti aklımda kalmadı ama birini 36. Haftada dogum yaptım onda da aynı şekilde karın kasılmalarım hiç geçmeyince gittim bu beni 1 hafta daha götürür diye düşünüyorum bakim
Karın çevresi gerideymiş o yüzden31+2 de muayene oldu 42 cm 1700 gram çıktı bence gayet normal sizin niye öyle dedi ki
Ben kullandım. Kızım subat doğumlu idi. Rahat ettim. Bebeği giyer parka yürüyüşe giderdim. Evin içinde filanda kullandım. Bazen çok ağlardı hemen slinge koyardım mis gibi sakinlesirdi. Yaz başına kadar kullandım. Sonra sıcak diye çok elim gitmedi. Sonbaharda yine kullandım.İnşallah daha çok kalır canım da şöyle rahat rahat mincirirsinizbenimde karnım çok hareketli normalde bu kadar hareket etmezdi garip kanalı mı bulmaya calisiyo anlamadim ki
Eki Görüntüle 3409187
Hiç bundan kullandin mi benim evin içinde iş yaparken böyle bir şey kullanasim varda ilk 3 ay sonra işte disarda bebek arabasiyla uğraşmak istemezsek diye böyle bir şey alasım var kullanışlı mi acaba
30 haftalıkken iki hafta ondeydi 1850 gramdi ama 37de dogum yapacagim icin cok da kilolu olacagini dusunmuyorum.Bebişin en son kaç kiloydu canım ? 3.5 üstü doğarsa bence olabilir
Çok az kullandım canım bana rahat gelmedi pek birde her yere araba ile gittigim için çok gerek duymadım ama senin ilk bebegin al istersen çok gezerseniz iyi olur sen yürümeyi seviyorsunİnşallah daha çok kalır canım da şöyle rahat rahat mincirirsinizbenimde karnım çok hareketli normalde bu kadar hareket etmezdi garip kanalı mı bulmaya calisiyo anlamadim ki
Eki Görüntüle 3409187
Hiç bundan kullandin mi benim evin içinde iş yaparken böyle bir şey kullanasim varda ilk 3 ay sonra işte disarda bebek arabasiyla uğraşmak istemezsek diye böyle bir şey alasım var kullanışlı mi acaba
Bayram şekeri geliyor anasıBen böyle oldunda buna ek olarak 10 dak bir lavabodan çıkamıyordum doguma gitmiştim tek hatırladıgım o canım aradan çok geç geçti aklımda kalmadı ama birini 36. Haftada dogum yaptım onda da aynı şekilde karın kasılmalarım hiç geçmeyince gittim bu beni 1 hafta daha götürür diye düşünüyorum bakim
Ayyy teşekkür ederimBen kullandım. Kızım subat doğumlu idi. Rahat ettim. Bebeği giyer parka yürüyüşe giderdim. Evin içinde filanda kullandım. Bazen çok ağlardı hemen slinge koyardım mis gibi sakinlesirdi. Yaz başına kadar kullandım. Sonra sıcak diye çok elim gitmedi. Sonbaharda yine kullandım.
Yine kullanicam ama yaz sıcakların nasıl olur bilmiyorum. Deneyip görecem.
Valla son zamanlarda sevmiyorum bir yürümek işkence olmamaliydiÇok az kullandım canım bana rahat gelmedi pek birde her yere araba ile gittigim için çok gerek duymadım ama senin ilk bebegin al istersen çok gezerseniz iyi olur sen yürümeyi seviyorsun
Farklı olarak işe gitmiyorum ondan mı acabaAllah allah ne tetikledi acaba tekrardan bu aralar neyi farklı yapıyorsun acaba
Amin canım uyumadıkça iyice uykum kaçıyor gündüz uyusam da sersem gibi oluyorum saçma bir düzen olduBende öyle canım 2 haftadır uyuyamıyorum gece 3 den sonra mutlaka uyanıp bir iki saat evde gezinip geri 6 dan sonra uyumaya çalışıyorum belim çok ağrıyor benim bi de sürekli idrara çıkma isteği yorulduk gerçekten şu süreci kolayca rahatça atlatmayı nasip etsin Rabbim bize inşallah
Maşallah canım boyu da baya uzamışKızlar bugün görüş günümüzdübebisimin kafası asagidaymis ama tam kanala yerlesmemis hala dedi :) 2655 gram 47 cm olmuş gobusunun 2 hafta önden gitme durumu düzelmiş sadece 5 gün önde şu an genel olarak her şeyiyle 5 gün önde çıkardı ama bu sefer 1 gün önde çıktı genel gelişimi. Dr haftasıyla uyumlu güzel dedi. Başı için güzel dedi, suyu da iyi dedi. Nstde 2 defa kasılma çıktı birisi 100lerde görünce sasirdim epeyi ama nstde de hissetmiştim evde hissettiklerim gibiydi kağıda da yansimiş zaten. Dr da çok güzel kasilmalarin da var vücut hazırlıyor kendini doğuma dedi. Normal doğuma engel bir durum yok yani dimi dedim. Bunu yorumlamak için çok erken sezeryan da gelebilir bebisine bağlı sana bağlı dedi. Bayram arefesi bı gidicem sanırım o zaman çatı muayenesi yapacak çok geriliyorum 10 Mayıs'a kadar zamanımız var modunda Dr da spinal ve genel anestezi durumunu sordum spinal öneririm dedi. Bel ağrısı diyorlar dedim onun sebebi göbekten ötürü dedi hamilelerde sanırım lordoz diye bişey oluyor kamburlugun tam tersi Dr ondan bahsetti diye anladım. Bebeği taşımak için anne belini içe doğru kivirmis oluyor o da bel ağrısı yapıyor sonraki zamanlarda dedi. Benim kuyruk sokumum normalde de ağrır sanırım bende de lordoz vardi eğer belden uyusanlar o ağrıdan bahsediyorsa bende zaten olan bişey öğleden sonra da gebelik eğitimine katilcam orada anlatacakmis suyum geldi napcam vs gibi
Havalar ısındı artık çıkarım ben de, geçen hafta kar yağıyordu, heralde evde olmak yaramadı banaCanım bu bende de vardı eşim bı dr arkadasına sormus telefonu 2 saat once bıraksın ve temız havada yarım saat yurusun 1 saat kadar da otursun demıs sanırım ıse yarıyor yuruyusu yapamıyorum ama balkona cıkıp oturuyorum evın onunde de 15 dakıka surmeyen kucuk bı yuruyus yapıyorum sende dene ıstersen
İlaçlarım aynı aslında ama farklı olarak izne ayrıldım işte, evde olunca yeterince yorulmuyorum uykum gelmiyor diye düşündüm. İş temposunda bir şekilde uyuyordum.Rutin bi ilaçini mi değiştin ? O zamanlardan bugüne bi karşilaştir. Korkudan ben yastiğimi bile değişemiyorumeskisine dönerim diye . Bende yağmur yağdiği gün huzursuzluk başliyor o gece ayağim ağriyor
Ah benim de öyle ya bugün baya yürüdük ama en son artık dedim kesin çıkacak alttan, karnımız da aşağıda bizim ya o da etkiliyor bence. Hep kasıklarda baskı oluyor ağrıyor.Kızlar benim kasiklarimdaki ağrı devam ediyor şey olarak düşünüyorum artık bebeğin kafası aşağıda olduğu için zorluyor mu acaba
Bana en son 3400 demişti doktor doğuma girmeden, 3715 doğduBenimki 32 de 45 cm di. 37 ye kadar 5-6 cm atmaz heraldebide nedense boyu da kilosu da söylenen kadar çok olmucak gibi geliyor bana bebişlerin. Bana 970 gram demişlerdi 940 doğdu ondan galiba. Ama buradaki annelerde aksine daha fazla doğduğunu söylüyor kafalar çorba
Benim döndü canım hem de 26 ay emzirdimI ImaginaryLifeBegonya2 melegim can emzirme döneminden sonra göğüsler bebekten önceki haline dönüyor mu kızlar ?
Sling ben de alıcam canım alırsan link atar mısın? Kanguru var bende ama ilk etapta sling daha rahat olur gibi geldiAyyy teşekkür ederimo zaman kesin aliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?