2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Aynen bi makinede deneyeyim de sari lekeler cikiyorsa demekki bekletmekle ugrasmaya gerek yok

Bebişin en son kaç kiloydu canım ? 3.5 üstü doğarsa bence olabilir

Kızlar benim kasiklarimdaki ağrı devam ediyor şey olarak düşünüyorum artık bebeğin kafası aşağıda olduğu için zorluyor mu acaba
Canım artık normal galiba ben bugün çok kötü
Bel agrısı ile uyandım zorla yürüdüm bugün karnımın her tarafı farklı kasılıyor ve bacak arası çok sızlıyor benimkide kafası aşagı dönmüş ondan galiba baskı yapıyor diyorum inşallah öyledir de erkenden gelmezler

İnşallah canım ama gerçekten kafa aşağıda olunca o baskıyı hissediyorsun birde kaburgaya vuruyor o da otomatik yukleniyo senin önceki gebeliklerinde böyle olmuyor muydu hiç yoksa bu bebek biraz daha fazla durduğu için ilk defa yaşıyorsun

Ben böyle oldunda buna ek olarak 10 dak bir lavabodan çıkamıyordum doguma gitmiştim tek hatırladıgım o canım aradan çok geç geçti aklımda kalmadı ama birini 36. Haftada dogum yaptım onda da aynı şekilde karın kasılmalarım hiç geçmeyince gittim bu beni 1 hafta daha götürür diye düşünüyorum bakim

İnşallah daha çok kalır canım da şöyle rahat rahat mincirirsiniz benimde karnım çok hareketli normalde bu kadar hareket etmezdi garip kanalı mı bulmaya calisiyo anlamadim ki

Hiç bundan kullandin mi benim evin içinde iş yaparken böyle bir şey kullanasim varda ilk 3 ay sonra işte disarda bebek arabasiyla uğraşmak istemezsek diye böyle bir şey alasım var kullanışlı mi acaba

Ben kullandım. Kızım subat doğumlu idi. Rahat ettim. Bebeği giyer parka yürüyüşe giderdim. Evin içinde filanda kullandım. Bazen çok ağlardı hemen slinge koyardım mis gibi sakinlesirdi. Yaz başına kadar kullandım. Sonra sıcak diye çok elim gitmedi. Sonbaharda yine kullandım.
Yine kullanicam ama yaz sıcakların nasıl olur bilmiyorum. Deneyip görecem.

Çok az kullandım canım bana rahat gelmedi pek birde her yere araba ile gittigim için çok gerek duymadım ama senin ilk bebegin al istersen çok gezerseniz iyi olur sen yürümeyi seviyorsun

Bayram şekeri geliyor anası

Ayyy teşekkür ederim o zaman kesin aliyim

Çok az kullandım canım bana rahat gelmedi pek birde her yere araba ile gittigim için çok gerek duymadım ama senin ilk bebegin al istersen çok gezerseniz iyi olur sen yürümeyi seviyorsun
Valla son zamanlarda sevmiyorum bir yürümek işkence olmamaliydi ama ben alicam büyük ihtimal en azından evin içinde de olsa üstümde olur sürekli ağlayıp beni isteyip durmaz ben ana kucağı almadım bunu almayı düşündüğüm için..
Birde yanımda kimse olmayacak gün içinde belli bi zaman sonra rahat ettirir gibi

Allah allah ne tetikledi acaba tekrardan bu aralar neyi farklı yapıyorsun acaba
Farklı olarak işe gitmiyorum ondan mı acaba evde olduğum için yeterince yorulmuyorum da uykum gelmiyor olabilir mi bilemedim
Amin canım uyumadıkça iyice uykum kaçıyor gündüz uyusam da sersem gibi oluyorum saçma bir düzen oldu
Maşallah canım boyu da baya uzamış
Havalar ısındı artık çıkarım ben de, geçen hafta kar yağıyordu, heralde evde olmak yaramadı bana
İlaçlarım aynı aslında ama farklı olarak izne ayrıldım işte, evde olunca yeterince yorulmuyorum uykum gelmiyor diye düşündüm. İş temposunda bir şekilde uyuyordum.
Kızlar benim kasiklarimdaki ağrı devam ediyor şey olarak düşünüyorum artık bebeğin kafası aşağıda olduğu için zorluyor mu acaba
Ah benim de öyle ya bugün baya yürüdük ama en son artık dedim kesin çıkacak alttan, karnımız da aşağıda bizim ya o da etkiliyor bence. Hep kasıklarda baskı oluyor ağrıyor.
Bana en son 3400 demişti doktor doğuma girmeden, 3715 doğdu bileydim zorlamazdım hahah o yüzden ben daha fazla çıkacakmış gibi düşüncem bu sefer
I ImaginaryLife Begonya2 melegim can emzirme döneminden sonra göğüsler bebekten önceki haline dönüyor mu kızlar ?
Benim döndü canım hem de 26 ay emzirdim hiç sarkma falan olmadı çok şükür boyutları da eski haline döndü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…