2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Tez canlılık bende de vardı canım ama kendimi engelliyorum bebeklerimiz daha önemli boşver olduğu kadar olsun işler.
Aman bu doktorların kilo takıntısı beni geriyor sen zayıftın zaten istersen 25-30 bile alabilirsin bence ben 13 kilo aldım. İlkinde 17 kilo ile kapatmıştım bunda da öyle olacak sanırım. Doktor bana da kızıyor ama napayım ya aç mı kalayım
Bende de aynıları oluyor

Hepimizin ihtiyacı olan şey
P Pembepilates bize lazım kesin kocaların çoraplarını toplamak için
Kızlar geceden beri geçmeyen kasık ağrım var, napayım sizce regl ağrısı gibi ve geçmiyor hani ara ara girip gidiyor olsa birşey olmaz derim de geçmedi
Üşüttün mü acaba ya da idrar yolu enfeksiyonu olabilir mi?

Kızlar geceden beri geçmeyen kasık ağrım var, napayım sizce regl ağrısı gibi ve geçmiyor hani ara ara girip gidiyor olsa birşey olmaz derim de geçmedi
Benim iki gece öyle oldu :) sonra birden göbeğim büyüdü ve yariklar oluştu . Demekki büyüme atağiymiş .sirtini destekle bi iki gün dinlen bol su iç cnm . Magnezyumda alabilirsin destek .

Geceden beri geçmiyorsa bi doktora git istersen nst baksınlar sancı felan olsa düzenli sıklıkla gelip gitmesi lazım aslında

Hahaha tüm kocalar aynıymis demek ki

Kızlar doktor alttan da baktı açılma yok bebek doğum kanalına girmemiş anlamadı o da bu ağrının sebebini nst de iki sancım tek çıktı. Acaba rahim mi taşıyamıyor diye düşündü şimdi serum takılacak tekrar nstye gir serumdan sonra dedi taş mı düşürüyorum acaba diye idrar verdim şimdi

Çok geçmiş olsun canım bebeğinin kilosu ilerideydi belki dediği gibi taşımakta zorlanıyorsundur. İnşallah bir an önce geçer bizi de haberdar et

Geçmiş olsun canım sorun neyse bulunur inşallah

Kızlar havalar nasıl sizin oralarda? Çok ısındı ya Mayıs'ta bebisler yaz bebeği gibi olacaklar şimdiden bu kadar sıcaksa
Antalyayı düşünemiyorum gerçekten biz Kütahya’da tişörtle duruyoruz ki normalde bu hava temmuzda gelirdi buraya. Bu sene çok sıcak geçecek heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…