2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ayyyy o odasi geldi mi ayrı güzel oluyo ev kolay gelsin canim ben şükür evi bitirdim oldum da doğuma kadar yine kirlenir

Ben açlık olayını deniyorum ama yinede kilo alıyorum bu nasıl iş bilmiyorum

Evet çok aşagıda kafasını vajinada hissediyorum baskı var kıpradıgı an tuvaletim geliyor
Ayy ileri ki zamanlarda ben şimdi bebişim kafasını mideme dayıyor resmen terin suyun ıcınde kalıyorum nefesım kesiliyor benim doğuma var demekki

Kızlar benim yüklemede 230 çıkmıştı
Fazla çıkmış ama sıkma canını kontrollü gidersen iniyor hemen.
Ben tam buğday ekmeği bile kestim.
Diyet listesine tam uyarsın, bol yürüyüş yap, yoğurt ve su tüket idrarla atıyorsun su en önemli etken.
Bir de 2 kaşık yoğurt içine tarçın at ye yemekten Sonra güzel düşüyor ama diyetisyenine danış yine de.

Ya bayram için bluz, elbise aradım nette ama bulamadım hem rahat hem de güzel günlük şık bir şey istiyorum fotoğraf çekimi de yaparım diye düşündüm ama yok abartılı tüllü tüllü elbiseler.
Denk gelirse paylaşır mısınız yada Aldığınız olursa.

Bir de hamilelik hormonlarindan galiba ben de aşırı yanıyorum ya ellerim terliyor su içinde bugün itibariyle ben de açtım artık klimayı dayanılmaz sıcak oldu
Bu sıcağa dayanılmaz ki canım ben temizlik yapıyorum diye açmadım ama yanaklarım kıpkırmızı oldu kan ter içinde kaldım.. oysaki 1 hafta önce klimayi sıcak ayarında kullanmistim

Bana diyet ya da insülin vermedi kendin dikkat et dedi bende arada yoğurt tarçın yapıyorum evet günlük baya su içiyorum hatta bebeğin suyu ondan fazla mı diye bile düşündüm tam buğday ekmeği bazen bir iki dilim yiyorum kahvaltıda sadece akşam tüketmiyorum

Bence cihaz alıp evde kontrolünü kendin yap düşmezse tekrar git ihmal etme. Benim 180 çıktı doktorum baya ele aldı bebek için de anne için de hassas bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…