2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Canım şimdi geldim hastaneden; Protestan bıraktım diye rahim böyle kasılmış doktor progestan iğne vurdu vajinal progestanı günde 2 al dedi magnezyumu ikiye çıkardı; serumdan sonra girdim nst ye sancım çıkmadı tedavilerden sonra, iki hafta daha bu şekilde ilaçlara devam şimdi doğarsa riskli dedi Allahtan bebek iyi suyu felan herşey normal çıktı çok şükür

Bu sıcağa dayanılmaz ki canım ben temizlik yapıyorum diye açmadım ama yanaklarım kıpkırmızı oldu kan ter içinde kaldım.. oysaki 1 hafta önce klimayi sıcak ayarında kullanmistim
Aay dimi bir kaç hafta önce sıcak aciyorduk hava bir anda yaz oldu Allah kolaylık versin bir de o kadar harekete erimissindir

Magnezyum alınca sancılar gelmiyor sanırım o yüzden 2 hafta kafan rahat hiç düşünme doğum vs :)

Kızlar havalar nasıl sizin oralarda? Çok ısındı ya Mayıs'ta bebisler yaz bebeği gibi olacaklar şimdiden bu kadar sıcaksa
Ayy burası da öyle felaket sıcak birde uzun kollu tulum aldım hep böyle giderse çoğunu giydiremem bile kısa kollu zıbınla dolaşır

Magnezyum alınca sancılar gelmiyor sanırım o yüzden 2 hafta kafan rahat hiç düşünme doğum vs :)
Aynen ; geçen hafta hep bıraktırdı bana magnezyum progestanı artık az kaldı birşey olmaz dedi. Nasıl etki ediyor bu ilaçlar sabah nstye girdim büyük bir sancım çıktı doktor şok oldu zaten direk ilaç yüklediler vücuda ağrın geçmezse 8 saate bir düşür dedi ilaçları; şimdilik 12 saaatte bir alacağım çok şükür rahatladım ama ya

Çok sevindim canimm sancın kaç çıktı bu arada, benim 100 kusur oldu en tepeye dayanmış ama Dr normal karşıladı düzenli olmadığı için herhalde

Çok sevindim canimm sancın kaç çıktı bu arada, benim 100 kusur oldu en tepeye dayanmış ama Dr normal karşıladı düzenli olmadığı için herhalde
Benim 60 larda 2 taneydi 40 üstünde de minik minik vardı ben de hissettim o ağrıları düzenli olunca benim doktor da korktu

Benim 60 larda 2 taneydi 40 üstünde de minik minik vardı ben de hissettim o ağrıları düzenli olunca benim doktor da korktu
Benim düzensiz olunca sıkıntı olmadı sanırım, ben de sertleşme hissettim bebiş bı kasıldı 100lerde bir de 40larda çıktı ama 2 taneydi, düzenli olması gerekiyormuş demek ki kaç olursa olsun. İlaçlarla biraz daha dengelenir demek ki en azından 2 hafta sonra 37lerde falan bebiş doğabilecek dereceye gelir

Şu doktoru takip ediyor musunuz kızlar çok güzel normal doğum yaptırıyor. İstanbul’da olsam giderdim.

Bizim burda her türlü müdahale var suni sancı kesi dikiş aç ve susuz geçen 12 saat vs öyle olunca yürümek şöyle dursun ben o doğum koltuğundan kalkıp iki adım sedyeye atana kadar bayılmıştım.

İnşallah böyle güzel doğumlarımız olur

Bi yemek yaptım yarım saattir uzanıyorum bu işleri bırakma zamanımız gelmiş

Geçmiş olsun canım ben de magnezyumu her gün içeyim bari o kasılmaları sancıları engelliyor diye okumuştum. 37 ye kadar dayansak tamamdır sonrasında gelebilirler

Bunu benim dr'um da demişti. Devlet hastanesinde çalışırken yan yana sıralayıp yatiriyorduk hastaları orada sancı çekip bağıran mi dersin acı içinde sadece yatan mi dersin diye. Eski zamanlarda doğumu drlar zorlastiriyordu sanirim. Şimdi hemen hastaneye gelmeyin duş alın yürüyün gezin diyorlar. Sadece sezaryen olma ihtimaline karşı katı gıda tüketmemek gerekiyormuş ama şu, çorba falan tukletebilirsiniz demisti

İnşallah biz de böyle güle oynaya çıkarız doğumhaneden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…