2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Benim yumurtlama tarihim 15 ya da 16. Gündü ama Dr bir iki gidişimden sonra son adet tarihinle uyumlu dedi ve hep son adet tarihimi baz aldik, ben de kan sulandırıcı kullandım 34te bıraktım, yumurtlamaya göre değil son adete göre oldu benim tüm surecler ama zaten arasında da çok fark yok 1-2 gün var

Doğum yapacağım doktor 30+5 diyor kan sulandırıcı kullanıyor musunuz? Tarihleri varya onun için sordum.

Ayyy masallah çok sevindim adınıza benimde çift transfer yapıldı ikisiyle devam ediyorduk birini kaybettik Allah güzellikle doğum nasip etsin hepimize teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için

Kizlar bugun sat a göre 32+3 üm. Ultrasonda 34 cikiyor. Bas cevreside 37 haftalik cikiyor. Perinatologa gittim beyninde kiste benzer birsey gördü. Korkutmadi beni doktor ama fetal beyin mr onerdi. Oda canakkalede yok istanbula gitmem gerek. Kabul etmedim. Basina boyle bisi gelen var mi

Teşekkür ederim. Amiiin hepimiz için
Benim tek transfer yapıldı. Sonradan bölünmüşler tek yumurta ikizi oldular.
Evet kullanıyordum. İğneyi baya önceden bıraktımda coraspirni 30. Haftaya girdiğimde bıraktım 3 gün önce oluyor.

Aay doktorun neden öyle bisey dedi yaa allah korusun, sağlıkla gelsin minnosun az kaldı zaten 2 hafta hemencecik geçecek
En az 37 istiyor benim doktorum ; aynen 2 hafta daha dursun inşallah
ultrasonlarda 300 grama kadar yanılma payı oluyor dedi benim doktorum bebeğin iriyse birşey olmaz inşallah Allahın izniyle; neden mr önerdi ki anne karnındaki bebeğe mr çekiliyor muymuş buradaki gebelerde okudum ben kist olup zamanla eriyenleri de duyduk ayrıca kist de dememiş kiste benzer demiş kendisi de tam emin değil; kendi doktorun ne diyor ölçümleri öncekine kıyasla nasıl ?

Senin ilk doğum tam bir korku filmi sahnesi gibi canlanıyor gözümde sen anlattıkça
Ay sorma ben de o zamanlar tüm doğumlar öyle sanıyordum meğer değilmiş. Bu sefer hepimizin güzel tecrübeleri olsun inşallah
Doktor çok önemli gerçekten acilen sezaryene alınmak zorunda kalırsam midem de dolu olursa anestezi etki etmiyormuş heralde o yüzden izin vermemişti bir de temmuz sıcağıydı bir yudum bari su içeyim diye yalvardığımı hatırlıyorum kimi doktor çok pimpirikli davranıyor kimisi de daha doğal akışına bırakıyor.
İnşallah canım ya güzel doğumlarımız olsun

Aslında 35 haftalıksın kuzum ya o kadar da kötü senaryolar olmaz bence küveze bile girmez gibi geliyor bana kilosundan dolayı. Ama yine de 2 hafta daha dursun tabi

Canım biraz fazla mı korkutmuş doktorun benimki 34 haftalık dogdu ignede olmamıştım sadece 2 gün kaldı oda kilosu 2500 azdı hemde ciher gelişimi tamalanmamıştı seninkide dogsa bile sıkıntı olmaz inşalalh 35 haftan bitti çok şükür ama tabi dursun en az 10 gün

Arastirmistim ice kanama en risklisiymis. Benim sızıntı şeklinde dışa kanama oldu 2 hafta önce ara ara doktor hastane estarinfsn ayrilma dedi. Evim hastaneye 5 dk.mesafede. 2 hafta sinra adet kanaması gibi kan geldi aradim.doktoru hemen hastaneye gel.dedi yoldaydim hemen ulaştım paldır küldür ameliyata aldılar sağ salim çıktık

Aslında 35 haftalıksın kuzum ya o kadar da kötü senaryolar olmaz bence küveze bile girmez gibi geliyor bana kilosundan dolayı. Ama yine de 2 hafta daha dursun tabi
Ben de anlamadım benim doktorum bayağı pimpirikli kadın bir tedavi yaptı sırf ilaçlara 1200 lira ödeme çıktı bebişler artık yokluyor valla yalancı sancılar başladı artık
Kız benim doktor benim oğlana embriyo muamelesi yapıyor az daha zorlasa döllenmeye hazır yumurta muamelesi yapacak
İnsanlarda nasıl bilmiyorum ama biz hayvanlarda kustuklarını akciğere aspire olmasın diye aç karnına anestezi veriyoruz eğer acil anestezi olacaksa tok karnına da yapıyoruz ama gaz anestezisini veriyoruz insanlarda nasıl oluyor bilmiyorum senin iyi psikolojin bozulmamış ben bu kadar güçlü olmazdım heralde hele ki doğuma da yaklaşıkça iyice panik olurdum inşallah bu doğumun çok güzel geçer Allahın izniyle şimdiki doktorundan memnun musun canım

Doktorum transfer tarihine göre hesapladı diye biliyorum ama adet tarihine göre de aynı çıkıyor benim farketmiyor yani. Ama bazılarında periyot farklı olabileceği için bence önemli olan tranfer tarihi.

Dr'um katı gıda için ciğerlere mideden kaçak olabilir gibi bişeyden dolayı izin vermiyoruz demişti sanırım ama çorba şu tukebiliyorsunuz dedi. Seninki kötü olmuş, bu sefer inşallah kolaylıkla geçsin

Aay kızlar bugün markete gittim ayak bileklerim acımıştı, az önce de sağ ayağım popomun altinda oturuyordum sonra uzanayim dedim. O ayağım şişmiş resmen ödem mi olmuş anlamadım tek taraflı ödem olur mu bı ayağım sis bir ayagim normal

Allah Allah niye tek taraf şişmiş acaba, ödem olmuştur ama diğerinin şişmemesi değişik

Allah Allah niye tek taraf şişmiş acaba, ödem olmuştur ama diğerinin şişmemesi değişik
Ya bu ayağım gariban mutfakta dolabın kenarına cizdirdim eşim cizmeyle böyle olmaz diyor yürürken acımıştı bir de üzerine oturunca ödem mi oldu anlayamadım şu an başkasının ayağı sanki çok ilginç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…