2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kaçtı canım senin açlık tokluk. Bu şeker çok garip ya ben bugün abartıp kızartma yedim canıma tak etti tokluk ölçtüm gayet normal çıktı. Dikkat edince yüksek çıkıyor

Yani bence de bir yolu vardır illa çünkü aniden sezaryene alınan insanlar da oluyor tokken de denk gelebilir o zaman hiçbiri uyuşmazdı
Amin canım inşallah hepimiz için
Şimdiki doktorum da eh işte yaklaşımı tavrı güzel ama her gittiğimde beni unutuyor diyordum ya, her hastasını unutuyormuş genel olarak hafıza sorunu var heralde, mesela ben kan sulandıcı iğne kullanıyorum her seferinde unutmuş oluyor. Ama onda doğum yapanlardan bir şikayet duymadım inşallah iyi çıkar

Benim ki öyle canım sağ ayağım ödemli sol normal

Yaa çok tatlıı bebişi hissediyor mu benimki bana pek gelmezdi babacıydı şimdi karnımdan inmiyorumarım doğunca da iyi anlaşırlar beşiğinde uyuyor bir de
Bizimkinin benle arası pek yok eşimi seviyor onla yatıp kalkıyorbebekleri hiç hissetmedi yanımda uyur ama dokunmaz ama biri gelince eve aşırı kıskanç evi ve bizi sahipleniyor tıslıyor herkese biz hariç inşallah bebekleri de yadırgamaz

Kaçtı canım senin açlık tokluk. Bu şeker çok garip ya ben bugün abartıp kızartma yedim canıma tak etti tokluk ölçtüm gayet normal çıktı. Dikkat edince yüksek çıkıyor
Ayy yemin ederim benimde inanamıyorum sabah peynir domates yumurta yedim 120 lerde akşam patates köfte yedim 110 çıktı kafaya takıyoruz diye olabilir mi streste çok etkiliyormuş

Cok sukur ikiniz de iyisiniz benimki tamemen ayrilmisti ve kanama iceydi o yuzden en riskli olan sanirim. Neyse rabbimin imtihaniydi insallah bu sefer saglikla bebegimi kucagima alacagim. Sizin de bebeginizin hayirli saglikli uzun ömru olsun insallah

Tek taraflı ödem ben de duymamıştım ama olabiliyor demek ki

Evet ya acil ameliyata alınan bir ton kişi var yani illa buluyordur bir yolunu anestezinin; senin doktor kolaya kaçmak istemiş demekki olsun ya bu doktorun iyiyse beş dakika tekrardan kendini tanıtma Faslı olur en çok birşey olmaz yeter ki doğum güzel geçsin bebiş iyi olsun hiç önemli değil mutlu bebiş mutlu gebiş

En korktuğum şey bebeği kabullenmemesi veya bebeğin alerjisi olması bizimki eve yabancı biri geldiğinde bir deliğe giriyor çıkmıyor . Çok korkak bir kedi. Evimize gelen kimse kedimizi daha hiç görmemiştir alerji olursa ne yaparız diye kara kara düşünüyoruz valla zarar vereceğini çok düşünmüyorum çünkü zarar verirse bebiş kedimize zarar verir yavrum çok uysal sakin çünkü

Ayy yemin ederim benimde inanamıyorum sabah peynir domates yumurta yedim 120 lerde akşam patates köfte yedim 110 çıktı kafaya takıyoruz diye olabilir mi streste çok etkiliyormuş
Aynı çıkmış ben de peynir zeytinle fırladı sabah akşam bir şey çıkmadı. Düşündükçe artıyor

Sizce ilk kim doğuracak? Hadi kızlar anket başladı ilk oy benden bence ilk P Pembepilates doğuracak niyeyse öyle hissediyorum
Ay anam hiç deme dün burda atıp tutuyordum ben, doğurmak istiyorum az kaldı gün isteyeceğim felan artistlik yapıyordum ama bugün o sancılar girince yeminle 3.5 attım nasıl korktum ben şu an doğurmak istemiyorum anam rafa kaldırdım bayrağı melegim can a teslim ediyorum başarılar diliyorum

Tokluklarım 140ı geçmiyor oda sınır zaten gerçekten ne kadar dikkat edersem o kadar yüksek çıkıyor. Açlıklarım 105in üstüne çıkmıyor 90nın altından bi kaç kez düştü ona bi çare bulmam gerekiyor

Ay ne güzel slogan oldu “mutlu bebiş mutlu gebiş” sevdim
Sizce ilk kim doğuracak? Hadi kızlar anket başladı ilk oy benden bence ilk P Pembepilates doğuracak niyeyse öyle hissediyorum
Bence cesursavasci o kadar hazırlık yapıyor boşa gitmez diye düşünüyorum

Kac saat araliklarla ölçüyorsunuz açliğinizi ?

Bende bu sabah tereyağ bal yedim aşırı canım çekti 120 çıktı sofradan aç kalktığımda daha fazla çıkıyor kesinlikle stres çok etkiliyor düşünmemek gerek aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…