2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kızlar reflü yatağı aldınız mı ben almak istiyorum ama kararsızım yataşın junosunu düşünüyorum ama bilemedim siz neler aldınız

Kızlar reflü yatağı aldınız mı ben almak istiyorum ama kararsızım yataşın junosunu düşünüyorum ama bilemedim siz neler aldınız
Altına güzel bir yatstık koyup eğim vereceğim inşaAllah 2 kızımada öyle yaptım bundada öyle yapcm

Alan anneler var baya fikir olarak yazarlar canım

Kızlar beni dün saglık ocagı tahlil için çagırdı degerlerim hep sıkıntılı perşembe günü kan aldıgım halde kanın 10 dan 9 a gerilemiş cumartesi yine alıcam demirimde tavan yapmış
Nasıl bu kadar hızlı düşmüş ki yaa cok ilginç

Nasıl bu kadar hızlı düşmüş ki yaa cok ilginç
Anlamıyorum ki sabah akşam hapda içiyorum dogumdan önce yine verelim dedi birini aldım işte demir takviyesi ya o kan serumu bu seferde demir sınır 200 benimki 600 oda tavan yapmış doktora attım bakim ne dicek

Benim daha olmadı ödem toplam 7 kilo aldım.

Dolaşım sistemi bozukluğu diyo ödeme o da hareketsizlik veya çok hareketlilikten geçen golden-snitch dedi ya işte bacağımın üstüne oturdum bi baktım şişmiş diye kan dolaşımı bozuluyor orda ödem oluyo ister istemez.. Ben sürekli yön değiştiriyorum uykumda da öyle saatte bir kalkınca bende ödem yok ama geçen suyu az içip birde aralıksız uyumuşum sabah her yerim ödemdi

Ayyy ne güzel haber ya maşallah canım çok şükür irilik mevzusundan kurtulmussun ne yedin ne içtin az banada anlat çocuğumu doğar dogmaz askere vermek istemiyorum

Ayyy ne güzel haber ya maşallah canım çok şükür irilik mevzusundan kurtulmussun ne yedin ne içtin az banada anlat çocuğumu doğar dogmaz askere vermek istemiyorum
Kız ben de zayıf diye üzüldüm en azından bi 2.5 kilo olsa iyiydi valla yememe çok dikkat etmedim ondan mı bilmiyorum, muz yemedim bayadır, meyve de az yiyorum haftada birkaç gün. Tatlı türü çok yedim bu sıralar ama o anca bana kilo yapmış demek

hıçkırığını altta hissederken şimdi yukarda hissediyorum döndü mü naptı

Ayy maşallah ne güzel valla birinin dirençli olması çok iyi böyle şeylere benimki sezeryana bile girmem diyor
Çok duygusuz ama benimki de işte, ikisinin arası olmalı
Oğlum da benim gibi çok duygusal, geçen gün anne bebeği karnından çıkarırlarken çok yanın yanacak diye ağlamaya başladı mesela durduk yere (yaş6.5), babası da bön bön bakıyor şöyle bi empatiyi eşimden göremedim hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…