Hiç korkmayan ben bu ara nasıl doğurcam çok mu ağrım olcak dayanabilecek miyim diye düşünüyorum canı tatlı olan biri de değilim hiç etkileneceğimi de düşünmüyordum ama
Bilemedim canım. Benim tecrübem sezaryen doğum.
Normal doğumun günü belli değil ya hazırlanmak zor olur sanki. Ama fazla hurma yemek doğumu tetikleyebiliyor. Hoşaf vs ise eve gidip anneniz ya da yapabilecek biri varsa hazırlayıp getirebilir.
Normal doğum yapan arkadaşlarımız cevap yazarsa daha doğru olur sanki.
Bilemedim canım. Benim tecrübem sezaryen doğum.
Normal doğumun günü belli değil ya hazırlanmak zor olur sanki. Ama fazla hurma yemek doğumu tetikleyebiliyor. Hoşaf vs ise eve gidip anneniz ya da yapabilecek biri varsa hazırlayıp getirebilir.
Normal doğum yapan arkadaşlarımız cevap yazarsa daha doğru olur sanki.
Kızlar bugün sağlık ocağına gittim kan vermeye. Ebe de bilgilendirme yaptı. Topuk kanıni hastane alacak ama biz de alıyoruz dedi. Hastane sma da bakıyormuş. Sağlık ocağı da tiroid vs bakıyormuş. Bebekten iki defa kan aldırmaya gerek var mı? Böyle bir uygulama mi var? İkisi de sağlık bakanlığına gitmiyor mu sonuçta özel de olsa devlet de olsa? İki defa mi aldırmıştiniz siz de daha önce
Hastanede almış olabilirler canım çünkü dogum kagıdında kilosunu felan yazıp veriyorlar kan grubuda yazıyordu demekki almışlar dogunca. Saglık ocagında da bir hafta sonra kesin alıyorlar
Hiç korkmayan ben bu ara nasıl doğurcam çok mu ağrım olcak dayanabilecek miyim diye düşünüyorum canı tatlı olan biri de değilim hiç etkileneceğimi de düşünmüyordum ama
kızlar hiç ödemi olmayan var mı aranızda benim bileklerim balon gibi oluyor uyanır uyanmaz şişmeye başlıyor. sol ayağım daha çok şişiyor sağa göre . Eğer aldığımız kilonun %25 ini ödem oluşturuyorsa 3 kilomuz ödeme gidiyor diye motive oldum valla:)
Bende hiç yok canım ödem digerlerinde de hiç olmadı. Doktorumda rapora ödem yok diye girmiş zaten bol su iç en son gittigimde bol su iç dedi ama ben su içen biri degilim pek günde 5 bardak anca
Kızlar beni dün saglık ocagı tahlil için çagırdı degerlerim hep sıkıntılı perşembe günü kan aldıgım halde kanın 10 dan 9 a gerilemiş cumartesi yine alıcam demirimde tavan yapmış
Doğunca hastane alır ilk gün dedi canım, zaten hastane de söylemişti fiyatın içine bebeğin ilk topuk kanı dahil diye. Oradan biliyorum hastanenin alınacagini
Hastanede almış olabilirler canım çünkü dogum kagıdında kilosunu felan yazıp veriyorlar kan grubuda yazıyordu demekki almışlar dogunca. Saglık ocagında da bir hafta sonra kesin alıyorlar
Benim izin günüm yaklaştıkca bebiş geliyor az kaldı perileri geldi ilk hedefim izin günüydü doğumu düşünmüyordum da şimdi 1 hafta izinden sonra tamam yeter doğurmak istiyorum perileri gelir
Yaa benim eşim benimle normal doğuma girdi hiç etkilenmedi mesela filmlerde falan bayılıyor ya eşler bana tuhaf geliyordu demek öyle hassas olanlar oluyor kan sulandırıcı iğnemi de eşim yapıyor her gün. Doktor bir de b12 iğnesi verdi ama o normal enjeksiyonla yapılıyor kan sulandıcı gibi ince uçlu değil. Sağlık ocağında yaptırayım dedim gitme boşver ben yaparım diyo ona bile, yok dedim o kadar da değil
Anlatti bugün de tiroid vs bir kaç tane saydı aklımda tutamadım. Normal bir uygulamaysa tamam, emin olamadim minicik yavrukusum 2 defa acıyacak topuğu diye
Bende hiç yok canım ödem digerlerinde de hiç olmadı. Doktorumda rapora ödem yok diye girmiş zaten bol su iç en son gittigimde bol su iç dedi ama ben su içen biri degilim pek günde 5 bardak anca