2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Hiç korkmayan ben bu ara nasıl doğurcam çok mu ağrım olcak dayanabilecek miyim diye düşünüyorum canı tatlı olan biri de değilim hiç etkileneceğimi de düşünmüyordum ama
O korku ilk doğumda illaki oluyor canım hatta 3. doğumda bile oluyor çok düşünmemeye çalış

Bilemedim canım. Benim tecrübem sezaryen doğum.
Normal doğumun günü belli değil ya hazırlanmak zor olur sanki. Ama fazla hurma yemek doğumu tetikleyebiliyor. Hoşaf vs ise eve gidip anneniz ya da yapabilecek biri varsa hazırlayıp getirebilir.
Normal doğum yapan arkadaşlarımız cevap yazarsa daha doğru olur sanki.
Bunlara normal doğumda da ihtiyaç oluyor mu canım

Sen genel anestezi olmamıştın değil mi canım

1. Kuvezde kaldı aldılar mı bilmiyorum am 2. De Almadılar galiba canım 1 hafta sonra saglık ocagında alındı yinede dogar dogmaz alıyorlarsa bilemedim

Biri ilk doğduğunda hastane alır dedi, diğeri de 5-7 gün sonra gelirsin sağlık ocağına o zaman veriliyor dedi
Hastanede almış olabilirler canım çünkü dogum kagıdında kilosunu felan yazıp veriyorlar kan grubuda yazıyordu demekki almışlar dogunca. Saglık ocagında da bir hafta sonra kesin alıyorlar

Hiç korkmayan ben bu ara nasıl doğurcam çok mu ağrım olcak dayanabilecek miyim diye düşünüyorum canı tatlı olan biri de değilim hiç etkileneceğimi de düşünmüyordum ama
Benim canım tatlıdır zaten, ayağıma kramp girince bile acıdan bağırıyorum şu sıralar ben de düşünüp korkuyorum nasıl aşıcaz bunu acaba

Bende hiç yok canım ödem digerlerinde de hiç olmadı. Doktorumda rapora ödem yok diye girmiş zaten bol su iç en son gittigimde bol su iç dedi ama ben su içen biri degilim pek günde 5 bardak anca

Kızlar beni dün saglık ocagı tahlil için çagırdı degerlerim hep sıkıntılı perşembe günü kan aldıgım halde kanın 10 dan 9 a gerilemiş cumartesi yine alıcam demirimde tavan yapmış

Eklentiler

• 650162A7-A400-4426-A0A3-4D08BB51265A.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 57
  • E5D19AA5-7611-47C2-90E7-4C82FDCA3177.webp
    25 KB · Görüntüleme: 55
  • 0DF71A4E-3CC7-4573-9725-2367E9FBC59D.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 51
  • 7001E1DA-65A2-4678-A8DF-8870F8B31747.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 52
1. Kuvezde kaldı aldılar mı bilmiyorum am 2. De Almadılar galiba canım 1 hafta sonra saglık ocagında alındı yinede dogar dogmaz alıyorlarsa bilemedim
Doğunca hastane alır ilk gün dedi canım, zaten hastane de söylemişti fiyatın içine bebeğin ilk topuk kanı dahil diye. Oradan biliyorum hastanenin alınacagini

Ayy maşallah ne güzel valla birinin dirençli olması çok iyi böyle şeylere benimki sezeryana bile girmem diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…