2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
sağlıkocağında da genelde babalar kendini dışarı atıyor bebişlerden kan alınacağı zaman kulağını tıkamaya çalışanı bile görmüştüm
Ben hep eşimle giderdim o tutsun diye ben o sırada ağlıyor olurdum eşim duygularından arınmış bir insan olduğu için etkilenmez öyle şeylerden ama eşlerden birisi öyle olmalı ikimiz de ağlasak napardık

O biziz işte benim eşim hiç dayanamıyor kediyi veterinere götürdüğümüzde bile ikimiz odadan çıkıyoruz o da dayanamıyor bende çocuk olursa da muhtemelen daha beter olacağız eşim yeğenini düşüp çenesini kesince bayılmış bir insan

Yaa benim eşim benimle normal doğuma girdi hiç etkilenmedi mesela filmlerde falan bayılıyor ya eşler bana tuhaf geliyordu demek öyle hassas olanlar oluyor kan sulandırıcı iğnemi de eşim yapıyor her gün. Doktor bir de b12 iğnesi verdi ama o normal enjeksiyonla yapılıyor kan sulandıcı gibi ince uçlu değil. Sağlık ocağında yaptırayım dedim gitme boşver ben yaparım diyo ona bile, yok dedim o kadar da değil

Benim eşim kendi kan verirken bayılıyor eminim dışarıda bekleyen o olur bebisle ben de karşılıklı ağlarız

kızlar hiç ödemi olmayan var mı aranızda benim bileklerim balon gibi oluyor uyanır uyanmaz şişmeye başlıyor. sol ayağım daha çok şişiyor sağa göre . Eğer aldığımız kilonun %25 ini ödem oluşturuyorsa 3 kilomuz ödeme gidiyor diye motive oldum valla:)

Bunlara normal doğumda da ihtiyaç oluyor mu canım

Hastaneye söylesek onlara da bakmaz mı ya niye iki defa canını yakalım çocuğun ne saçma iş bu

Benim henüz başlamadı ödemlerim o halde 13 kilo almış durumdayım bir de başlarsa yandım

Kızlar oğluşumu rüyamda görmüyorum dedim dedim bugün rüyama geldi anneeeem diye boynuma sariliyordu 2 yaşlarında falandı eridimm sağlıkla gelsinler inşallah daha çok heyecanlandim
Bende rüyamda göreyim diye umut edip uyudum; rüyamda kocamla bir olup iki sevgiliyi dövüyorduk

İncir Kürü: Sekiz-dokuz adet kuru inciri yarım litre klorsuz suda en fazla on dakika haşlayınız. İkiye böldüğünüz suyu sabah-akşam olmak üzere günde iki kere tüketiniz. Son 1 hafta uygulamıştım.
hoşafda kayısı ve üzüm karışık yaptım şekersiz bu arada. normal yemek verilmişti bana cnm. ama gaz mevzusu hallolunca katı gıda yenebiliyor galiba. ben hoşafı taneleriyle yedim diye hatırlıyorum. Sıvı tüket denmedi bana.

Aay hadi inşallah çünkü ben bir anda kilo almaya başladım

Ben de eşime demiştim ağlarsa ben de ağlarım ben dışarda bekleyeyim sen git aşıda felan diye

Maşallah haftasıyla uyumlu tam doktorların istediği kriterlerde bir bebiş

İncirin suyunu içtikten sonra incirleri ne yapacağız peki ben incir süt blenderla smoothie yapıyordum bir zamanlar…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…