2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Eczanelerde bi kağit var . Ambiyon sivisi olduğunda renk değiştiriyor . Ondan alip kulanabilirsin cnm

Bugün ebe bana beyaz çamaşır giyersen takip edebilirsin yeşil gibi olur amniyotik sıvı dedi, ama ben de anlayamamıştım o zamanlar dedi. Dr en iyisini bilir. Benim de çamaşırım ıslak oluyor akıntı vs oluyor hep

Biz enfeksiyon sanardik demek amniyotik sıvı yesilimsi miymis vay be

sizlerinde ara ara sancı giriyor mu peki
Senin haftandayken iç camasirim ıslak oluyordu ama öyle aman aman ıslaklık değil hatta bazen kıyafetime çıkıyordu beyazimsi bir şey ama artık yok birde o zamanlardan itibaren yavaş yavaş rahim kendini gosteriyo telaslanma

Evet haftasıyla uyumlu şükür işte ana yüreği tombik olsun istiyor
Valla karar veremedim ya benden önce doğurun da sizin yorumlarınıza göre seçeyim ben de
ikiniz içinde en iyisi en sağlıklısı hangisi olacaksa o nasip olsun inşallah
Aay ben de görmeye dayanamam yaa çok ağlıyorlar mi
valla çok ağlayanı da var içerden baya sesler geliyo oluyo ama I ImaginaryLife bebeği gibi hiç ağlamayanı da var. Benim eşimde dayanamıyor hiç iş başa düşüyor hep aşıydı kan vermeydi ben yaptırıyorum
ay bizde de durum tam tersi. Eşimin çocuğu doktorun elinden alıp vermiyoruz kan filan demişliği bile var acilde Çok ağlattılar ozamandan beri de acile gitmeye tövbeli rutin kan tahlillerini de kendi özel doktorunda parmaktan kan aldırarak yaptırıp sağlıkocağına sonuçları bildiriyoruz
Valla gördüm ama rüyalarım çıkmaz rahat eahat temizliğini yap
hadi inşallah ozaman
ben öyle bi ödemlendim ki dün 100 kg gördüm sonunda tartıda umarım aslında 97 kiloyumdur
canım senin karnın küçülmemiş aşağı inmiş resmen daha iki gün önce attığın fotoda böyle değildi ben mi yanlış hatırlıyorum iki gün içinde inmiş

Yaa ben de kıyamam diye düşünüyorum inşallah ağlamaz minnoslarimiz

Canim kist bende degil rahim kisti degil yani. Bebegin beyninde kist. Mr bizim bildigimiz mr degil fetal mr. Büyüklük kilo değil bas cevresi o yuzden normal dogum olmaz dedi. 3 normal dogumum olmasina ragmen
Canım sen naptın son durum ne

İyide hani kokusuz şeffaf su rengi diyorlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…