2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kız sizler sayesinde sizden başka kimseyle konuşmuyorum böyle şeyler burası bana çok iyi geldi aynı duyguları yaşamak aynı şeyleri hissetmek mutlu ediyor insanı
Canım sen Adanalıydın de mi ben fiyat aldım güzelyalıdan sezeryana 32.500 dedi ikiz için küveze erken doğumda sadece onlar kabul ediyormuş 30 haftadan sonra Acıbadem almıyormuş zaten

Kız ben 35 te gittim geçen gün doktor şimdi doğmasın küvez travma felan dedi herkes bir şey söylüyor akışına bırakmak en doğrusu kesinlikle düşünmeyeceksin
Ben bu söylemleri 18. Haftadan beri duyuyorum düşün artik yerle bir psikolojiye sahibim yeni yeni toparlaniyorum . Şuan göbektir uykusuzluktur herşeye rağmen gebeliğin tadini çikarmaya yeni başladim

Canım sen Adanalıydın de mi ben fiyat aldım güzelyalıdan sezeryana 32.500 dedi ikiz için küveze erken doğumda sadece onlar kabul ediyormuş 30 haftadan sonra Acıbadem almıyormuş zaten
Evet canım ben medikal parka gidiyorum bende fiyat aldım 25bin dedi ama %10 indirim varmış 22.500 dedi. Ben bütün dogumlarımı bu hastanede yaptım kuvez var acil gittim hep dogumlara sıkıntı olmadı. Yenidogan ünitesi var yani dr muzaffer şengül var o sadece doguma gelenide kabul ediyor fazla vermek istemiyorsan sor istersen

Sizce dürüstçe cevap verin kalktım çektim şimdi kusura bakmayın biraz dağınığım
Oo kendi göbegim kadarını gördüm sonunda hemde yakın haftalar da
Bence de gayet normal ikiz bizimkiler tek gebelikle kıyaslamayın. Büyük olması cok normal

Benim ikiz olduğu için 35 bile görmek çok iyi geliyor bana valla doktorlar zaten korkutmakta bire bir ya
Benim oğluma da trizomi teşhisi koymuştu ama çok şükür ki temiz çıktı sonucumuz
Gerçekten şu gebeliği zehir etti doktorlar sana inşallah sağlıkla alalım bebişleri hepimiz

Doktora gozuk bence canım, idrar olduğuna emin misin Dr kontrol etsin bebeğin suyu mu idrar mi diye
inşallah değildir, doktor yarın gel nst ye bakalım dedi, ama pazartesi randevum var zaten sancı ya da baskı artarsa geleyim dedim şuan iyiyim ama afedersiniz çamaşır hep ıslak yani bilmiyorum sizlerinde öyle mi , çok değil su olduğunu düşünmüyorum ama belli de olmaz

Oo kendi göbegim kadarını gördüm sonunda hemde yakın haftalar da
Bence de gayet normal ikiz bizimkiler tek gebelikle kıyaslamayın. Büyük olması cok normal
Ayy kızlar hepinizi öpüyorum ben mi büyüttüm kafamda bu kadar acaba tamam takmıcam büyüklüğünü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…