2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Saka gibi 2 gün içinde indi dün yürüyüş yaparken rahmim kasilip gevşedi baya yavaş yavaş yola çıktı sanırım

Merhaba hanımlar bizim görüş günümüzdü bugün iyiler şükür 33 hafta biri 2118 diğeri 2134 olmuş bayramdan sonra tekrar gel dedi sanırım ondan sonra haftada 1 gidicem
Maşallah canım sağ salim gelsinler inşallah sende durumlar nasıl ben çok zor geçiyorum da

Ebe bugün bana yeşil dedi
Aklımızda bulunsun enfeksiyon diyip geçmeyelim ozaman benim ilki kanla karışık
Saka gibi 2 gün içinde indi dün yürüyüş yaparken rahmim kasilip gevşedi baya yavaş yavaş yola çıktı sanırım
aynen geriden okuya okuya yorum yapa yapa geldim kızlarda aynı şeyi yazmış cidden baya yola çıktı galiba ay çok heyecanlı

O ozgeeeee1 kız senin göbeğin minnacık ya aynı gündeyiz benim neden kocaman zayıflamışsın da sanki maşallah çok fit duruyorsun
Ay bugün tribe girdim aynada hiç öyle durmuyo acaba gerçekten küçük de ben mi fark etmiyorum yoksa açıdan mı öyle oldu yarın size bi foti daha çekicem teşekkür ederim bebişim hastalıktan zayıfladım demiştim ya o fark etti heralde

Allahın rahmeti ve bereketi ajsjsjs yıkayıp çıkıyorum valla 1 yıl oldu boyatalı kuaförüm çok iyi sanırım
Ay nasıl olur ben grimsi sarıyı severim boyatıp üzerine ayda bir cila da attırsam o renk akar hatta 1 senedir ellemesem çingene sarısı gibi olur kuaföre de düzgün yer olsun iyi yapsın diye bi ev boyatacak parayı bırakır çıkardım ama nafile. İnanmadım sana inanmak istemiyorum jsjsjsd sırf uğraşıp durmayım renk pert olcak diye koyu renge çevirdim saçımı ben gözyaşım pıt şuan

O zaman seni antebe davet ediyorum saç boyatmak için ben de iyice diplerden röfle gibi boyatıp 1 sene ellemiyorum bu sefer kestire kestire iyice aşağıda kaldı sinirimi bozuyo iki farklı renk oldu ama tonu güzel evet bi foti daha atıyorum gelirsin belki

Eklentiler

• IMG_5298.webp
    87,2 KB · Görüntüleme: 77
Kızlarr kafayı yicem kocama ölüyorum zorlanıyorum diyorum yatıya 7 yaşında ki yeğenini alıp gelmiş yarın da kendi akşam 5e kadar işte napacam yani çok sinirlendim off
Benim kocam da tam bir odun asla destek olmuyor maddi manevi annem geldi sağ olsun o bakıyor bana yoksa kocam gerçekten kocattı beni zaten ağırlaştım zor nefes alıyorum kansızlık bi yandan arada kasık ağrısı burun tıkanıklığı uykusuzluk adamın umrunda mı değil

Ooo dipten boyatıyosan o sonra ombreye dönüyordur zaten ama akmamış cidden renk yeni boyatmışsın gibi. Ben öyle yapıp 1 sene ellemesem çingene sarısına döner tepeme bi çiçek yapıştırır gezerim ay iki sene önce bi gelmiştim yakınlarına ama antebe girmedik artık nasipse iki sene sonra güzel bi gezerim gelip seni bulursam saç ta boyatırız

Bişeyler yapmaya çalışıyor ama ailesnden yeğeninden ödün vermiyor kendi oğlu sanıyor hasta oluyor hastaneye götürüyor sürekli bizde kalmasını istiyor bende hayır istemiyorum ben kendimi çekemiyorum bakamam kimseye dedim inat etti resmen almaya gitti

Kontrol ne zamannn kanala felan mı girdi acaba

İdrar kaçırma olduğunu nerden anladın su felan olmasın ıslaklık mı oluyor ayrımı yapabiliyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…