2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ayyy hadi inşallah çok güzel olacak evet saatler geçmiyor bende

Bu arada 35+0 olduk yanlış demiş benimde çok kasilip gevsiyor öyle böyle değil.. niye pazartesiye verdi şimdi bakmak varken
Maşallah canim

Bu arada 35+0 olduk yanlış demiş benimde çok kasilip gevsiyor öyle böyle değil.. niye pazartesiye verdi şimdi bakmak varken
Maşallah canim
Evet canım tam 35 haftalık şuan bile acayip taş
Gibi
Kesiliyor karnım kasıklarım agrıyor ama idrarda enfeksiyon yüksek dedi erken doguma sebep olur dedi iki farklı kutu antibiyotik verdi. Acaba şimdi baksa açılma olur diyemi bakmadı ki anlamadıö normaldede zaten pazratesi çagırmıştı 11 gün oluyor hem boşa para ödemeyim hemde aynı hastanede kan aldım bugün girmişken söyleyim dedim. Kendi gelirse alsın ama bayramdan sonraya kalırsa 3 kiloyu geçer çocugum azıcık ele avca gelsin

Maşallah minnosuna aaay arefeye ne kaldı suradaaa ilk dogurcan derken evrene çok mesaj gönderdik sanırım sağlıkla gelsin inşallah miniğin

Hamgi dr gidiyorsun canım benimki o konuda hakkını yiyemem hastaneyi daha organize etti
Erkan yasdıman canım allah var hakkını yemeyim hiç bir tahlili
Orda yaptırmadı boşa para ödeme dedi ama ben telaşlı olunca mı dedi naptı anlamadım pazartesi gel bayramdan önce açılma var mı diye bakacak işte gidersem

İnşallah bizim de 32 haftayi doldurduk calismaya son verdim bende artik

Kızlar kan sonuçlarına iyi demiş doktorum. Tek taraflı ödem olayı olumsuz bir durum sanırım yarın bir gel ultrasonla bakılsın dedi, pıhtı durumu var mı ona bakılacak sanırım. İki ayağımda da var aslında ama birisi daha çok diye de söyledim. Bı incelensin dedi yarın gidicem sabahtan inşallah sıkıntı yoktur pıhtı falan

Maşallah minnosuna aaay arefeye ne kaldı suradaaa ilk dogurcan derken evrene çok mesaj gönderdik sanırım sağlıkla gelsin inşallah miniğin
Ay inşallah saglıkla gelirde şu bayramı çıkarsın yaaa şuan dogarsa bi sıkıntı olmaz riskli şeyleri atlattık dedi bakim kız ben varken burda kimse önce doguramaz genetik benimkiler sevmiyor içeriyi özgürlügü seviyorlar

Şimdi hep bir ağızdan bayramı çıkarsın diye dua ediyoruz

İdrar kaçırma olduğunu nerden anladın su felan olmasın ıslaklık mı oluyor ayrımı yapabiliyor musun
evet ıslaklık oluyor , su olduğunda çok olur anlarsın merak etme dedi doktor ve berrak renkte oluyormuş, örneğin kaçırdığımı anlıyorum wc ye gidiyorum tuvaletim varmış meğer böyle anlıyorum ya da hemen sıkışıyorum wc ye gidene kadar biraz kaçırmış oluyorum, ama bakalım pazartesi doktora gideceğim ne diyecek

İnşallah yoktur canım sen daha önce aspirin kullandın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…