2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kızlar bugün çok soru soruyorum ama hastane için havlu küçük el havlusu mu yoksa duş için büyük mü
Emzirirken anne çok terliyormuş Yani narkozdan da olabiliyormuş sanırım o yüzden arkadaşım özellikle 2 tane sırt için havlu al yanına dedi
Duş için bilemiyorum yani
ona nasıl havlu alırsanız artık

Kızlar hastane çantamızı hazırlıyoruz buraya göğüs ucı kremi gümüş kapak ve lohusa pedi de ekliyeceğim onun haricinde eksik gördüğünüz birşey varmı
Emzik kullanacaksan emzik, hurma ilk gün damağına sürmek sünnet. Bunlar tercihe kalmış şeyler . Onlar dışında bi eksik göremedim cannm

Kuzum maşallah çok iyi kilo alması senin bebişin aramızda 1 hafta var niye arefe günü gelir dedi ki durduk yerde

Kuzum maşallah çok iyi kilo alması senin bebişin aramızda 1 hafta var niye arefe günü gelir dedi ki durduk yerde
Kasılmam çok iki gündür dedim canım bayramda burdamısınız diye sordum buralardayım dedi bayramda gelir ederse tatili yarıda kalır diye mi korktu acaba anlamadım agrım çogalmazsa gitmicem zAten bayramdan sonra giderim

Çatı muayenesine gidicen mi

Çatı muayenesine gidicen mi
Valla canım böyle devam ederse agrılarım gitmicem bişe der alır diye korkuyorum çatı muayenesi yapacaksa bugünde yapabilirsi yapmadı 3 gün sonra çagırıyor 3 gün sonra para ödücem ya. 3 günü böyle atlatsam 4 gün de öyle atlatsam bayram biter diger günü hemen giderim zaten

Çok mantıklı. Çatı muayenesinde dürttükleri için genelde doğumu başlatıyormuş o yüzden arefe günü gelir demiş olabilir hem. Boşver daha vaktin var bi 36’yı gör önce ben korkuyorum çatıdan

3 gündür sorcam sorcam b12 eksikliginden sordum mu onu bile hatırlamıyorum ama cevap verirdin sorsaydım her neyse bebisinin odası nasıl oldu coook merak ediyorum birde yarın kontrolumuz var Mavi070707
Bütün gebelerin belası bende b12 iğnesi oluyorum kafa hiç yok bebişin halısı da yapıldı oda takımı bayramdan sonra gelecek ama onu bekliyoruz bizde sabırsızlıkla yarın olsun artık ya zaman azaldıkça daha çok Özlem oluyor sanki

Ayy maşallah maşallah çiçeğim sağlıkla doğur inşallah

Hamgi dr gidiyorsun canım benimki o konuda hakkını yiyemem hastaneyi daha organize etti

Canım niye çatı muayenesi yapacak ki zaten sezaryen olmayacak mı? Ne gerek var çatı muayenesine

Aa bana gidebilirsin dedi doktorum 34. haftam bugün, 6 saate kadar yolculuk yapabilirsin ama 2 saatte bir 15 dk yürü dedi. Tabi ben gitmicem yine de
Senin sezaryen olmayacak mı canım neden çatı muayenesi oluyorsun ki?

Senin sezaryen olmayacak mı canım neden çatı muayenesi oluyorsun ki?
Kasılma oluyor ya açılma vs varmı diye bakacaktır doktor. Eğer açılma varsa acil sezeryan. Eltim 3. Çocuğu sezeryan olacaktı. Önceden kasılmaları başladı gittiki 6 cm açılma var acil sezeryana girdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…