Emzirirken anne çok terliyormuş Yani narkozdan da olabiliyormuş sanırım o yüzden arkadaşım özellikle 2 tane sırt için havlu al yanına dedi
Duş için bilemiyorum yani
ona nasıl havlu alırsanız artık
Kızlar ben doktora bugün gittim çok kasılıyor diye bi sıkıntı gözükmüyor dedi karnımı felan elledi yine taş gibi olmuştu zaten normal bu kasılmalar dedi ben digerleri böyle olunca korkuyorum dedim telaş yapma dedi ama nst ye felan baglamadı pazartesi gel çatı muayenesi yapalım dedi geride döndü arefe günü gelir belki dedi anlamadım valla. Bu arada tam 34+6 dedi sekiz günde 350 gram almış 2600 olmuş bebiş
Kasılmam çok iki gündür dedim canım bayramda burdamısınız diye sordum buralardayım dedi bayramda gelir ederse tatili yarıda kalır diye mi korktu acaba anlamadım agrım çogalmazsa gitmicem zAten bayramdan sonra giderim
Kasılmam çok iki gündür dedim canım bayramda burdamısınız diye sordum buralardayım dedi bayramda gelir ederse tatili yarıda kalır diye mi korktu acaba anlamadım agrım çogalmazsa gitmicem zAten bayramdan sonra giderim
Valla canım böyle devam ederse agrılarım gitmicem bişe der alır diye korkuyorum çatı muayenesi yapacaksa bugünde yapabilirsi yapmadı 3 gün sonra çagırıyor 3 gün sonra para ödücem ya. 3 günü böyle atlatsam 4 gün de öyle atlatsam bayram biter diger günü hemen giderim zaten
Valla canım böyle devam ederse agrılarım gitmicem bişe der alır diye korkuyorum çatı muayenesi yapacaksa bugünde yapabilirsi yapmadı 3 gün sonra çagırıyor 3 gün sonra para ödücem ya. 3 günü böyle atlatsam 4 gün de öyle atlatsam bayram biter diger günü hemen giderim zaten
Çok mantıklı. Çatı muayenesinde dürttükleri için genelde doğumu başlatıyormuş o yüzden arefe günü gelir demiş olabilir hem. Boşver daha vaktin var bi 36’yı gör önce ben korkuyorum çatıdan
3 gündür sorcam sorcam b12 eksikliginden sordum mu onu bile hatırlamıyorum ama cevap verirdin sorsaydım her neyse bebisinin odası nasıl oldu coook merak ediyorum birde yarın kontrolumuz var Mavi070707
Bütün gebelerin belası bende b12 iğnesi oluyorum kafa hiç yok bebişin halısı da yapıldı oda takımı bayramdan sonra gelecek ama onu bekliyoruz bizde sabırsızlıkla yarın olsun artık ya zaman azaldıkça daha çok Özlem oluyor sanki
Kiz şubattan beri uğraşıyorum zaten şekeri endokrini vs. Hiç bisi çıkmıyor, bir de diyet yapıyorum seker karbonhidrat vs. 2 haftada 2 kilo verdim bebeğim 500 gr aldı. Bu 2 haftada hiç kilo alıp vermedim bebeğim 666 gr almış.
69 la hamile kaldım 70 kiloyum cnm. Daha ne kadar az yiyebilirim bilemedim
Kızlar ben doktora bugün gittim çok kasılıyor diye bi sıkıntı gözükmüyor dedi karnımı felan elledi yine taş gibi olmuştu zaten normal bu kasılmalar dedi ben digerleri böyle olunca korkuyorum dedim telaş yapma dedi ama nst ye felan baglamadı pazartesi gel çatı muayenesi yapalım dedi geride döndü arefe günü gelir belki dedi anlamadım valla. Bu arada tam 34+6 dedi sekiz günde 350 gram almış 2600 olmuş bebiş
Kızlar nst randevum vardı doktor bayramdan önce bir göreyim dedi, çok şükür herşey iyi bayramda şehir dışı için izin istedim kızdı sinirlendi her an gelebilir ağrı sancı başlayabilir gidemezsin dedi 35. Haftam memleket yolu kapandı
Kasılma oluyor ya açılma vs varmı diye bakacaktır doktor. Eğer açılma varsa acil sezeryan. Eltim 3. Çocuğu sezeryan olacaktı. Önceden kasılmaları başladı gittiki 6 cm açılma var acil sezeryana girdi