2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kız maşalllah bizim doktor olsa bin tane laf ederdi heralde bu kilolar ne az ye diye
Kiz şubattan beri uğraşıyorum zaten şekeri endokrini vs. Hiç bisi çıkmıyor, bir de diyet yapıyorum seker karbonhidrat vs. 2 haftada 2 kilo verdim bebeğim 500 gr aldı. Bu 2 haftada hiç kilo alıp vermedim bebeğim 666 gr almış.
69 la hamile kaldım 70 kiloyum cnm. Daha ne kadar az yiyebilirim bilemedim

Bizimki kapıyı gösteriyordu çöp diyordu bebeğe çöpe atmamızı istiyordu
Geçen korka korka sezaryen bel ağrısını sordum böyle diyorlar falan diye açıkladı o da çok duyuyor demek ki bu konuyu
ben de onu soracağım ama büyük ihtimalle bana anestezi doktoruyla bu konuyu konuş der onların uzmanlık alanı değil ya bence fikir vermez benim doktorum
Birine de doktoru bi kadınlar kulübü annesi daha demişti ay çok gülmüştüm bizim grupta mıydı o acaba
bizdeydi sanırım ben de okudum sanırım

3 gündür sorcam sorcam b12 eksikliginden sordum mu onu bile hatırlamıyorum ama cevap verirdin sorsaydım her neyse bebisinin odası nasıl oldu coook merak ediyorum birde yarın kontrolumuz var Mavi070707

Ben de bu olayı çok merak ediyordum ama konferansta söyledi kesmeden bekletiyoruz diye rahatladim sonra kordon kanı kiti aldık kesince zaten oraya almış olacak kanı yine bebeğe gitmiyor
Ne zaman aldın kiti ne zaman alınmalıymış ben şimdi malum başka şehirdeyim 3 hafta sonra gidicem nasıl yapsam bilmiyorum inşallah burda doğurmam

Bel ağrısının iğneyle alakası olmadığını karnımızı taşımak için zorladigimiz için hamilelikten sonra bel ağrısı olduğunu soyledi. Bir de direkt belden olmanı öneririm demişti

Ne zaman aldın kiti ne zaman alınmalıymış ben şimdi malum başka şehirdeyim 3 hafta sonra gidicem nasıl yapsam bilmiyorum inşallah burda doğurmam
Haftasonu konuştuk şirketle dün akşam eve gelip teslim ettiler. Bugün 36+0'im zamanlama iyi oldu 37de direkt gelirse falan kit direkt elimde olmuş oldu. Bence al dursun doğum valizine atarsın. Ben de valizin yanına koydum direkt kutuyu alıp çıkarız hemen diye

Ama şimdi ben başka şehirdeyim doğum başka şehirde olacak aynı şirketi bulabilir miyim burda onu bilmiyorum 36ya kadar sıkıntı çıkmazsa zaten memlekete gitmiş olurum ordan alırım

Ama şimdi ben başka şehirdeyim doğum başka şehirde olacak aynı şirketi bulabilir miyim burda onu bilmiyorum 36ya kadar sıkıntı çıkmazsa zaten memlekete gitmiş olurum ordan alırım
Aaa doğru öyle bir durum var. Sen şirketle görüş söylersin ben burada teslim alacağım ama Antalya'da doguracagim vs gibi ona göre bir şey yaparlar belki. Hemen geliyor zaten eğer 36da Antalya'da olacaksan biz pazar aksamj konuşup anlaştık salı günü getireceklerdi biz persembe istedik. Hemen hızlı olan bir işlem zaten. Bu arada biz hem kordon kanı hem kordon saklanmasini istedik, o şekilde bak sen de istersen. Kordon organlar için genelde kordon kanı da kanserle ilgili çoğunlukla

Bel ağrısının iğneyle alakası olmadığını karnımızı taşımak için zorladigimiz için hamilelikten sonra bel ağrısı olduğunu soyledi. Bir de direkt belden olmanı öneririm demişti
Evet doğru haklı aslında benim şimdi bile inanılmaz bel ağrım var magnezyum olmasa yürümek bile imkansız benim için hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Doktor sadece bebegi çıkarıyor canım geri kalan işi asistanlar yapıyor aynı sizin durum gibi yani. Hiç
Korkma korkulacak bişe yok sen bebegine bakarken bütün işlem biter inşallah

Ah kuzum halbuki biliyordum aklımdan çıkmış kusura bakma, gönlümden geçeni söylemişim iki evladın vardı diye hatırlıyorum, Allah onları sana bağışlasın bitanem

Kızlar ben doktora bugün gittim çok kasılıyor diye bi sıkıntı gözükmüyor dedi karnımı felan elledi yine taş gibi olmuştu zaten normal bu kasılmalar dedi ben digerleri böyle olunca korkuyorum dedim telaş yapma dedi ama nst ye felan baglamadı pazartesi gel çatı muayenesi yapalım dedi geride döndü arefe günü gelir belki dedi anlamadım valla. Bu arada tam 34+6 dedi sekiz günde 350 gram almış 2600 olmuş bebiş

Evet doğru haklı aslında benim şimdi bile inanılmaz bel ağrım var magnezyum olmasa yürümek bile imkansız benim için hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Bende normalde de vardı kuyruk sokumunda ağrı, sezaryen olup belden iğne olsaydım bu ağrı da hamilelikten sonra agirlastigim için olsaydı muhtemelen aynı yorumu yapacaktım. Bende normalde de olan bir ağrı olduğu için sezaryen olursam belden olurum iğneyi diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…