2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kızlar 2-3 damla kan geldi peçeteye. Doktor damla bile gelse hemen hastaneye gel demisti. Hastanedeyim vajinal ve karından ultrason yapıldı. Bebeği iyice büyük ölçtü. Servis uzunluğu kısa olctu. 30-35 sancı çıktı. Yatış verdiler. İnşallah acil sezaryen e alinmam. Dua edin bana

Ay bu ne böyle kız bir oku üfle kendine tövbe tövbe neyse bakalım ; ilaçlarını eksitme canım ayağının üstüne de çok basma zorlama canım benim çok geçmiş olsun noldu nazar mı değdi ya sana

Bebek nekadar büyük canım daha geçen yeni kontrolün vardı herşey yolundaydı nolmuş birden sancılar düşük magnezyum serum filan keserler sancıyı Allahın izniyle ama rahim ağzı uzunluğu kısa çıkınca yatış verdiler galiba. Rabbim vakti zamanını bekletsin inşallah sağlıkla kucağına gelsin bebişin vaktinde. Henüz erken yarına evde istirahat diyip taburcu ederler inşallah

Canım inşallah ikiniz de sağlıkla çıkarsınız ordan açıklığın çıktı mı bebişin kanalda mı ? Sancın çok değilmiş 30-35 sancıya mı yatış verdiler yoksa kan geldi diye mi ? İdrar testi de istediler mi bize de haber ver muhakkak

Ayy çok geçmiş olsun canım dikkat et
İyi geceler kızlaarr. Normal doğumda veya sezeryanda gecelik gerekli mi? Ben rahat edebileceğimi düşünmüyorum normal pijama takımı götürsem sadece olur mu ki?
Bende pijama götüreceğim daha rahat ediyorum pijama ile

Canım inşaAllah ikinizde sağlıkla geri çıkarsınız
Serviks uzunluğu kaç çıktı? Sancı çok yok aslında
Bizi haberdar et inşaAllah güzel haberlerle gelirsin

Evet sancı icin ilaç verecekler bir de ciger geliştirici yapacaklar.
2941 di perşembe günü bugün 3200 olctu. Unv dogumhanedeyim

ya ben yarın son alışverişimi yapacaktım bi sürü işim planım vardı cidden birden ne olduğunu anlamadım kaldım öyle. Hareket ettirebiliyorum ama üstüne basamıyorum. Diğer doktor nts istedi ama karnıma darbe almadım diyince benle ilgilenen doktor nts gerek yok dedi. Bebek te hareketli Allaha şükür
Evet sancı icin ilaç verecekler bir de ciger geliştirici yapacaklar.
2941 di perşembe günü bugün 3200 olctu. Unv dogumhanedeyim
maşallah kilosu iyi ciğer geliştirici yapıp taburcu ederler inşallah bi hafta filan geçse iğnenin üstünden daha iyi olur. Ünv takiplimiydin sen? Böyle durumlarda ünv hastanelerine çok güveniyorum

Açıklık yok. Bebek 38 hafta ile uyumlu serviks uzunluk 26 milim olctu.
Kasılmayi durdurmak için ilaç verdiler tekrar ciger geliştirici yapıldı. Serum takıldı. Ama acil sezaryen yok galiba sordum yok dediler.

Canım inşaAllah ikinizde sağlıkla geri çıkarsınız
Serviks uzunluğu kaç çıktı? Sancı çok yok aslında
Bizi haberdar et inşaAllah güzel haberlerle gelirsin
Serviks 26milim dedi diye hatırlıyorum

21-22 martta yapılmıştı simdi yine yapıldı. Bencede sabah taburcu ederler. Kızıma kötü oldu uyuyordu. Apar topar alıp çıktık arkadaşa bıraktı babası. Ama ağlıyor sürekli içim gidiyor ona.
Unv hocası doktorum.. doğum vs unv hastanesinde yaptiriyor

Ay valla ne yalan söyleyim bende kızını düşündüm ilk diğer yazını okuduğumda inşallah sabaha evde istirahat et diyip gönderirler ya evde bekleyen diğer çocuk olunca insan bölünüyor resmen. Ciğer geliştiriciyi ön görüp baştan yapmış doktorun onun etkisi büyük olur Allahın izniyle

Kaç haftalıksın canım

Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Kızım hiç ayrı kalmadı çok zor uyudu cok agladi bu gece. Şimdi tekrar nst ye bağladılar. İnşallah taburcu ederler de alırım kızımı Allahin izniyle

Kızım hiç ayrı kalmadı çok zor uyudu cok agladi bu gece. Şimdi tekrar nst ye bağladılar. İnşallah taburcu ederler de alırım kızımı Allahin izniyle
İnşaAllah canım Rabbim hayırlı güzel sonuçlar almayı nasip etsin biran önce bekleyen yavruna kavuştursun

Kızlar bu lohusa külodu hamile küloduyla aynı şey dimi, hastane için alıcam da. Depend alıcaktım aslında ama siz geçen gün lohusa külodu muhabbeti yapıyordunuz size sormak istedim.
Bu depend kısmını bende soracaktım iyiki konu açıldı. Kızlar sezaryan olanlardan bazıları öneriyor bazıları önermiyor Depend’i ne yapıcaz ? Almalı mıyım yoksa normal hasta bezi mi almalıyım ta d abaşka birşey?? Kullanan fikri olan kızlar

Canım nazara mi geldin ne oldu böyle arka arkaya çok dikkat et, çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…