2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Tamda şimdi bununla ilgili mesaj atmıştım. Zorunlu sezaryan olacağım. Hala depend alıp almamakta kararsızdım. İyi ki mesajınızı gördüm. Plasenta previa dan dolayı sezaryan doğum sonrası kanamam daha fazla olurmu diye çekiniyorum. Kotex yeterli gelir mi ki acaba arkadaşım bebeğin bezinden kullanmış lazım olursa bende mi öyle yapsam. Sonrasında uzun gece pedi yada kotex takarım diye düşündüm?

Canım çok geçmiş olsun göze mi geldin ya noldu böyle hepsi üstüste gelmiş. Ne dediler ayak için peki ? Tam da ağırlaşmışken bunları yaşaman çok zor Allah yardımcın olsun acil şifalar versin

Canım bebeğin de sen de sağlıklı şekilde ayrilirsiniz hastaneden inşallah vaktinde gelsin minnoş inşallah

Allah yardımcın olsun tez vakitte toparlar sağlıkla hastaneden ayrılırsın inşallah canım , bizi de bilgilendirirsin. Sabah oldu mesajları okurken sen ve gulumsebebek le ilgili mesajları okudum üzüldüm. son zamanlarımızı sıkıntısız sorunsuz geçirelim . inşallah ikinizde tez vakitte şifayı bulun

Allah allah nazar mı degdi canım nerde hasta oldun o kadar bronşit olacak kadar üzüldüm ya gecmis olsun eee napicaksin nasıl geçecekmiş en önemlisi şuan iyi misin nasıl oldun

Çok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun inşallah kendine çok dikkat et bugün noldu bize böyle ya doğumlar yaklaştıkça bişeyler ters gidiyor vücudumuzun son dayandığı yerler sanırım sinyal veriyoruz her yerden

Çok geçmiş olsun canım bende bugün yaşadım çok korkuyor insan gerçekten inşallah vaktini bekler bebişin sende sağ salim diğer evladına kavuşursun

Canım arkadasimizinda yazdığı gibi sezaryen kesin senin boşa alma veya bi gittiğinde yinede sor.. onun dışında uzun 3 numara orkid gece pedi ben lise zamanında çok kötü regl gecirdigim zaman bana yetmiyordu 40 dk boyunca hep sızdırma oluyordu ped ağzına kadar doluyordu hep derslerde izin alıp lavaboya giderdim kotex kullanmadim ama bu konuda iyiyse kullandiysan o markayı onu al yoksa diğeri tamam ince rahat ama ağzına kadar dolup sızma yaparsa benim gibi rezil olabilirsin bazen
Ben depend aldım internetten dün ama benim şuan normal doğum gözüktüğü için birde evde gece pedim vs vardı.. İlk zamanlar depend kullanirsam diğer zamanlar gece pedi beni kurtarır diye düşündüm ama şimdi sezaryen olursam ilk günler ne yaparım bilmiyorum acaba dependin o bel ameliyat yeri kısmını kessek yine kullanilir mi bilmiyorum elime alıp inceleme fırsatım olmadı daha dependi

Kızlar benim içime bı huzursuzluk geldi korku mu bilmiyorum belirsizlik olduğu için çok kafaya takmiyordum sanırım. Şimdi sezaryen olunca acaba doğum başlar mi geç kalır mıyım gibi korkularım var. Sezaryen sonrası için ayaklanma kısmı zor olduğu için korkularım var. Eğer ayın 15inde gün belirleyeceksek Dr bana sezaryen için 26 Nisan demisti şurada kaldi en fazla 19 gün yetebilecek miyim bebeğime,hazır miyim, bakabilecek miyim korkusu geldi zaman daralinca

O hepimizde var canim en basiti bebek ilk 3 ay burnundan nefes alıyormuş ya burnunu açamazsam napcam veya nasıl acicam o küçücük burnu onu düşünüyorum..
Şu dün okudum doktoruna 15inde mutlaka sor doğum kanalına girerse bebek nasıl olacak vs diye ama kuzenim benim normal.dogum acısına dayanamayip sezaryene döndüler o an ve bebeğin kafası uzun çıkmıştı hani dün yazilanlardan sonra kuzenimden şüphe ettim yalan mı söyledi diyede bilemedim.. Sen onu da sor..
Ayaklanma kısmına herkes tamamen uyursan zor oluyor diyolar ama belden mi ne olduğunda işte yavaş yavaş geçiyormuş sen o süreçte zaten yürüme vs yaptığın için daha kolay geciyormus süreç ve uyuşukluk azaldıkça ağrı kesici oluncada rahat diyorlar şimdi doğum yapmadigimiz için seninle hangisi mantıklı kafamızda kuramiyoruz ama ilk ayağa kalktiktan sonra hep 2 3 saate bir sanırım yurumen gerekiyormus daha kolay ayaklaniyormussun birazda bünye meselesi birde doktorun kalitesi bence doktorun gayet kaliteli.. bünyede acı eşigin nazlanma durumun vs emin ol anne olduğunda otomatik yüklenir acılara katlanma gücün
Birde korkuların yetme konusunda olmasın o konuyu biraz aç örneğin sütün geliyo senin beslenme tamam ama başka ne konuda yetebilip yetemeyecegini dusunuyorsun yaz bi kağıta üstünde düşün kafanı rahatlat araştır ilkel dönemde bile insanlar yetiyordu büyüttü böyle düşün zor düşünme..

Bence o annelik içgüdüsü gerçekten bende geceleri uyuyamıyorum sürekli bunları düşünüp ağlıyorum oğlumun bir de hastane süreci olacak mi ekstra kızım da aynı anda doğacak ona da yetecek miyim uyku sorun değil ben kendimi feda etmeye hazırım ama onlara ne kadar bu annelik duygusınu vereceğim bence bu herkeste var dün annemin komşusu bi ablayla konuştum 3. Kez sezeryan olmış ve üçüncü günü evde halı yıkamış asla korkma diyor yarım uyuşmuş o da şekerden dolayı 1 hafta kızı küvözde kalmış kızı 4 kg yakın doğmuş Allahın izniyle bu kaygılarımız onları görünce son bulacak galiba sürekli ilk çıktıkları an o kokularını içime çekmenin hayalini kurup ağlıyorum gerçekten çok değişik

Çok geçmiş olsun canım.

Doğum kanalına girse bile sezaryenle alinabiliyor sanırım canım çünkü 2-3 cm açıklığı olanı bile alıyorlar diye hatırlıyorum. Baştan sezaryen konuşulmus mesela doğum başlıyor 2-3 cm açıklık var ama yine de sezaryen yapıyorlar. Dr'uma sormuştum normalden sezaryene geçebilir miyiz diye. Doğum başlayınca hop olmadı ameliyathaneye gidelim diyemeyiz dedi. Hiç öyle risklere girmeyeyim ben de baştan sezaryen dicem artık. Belden düşünüyorum ben canim. Dr'um da o şekilde önermişti. Süreçler kafamda dönüp duruyor inşallah çok güzel şekilde atlatırız

Ben de bugün 4-5 saat ancak uyudum içimde bilmediğim bir endişe var kişiye göre o kadar değişiyor ki kimisi hemen toparlanmış inşallah biz de öyle oluruz dediğin gibi görünce belki her şey geride kalacak tüm acıları unutup, bebeğimizin isteklerini karşılık verebileceğiz

Canım benim hiç endişelenme doğduğun da anlayacaksın ki sen hep anneydin ve senden daha iyi hiç kimse bakamıycak bebeğine doğduğu anda yıllarca bebeğine annelik yapmış gibi olacaksın benim yeğenlerim var altlarını bile değiştiremezdim kızım doğduğunda bunları nasıl yapabiliyorum çok şaşırmıştım hepsini halledeceksin merak etme

Kizlar bende dun muayenede idim.37 hafta kontrolu icin. 36+5 ,bebek 2.850 kg olmus 48 cm.. doktor bayram sonrasi tekrar degerlendirecegini soyledi.cati muayenesi yapmadi bana sadece nst ye girdim.suan icin olumsuz birsey yok bayram sonrasi konusalim dedik.tipki dediginiz gibi bende de stres basladi birde artik cok zorlaniyorum.oturmak kalkmak iskence oldu

Canım çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza inşallah o zaman endişelerimin boşa olduğunu görmüş olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…