2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Bu bayram yanlızız
Benim ailem gurbette
Eşimin anne babası umrede
Eltimler annesine gitti şehir dışı
Görümcemler kaynanasına gitti şehir dışı

Bizde artık eşimin dedesi dayıları burda onları ziyaret ederiz sonra piknik canım istiyor bi mangal iyi gider özledim

Sizler neler yapıyorsunuz bayramda kızlar

Babamsız ilk bayramım canım. O kadar burukki içim. Nasıl geçicek bu bayram bilmiyorum bugün bütün gün ağladım durdum. Yarın sabah erkenden annemin yanına gidip oradan mezarlığa gidiceğiz. Çiçekler aldım bugün babamın mezarına ekerim yarın diye. İşin kötüsüyse babamsız ilk bayram diye bütün akrabalar annenlere gelicekler ama benim eşimin ailesine de bayramlaşmaya gitmem gerekicek, herkes babam için oradayken benim eşimin ailesine gitmem çok zoruma gidecek şimdiden bunu düşünüyorum. Allah hepimize sevdiklerimizle güzel bayramlar nasip etsin.

Benim ailem burda eşimin babası yok hee seneki gibi duygusal o benide etkiliyor mutsuzum hamileligimde etkisi var annesi de burda degil görümcemde kendini yalnız hissediyor sanki bazen biz neyiz diyesim geliyor vazgeçiyorum banada bayram degil gibi çok agırlaştım hiç alışveriş yapmadım dogumdan sonraya sakladım tek bekledigiö bebegim bu bayram başka bir beklentim yok saglıkdan başka

Başın sağ olsun canım ne denir ki zor Rabbim gönlünüze ferahlık versin. Gerçekten bayram büyüklerle olunca bayram Rabbim babanın mekanını cennet eylesin, annecine hayırlı uzun ömürler versin

Herkesin derdi sıkıntısı ayrı ayrı Rabbim büyüklerimize hayırlı ömürler versin

Başın sağolsun canım kelimeler yetmiyor maalesef bazen… rabbim sabır versin inşallah

Nst de sancı cıkınca doğum yakın mı demek oluyor? Bilgisi oln var mıdır?
En az 3 düzenli sancı olunca yakın oluyor canım. Benim yengemin sancıları çıkmış doktor demiş en geç perşembeye doğurursun diye; Perşembe günü suyu gelmiş

Bizde Allah versin 20 kişilik orduyla takılıyoruz evde kv görümceler çoluk çocuk şehirdışından kp için gelenler falan. Bizde de olmaması gereken zamanda yoğun bi kalabalık yaşanıyor kp için iyi değil malum ama kime ne anlatcan işte.
Biz bayramlarda şehirdışında olmaya gezmeye alışkınız eşimle tabi gidemedik hem doğumdan hem kp kaynaklı. Kendimizi 1 sene sonra rahat ederiz yine gezeriz diye telkinliyoruz aman hiç bişey gözümde yok sadece sağlık istiyorum

Yok canım. Misal bi tanıdık 34. Haftasında sancı çıktı ilaçla durdurdular 40+4 tte doğurdu
Ay ilaç gibi geldi. Hadi inşallah. Normalde 35e girdiğimde alıcaz bebekleri demişti doktor. Bugun ilk defa nst ye soktu sancı cıktı 100 lerde bi kaç defa hemde. İlaç dozumu arttırdı.
Daha 31+3 te bebekler biraz daha gider inşallah

En az 3 düzenli sancı olunca yakın oluyor canım. Benim yengemin sancıları çıkmış doktor demiş en geç perşembeye doğurursun diye; Perşembe günü suyu gelmiş
Düzeninden bahsetmedi ama kagıda baktıgımda 100 lerde bi kaç defa gözüküyor aklıma takıldı. Sancı cıkmış hissetmiyor musun bunları demişti. Ben hissediyorum aslında ama bebeklerin hareketleri diye düşünüyordum meğer sancıymış

Bende de 100 lerde sancı çıktı canım doktor ilaçlarla zor tutuyorum içerde dedi. 36 yı atlatmak istiyoruz biz de hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…