Kız yoksa evde kocanı bi koşu yollayıver alıverip gelsinBenimde canım çekti püü
Mayıs babaları en yakın petrole yollansın o zamanKız yoksa evde kocanı bi koşu yollayıver alıverip gelsin
Var var bu gün markete gitmiştik almış benimkiler niye aldınız diye kızmıştım ama şimdi iyiki almışlar diyorumKız yoksa evde kocanı bi koşu yollayıver alıverip gelsin
Babamsız ilk bayramım canım. O kadar burukki içim. Nasıl geçicek bu bayram bilmiyorumBu bayram yanlızız
Benim ailem gurbette
Eşimin anne babası umrede
Eltimler annesine gitti şehir dışı
Görümcemler kaynanasına gitti şehir dışı
Bizde artık eşimin dedesi dayıları burda onları ziyaret ederiz sonra piknik canım istiyor bi mangal iyi gider özledim
Sizler neler yapıyorsunuz bayramda kızlar
Benim ailem burda eşimin babası yok hee seneki gibi duygusal o benide etkiliyor mutsuzum hamileligimde etkisi var annesi de burda degil görümcemde kendini yalnız hissediyor sanki bazen biz neyiz diyesim geliyor vazgeçiyorumBu bayram yanlızız
Benim ailem gurbette
Bizde artık eşimin dedesi dayıları burda onları ziyaret ederiz sonra piknik canım istiyor bi mangal iyi gider özledim
Başın sağ olsun canımBabamsız ilk bayramım canım. O kadar burukki içim. Nasıl geçicek bu bayram bilmiyorumbugün bütün gün ağladım durdum. Yarın sabah erkenden annemin yanına gidip oradan mezarlığa gidiceğiz. Çiçekler aldım bugün babamın mezarına ekerim yarın diye. İşin kötüsüyse babamsız ilk bayram diye bütün akrabalar annenlere gelicekler ama benim eşimin ailesine de bayramlaşmaya gitmem gerekicek, herkes babam için oradayken benim eşimin ailesine gitmem çok zoruma gidecek şimdiden bunu düşünüyorum. Allah hepimize sevdiklerimizle güzel bayramlar nasip etsin.
Herkesin derdi sıkıntısı ayrı ayrıBenim ailem burda eşimin babası yok hee seneki gibi duygusal o benide etkiliyor mutsuzum hamileligimde etkisi var annesi de burda degil görümcemde kendini yalnız hissediyor sanki bazen biz neyiz diyesim geliyor vazgeçiyorumbanada bayram degil gibi çok agırlaştım hiç alışveriş yapmadım dogumdan sonraya sakladım tek bekledigiö bebegim bu bayram başka bir beklentim yok saglıkdan başka
Aminnn canımm Allah razı olsunBaşın sağ olsun canımne denir ki zor Rabbim gönlünüze ferahlık versin. Gerçekten bayram büyüklerle olunca bayram Rabbim babanın mekanını cennet eylesin, annecine hayırlı uzun ömürler versin
Oda haklı napsın doğumdan önce bi kapanış istiyor sonrasında yine bi süre dokunamıcak haliyleValla bizim kaçsada heriflerin hevesi kaçmıyor malesef. Ben bugün bütün işlerimi bitirdim doguma evde hazır bende eşim diyorki bi ben kaldımherkes kendi derdinde
Başın sağolsun canım kelimeler yetmiyor maalesef bazen… rabbim sabır versin inşallahBabamsız ilk bayramım canım. O kadar burukki içim. Nasıl geçicek bu bayram bilmiyorumbugün bütün gün ağladım durdum. Yarın sabah erkenden annemin yanına gidip oradan mezarlığa gidiceğiz. Çiçekler aldım bugün babamın mezarına ekerim yarın diye. İşin kötüsüyse babamsız ilk bayram diye bütün akrabalar annenlere gelicekler ama benim eşimin ailesine de bayramlaşmaya gitmem gerekicek, herkes babam için oradayken benim eşimin ailesine gitmem çok zoruma gidecek şimdiden bunu düşünüyorum. Allah hepimize sevdiklerimizle güzel bayramlar nasip etsin.
Yok canım. Misal bi tanıdık 34. Haftasında sancı çıktı ilaçla durdurdular 40+4 tte doğurduNst de sancı cıkınca doğum yakın mı demek oluyor? Bilgisi oln var mıdır?
En az 3 düzenli sancı olunca yakın oluyor canım. Benim yengemin sancıları çıkmış doktor demiş en geç perşembeye doğurursun diye; Perşembe günü suyu gelmişNst de sancı cıkınca doğum yakın mı demek oluyor? Bilgisi oln var mıdır?
Bizde Allah versin 20 kişilik orduyla takılıyoruz evdeBu bayram yanlızız
Benim ailem gurbette
Ay ilaç gibi geldi. Hadi inşallah. Normalde 35e girdiğimde alıcaz bebekleri demişti doktor. Bugun ilk defa nst ye soktu sancı cıktı 100 lerde bi kaç defa hemde. İlaç dozumu arttırdı.Yok canım. Misal bi tanıdık 34. Haftasında sancı çıktı ilaçla durdurdular 40+4 tte doğurdu
Düzeninden bahsetmedi ama kagıda baktıgımda 100 lerde bi kaç defa gözüküyor aklıma takıldı. Sancı cıkmış hissetmiyor musun bunları demişti. Ben hissediyorum aslında ama bebeklerin hareketleri diye düşünüyordum meğer sancıymışEn az 3 düzenli sancı olunca yakın oluyor canım. Benim yengemin sancıları çıkmış doktor demiş en geç perşembeye doğurursun diye; Perşembe günü suyu gelmiş
Bende de 100 lerde sancı çıktı canım doktor ilaçlarla zor tutuyorum içerde dedi. 36 yı atlatmak istiyoruz biz de hayırlısıylaDüzeninden bahsetmedi ama kagıda baktıgımda 100 lerde bi kaç defa gözüküyor aklıma takıldı. Sancı cıkmış hissetmiyor musun bunları demişti. Ben hissediyorum aslında ama bebeklerin hareketleri diye düşünüyordum meğer sancıymış
Öyle diye diye tosun ettik zatenGrupça hep beraber cips yiyelim bence tosunlarımızla ziyafet çekelim hak ettiler artık 9 aydır içerdeler
Ben hep topu babasına atıyorum genetik diyorum ona çekmiş güya yediğim muzlar avakadolar kabak çekirdekleri kefirler bundan habersizÖyle diye diye tosun ettik zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?