2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Bende aynıyım. Bebek kilo alıyor ben zayıflıyorum

Sana bir şey diyim mi senin o yol bi kere açıldı aslında normal daha kolay dogurursun bize göre bence bebrgin kilosuna vs göre psikolojine göre sen karar ver
Aslında ikinci daha kolay doğuyor diyorlar hep ama bilemiyorum. Evet sanırım bebeğin kafasına ve kilosuna göre son kararımı vereceğim

Bazen sızıntı şeklinde geliyormuş sanırım bebeğin suyu o yüzden merak etmistim yarim bardak kadar akmıyor daha.. Bende aynıyım bebek aşağıya baskı yapıyor ve bebek plasentanin arkasında ben hareketleri kuvvetli hissetmezdim o yüzden ama şimdi baya baya hissettiriyo geçen bi tekme attı yatak sallandı eşim noluyo diyo ben nstye bi kere girdim 35+1de ama doktor bir şey demedi suan iyi gözüküyor dedi o kadar.. Ama 40 hafta nasıl beklicem ben şuan benimki 35+1de 3200 gram 50 cmdi senin bebeğin dogdugunda boyu kilosu ne kadardı canım

Son haftalara kadar iki hafta önde gidiyor deniliyordu, son hafta iki hafta geride denildi. Kızım 2960 doğdu, ertesi gün 2850ye düştü

Saglıkla büyütün inşallah bebeginizi canım allahım size bagışlasın

O bendede olmaya başladı canım çokk fazla akıntım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…