2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Ayy öyledir inşallah ya aklıma şey geldi imdat kordon dolandı boynuma falan diye mesaj mı vermeye çalışıyor dedim Allah korusun. Birazdan uyur inşallah da ben de uyuyabilirim

Ayy öyledir inşallah ya aklıma şey geldi imdat kordon dolandı boynuma falan diye mesaj mı vermeye çalışıyor dedim Allah korusun. Birazdan uyur inşallah da ben de uyuyabilirim
Öyle olaydı benim tosunun boynu değil tüm her yeri kordon olurdu anam gayet sağlıklılar hiç endişe etme hareketi azalırsa endişe et canım benim sancılar arttığında hareketi neredeyse hiç yoktu doktor da korktu sancılar geçince ilaçlardan sonra tekrar hareketlerine başladı hiç kordon da dolaşmamıştı boynuna doktor güzel demişti kordonu için beni de bu gece uyku tutmadı ya

Şu 2 gündür bende uyuyamıyorum galiba stresten

evet sezeryan olacak zaten serklajlıyım 23. Haftamdan beri hep yatış halimdeyim, wc banyo dışı ayakta kalmamı yasaklamıştı. Yine yatışa devam dedi ilaç kullandıklarım vardı dozlarını arttırdı. Neyse düşünmüyorum daha her halukarda gittigi yere kadar gidecek kendimi germek daha sıkıntı olacak.

Ay Teşekkür ederim ama kiloları biraz düşük o yüzden endişe ettim daha iki kilo bile olamadılar.
Progestan fitil var günde bir kere, kasılmaları engellemek için adalat diye bi hap var dörde cıkardı onu, magmezyumu direk almıyorum ama kullandıgım takviyede mevcut o da, haftada birde pruluton vurdurtuyor doktor

Benimki hep öyle canim hatta bak kasilmalarima bak hep bebek hareketi kasilma o artislar ve normalmis

Benim korktuğum kısım da bu ya sezaryen olanların ortak derdi, sanırım normal doğum yapanlardan da bunu yaşayan var
Ay benimde o kadar cok soyleyen oldu ki yani normal dogum düşünüyorum ama bebişim onde ilerliyor sezeryana doncek gibi bu olay o kadar soylendiki korktum acikcasi hangi dogun secenegi olursa olsun normalde pozitif bakmaya calisiyorum ama yani bu kadar agriyorda normal dogum yapar tek seferde agrimi cekerim daha mantıklı

Bugün 2 saattir felan benim de öyle 4te uyandım uyuyamadım hala kıpır kıpır kolu mu bacağımı artık sağa sola dayıyor iyice canımı da acıtıyor sancı böyle bir şey değildir herhalde bayram olduğunu mu anladılar naptılar

Ne kadar zor da olsa önemli olan ikinizin de sağlıkla kavuşması normal olsaydım diye hiç düşünmeyin bence o zaman bir şey olsaydı eğer pişmanlığı yaşamak daha zor olurdu ne güzel şimdi sağlıklı şekilde doğum yapmışsınız inşallah en kısa zamanda hastaneden de çıkar kuzucuk

Ya insanlar niye hep korkutmaya calisiyor bilmiyorum, hep bı olumsuz hikaye kulak tıkayıp akışına birakcaz sanırım

Benimki aşırı enerjik canım korkma doktoruma da sordum çok hareketli diye hareketli olsun korkma dedi hareket etmezse kork dedi canım

İyi bayramlar kızlar valla şaka maka 40 haftama 4 hafta kaldı tam tamına az kaldı kavuşmaya bebislerimize..
Seneye artık bebislerimizi öperek geçiririz bayramimizi
İyi bayramlar kuzum benim bayramdan sonra saglıkla kavuşalım inşallah

melegim can K kelebekimsi cesursavasci P Pembepilates ay kızlar sabah 7 ye kadar kasılma yaşadım resmen çok kötüydü. Belime ağrı giriyor sonra kasıklarıma vuruyo vajina ve makata baskı hissediyorum. Tuvalete giriyorum sanki büyük tuvaletim var gibi ama yok yani. Eşime dedim bu gece doğacak heralde çok korktum. Yürüyorum geçmiyo yatıyorum geçmiyo. Oğlumu bırakacak yerimiz olsa acile gidecektim ama o saatte uyandırmak da istemedim çocuğu bizimle gelse perişan olacak. Sonra bi magnezyum daha içtim 7 gibi uyumuşum 11 de kalktım. Şimdi bişey yok gibi şükür. Bu mu yalancı doğum sancısı acaba çok gerçekçi geldi bana valla
Sabah da eşim diyor çocuğun göbek adı bayram mı olacak yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…