2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Kızlar benim gögsümden sıvı yapışkan bi su gelmiş çok tuhaf dün bunu düşündüm acaba sezeryqn olunca sütüm gelir mi vs diye 32 haftalık normal mi tecrübeli anneler
Evet canım normal. Benim de gelmişti Dr sıkı sütyen giy dedi. Hala her gece bir damla gelir atletimde görüyorum. İlk geldiğinde çok gelmişti sonra sonra hep bir kaç damla şeklinde gördüm lekeyi. Tek göğüsten geliyordu ilerleyen haftalarda ikisinden de gelmeye başladı. Özellikle duştan sonra göğsümü yagladigim zaman o gece daha çok gelmiş oluyor

bazen olayların gidişatı öyle hesaplanmadık şekilde gidiyor ki biz bile hayret ediyoruz. Ama herşeye rağmen yolun sonunda mis gibi bi kuzucuk görmek dünyanın en güzel hissi Sağlıkla sıhhatle tez vakitte kavuşursunuz inşallah

Her gün yeni bir mucize ile karşılaşıyorum çok tıhaf geliyor ya bana

Her gün yeni bir mucize ile karşılaşıyorum çok tıhaf geliyor ya bana
Başta ben de korkmuştum doğum mu yaklasti diye, hatta kendimden süt konusunda hiç umudum yoktu ama doktorum da problem olmadığını söyledi, sonra sonra alıştım bu duruma en azından sezaryen de olsak sütümüz gelecek demek ki

P Pembepilates canım sende Banu çiftçinin uygulaması var mı? Orada doğum kısmında sezaryen için anestezi çeşitlerinden bahsediyor, spinalde baş ve bel ağrısı konusuna da değinmiş dün izledim bende

Bayramın tadını çıkaramıyorum 1 saattir çok şiddetli regl sancısı çekiyorum deminden beri belimden de gelmeye başladı sancı. Yalancı sancı bu mu oluyo kızlar hastaneye gitmeye gerek var mı sizce

100u geçmiş diyince acaba ben mi yanlış bakıyorum demistim ayyyy şaka maka gerçekten kasilman mükemmel az kalmiss
100lerde gibi hatırladım ama 100mus Dr buna doğum için hazırlanıyor vücudun demişti önceki gittiğimde 2 tane 40 1 tane 50 vardi o zaman işte ben senin çatı muayeni şimdi yapcam dedi düzenli olmasi sanırım asıl mesele ben 2 haftaya dogurcam gibi hissediyorum

Ayyyy ben çok heyecanlandim 20 dakikada 3 kere sancı çıkması gerekiyormus zaten o zaman doğum oluyormus internette okumuştum da ayyy seninki bildiğin geliyorummmm diyo bende 15inde catiya gircem nstye sokar mi acaba ama çok sevindim senin adina

Bugün de aşağıda hissediyorum hareketleri ama kaburgada da hissediyorum ne yapıyor bebiş anlamadım benim Dr her muayene öncesi nst istiyor, bence artık senin de her gidişinde ister

Süre tutmuş muydun düzenli miydi acaba magnezyum içince etki etmiş demek ki hemen kasılmaları engellemiş az daha beklesin acelesi ne bu kasılmalar nasıl oluyor ben hiç anlamadım ya yalancı sancım da olmadı gwliba hiç

İyi bayramlar bu arada kızlar 3 gündür felan dip bucak ev temizliyordum bugün de eşimin ailesi geldi halası babaannesi felan yemek yapıcam diye öldüm Allah tan yardım ettiler ama çok yoruldum 4te uyandım daha uyuyamadım adet ağrısı gibi ağrım var şimdi de hele belim sanki kırılmış gibi ağrıyor

Bir nst ye felan bakarlar belki hala sancın varsa

Bu sancıyı ben de anlamadım ya eğer anlamazsam siye de korkmuyor değilim çocuk bazen tek taraflı ya da iki taraflı çıkıntı oluyor canımı acıtıyor hatta bazen ama o sancı mı emin değilim içerde geriniyor mu yoksa

Maksimum kağıtta 100 değeri gosteriyo acaba ben mi yanlış bakıyorum alttaki çizgi mj üstteki çizgiden mi bahsediyorsun canim
Alttaki olması lazım genelde alttaki sancıyo üstteki bebek kalp atışını gösteriyor sancı da max 100 oluyor çoğu cihazda farklısı varsa bilmiyorum ben hep 100 gördüm

Yalancı sancı öyle oluyor, nstde net anlarsın canım ben de öyle anladım, nstde hissettikten sonra baktım hissettiğim kadar çıkmış orada da. Asıl sanciyi anlarmisiz zaten acidan

Yalancı sancı öyle oluyor, nstde net anlarsın canım ben de öyle anladım, nstde hissettikten sonra baktım hissettiğim kadar çıkmış orada da. Asıl sanciyi anlarmisiz zaten acidan
Çok mu farkı oluyor acaba bu çok etkilemiyor keşke böyle olsa nstde o anı yakalayamadım hiç hep 20lerdeydi gerçi ta 35te felan giricem bir dahaki nstye ayy demek ki bunlar yalancı sancıı zaten şuan elliyorum mesela karnımı yumuşacık pamuk gibi sanki bebek yok ama o zamanlar karnım sert oluyor

Bugün de aşağıda hissediyorum hareketleri ama kaburgada da hissediyorum ne yapıyor bebiş anlamadım benim Dr her muayene öncesi nst istiyor, bence artık senin de her gidişinde ister
Ben 5 hafta sonra gittim ya 35te direkt asistanı beni nstye soktu hiç doktoru gormeden o zaman dedigin sekilde yapar ayyy bayram şekeri olmaya mı geliyo yoksaaaakız ne yapiyon ne ediyon kaç haftadır doğurmak istiyorum ben sancim cikmiyo

Evet onlar yalancı sancılar oluyor, Dr muayeneden önce dokunuyor mesela söylüyor bak kaskatı diye sonra da yumusuyor kasılmalar geçiyor sancilarda belden ağrı da geliyormuş aşağıya doğru gidiyormuş ağrı anlarmisiz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…