- 5 Mayıs 2023
- 8.608
- 10.139
- 178
@melegim can @kelebekimsicesursavasci P Pembepilates ay kızlar sabah 7 ye kadar kasılma yaşadım resmen çok kötüydü. Belime ağrı giriyor sonra kasıklarıma vuruyo vajina ve makata baskı hissediyorum. Tuvalete giriyorum sanki büyük tuvaletim var gibi ama yok yani. Eşime dedim bu gece doğacak heralde çok korktum. Yürüyorum geçmiyo yatıyorum geçmiyo. Oğlumu bırakacak yerimiz olsa acile gidecektim ama o saatte uyandırmak da istemedim çocuğu bizimle gelse perişan olacak. Sonra bi magnezyum daha içtim 7 gibi uyumuşum 11 de kalktım. Şimdi bişey yok gibi şükür. Bu mu yalancı doğum sancısı acaba çok gerçekçi geldi bana valla
Sabah da eşim diyor çocuğun göbek adı bayram mı olacak yoksa
Eşinin olaya bakış açısı@melegim can @kelebekimsicesursavasci P Pembepilates ay kızlar sabah 7 ye kadar kasılma yaşadım resmen çok kötüydü. Belime ağrı giriyor sonra kasıklarıma vuruyo vajina ve makata baskı hissediyorum. Tuvalete giriyorum sanki büyük tuvaletim var gibi ama yok yani. Eşime dedim bu gece doğacak heralde çok korktum. Yürüyorum geçmiyo yatıyorum geçmiyo. Oğlumu bırakacak yerimiz olsa acile gidecektim ama o saatte uyandırmak da istemedim çocuğu bizimle gelse perişan olacak. Sonra bi magnezyum daha içtim 7 gibi uyumuşum 11 de kalktım. Şimdi bişey yok gibi şükür. Bu mu yalancı doğum sancısı acaba çok gerçekçi geldi bana valla
Benimkinin kız olması dışında sorun yokbütün eşler mi aynı olur benimkide bayramda dogarsan bayram koyarım diyo
Allah allah gün içinde olursa bir daha böyle bir şey nstye gir bi istersen canım ne olur ne olmaz da bu icimizdeki kuduruklar gece zaten mesaide gündüz tık yokayyy sen dogurdugun içinde daha iyi bilirsin gerçekten doğum şeyi yasadiysan çok heyecanliiiii
Büyük ihtimalle yalancı sancıdır canım@melegim can @kelebekimsicesursavasci P Pembepilates ay kızlar sabah 7 ye kadar kasılma yaşadım resmen çok kötüydü. Belime ağrı giriyor sonra kasıklarıma vuruyo vajina ve makata baskı hissediyorum. Tuvalete giriyorum sanki büyük tuvaletim var gibi ama yok yani. Eşime dedim bu gece doğacak heralde çok korktum. Yürüyorum geçmiyo yatıyorum geçmiyo. Oğlumu bırakacak yerimiz olsa acile gidecektim ama o saatte uyandırmak da istemedim çocuğu bizimle gelse perişan olacak. Sonra bi magnezyum daha içtim 7 gibi uyumuşum 11 de kalktım. Şimdi bişey yok gibi şükür. Bu mu yalancı doğum sancısı acaba çok gerçekçi geldi bana valla
Kasılmalar bende de arttı, sırtıma da çok ağrı giriyor ama bebiş yukaridadir daha diye hiç doğum moduna girmiyorum@melegim can @kelebekimsicesursavasci P Pembepilates ay kızlar sabah 7 ye kadar kasılma yaşadım resmen çok kötüydü. Belime ağrı giriyor sonra kasıklarıma vuruyo vajina ve makata baskı hissediyorum. Tuvalete giriyorum sanki büyük tuvaletim var gibi ama yok yani. Eşime dedim bu gece doğacak heralde çok korktum. Yürüyorum geçmiyo yatıyorum geçmiyo. Oğlumu bırakacak yerimiz olsa acile gidecektim ama o saatte uyandırmak da istemedim çocuğu bizimle gelse perişan olacak. Sonra bi magnezyum daha içtim 7 gibi uyumuşum 11 de kalktım. Şimdi bişey yok gibi şükür. Bu mu yalancı doğum sancısı acaba çok gerçekçi geldi bana valla
Benimki kasıklarımda olduğu için her an pırt diye çıkıverecek sanıyorumKasılmalar bende de arttı, sırtıma da çok ağrı giriyor ama bebiş yukaridadir daha diye hiç doğum moduna girmiyorumbu gidişle sancı olsa ayırt edemicem gibi hissediyorum
Sancı tam nasıl oluyor mesela gece yan yatınca sanki damarlarım çekilir gibi ağrım oluyor hemen kalkıyorum duramıyorum bebek tekme atınca da ağrıyor öyle mi yoksa adet sancısı gibi ağrı mıBüyük ihtimalle yalancı sancıdır canım
Benim hala kaburgaBenimki kasıklarımda olduğu için her an pırt diye çıkıverecek sanıyorum
Bebek kaskatı oluyor canım, dokunduğunda taş gibi karnın yumuşak olmuyor tek taraflı çıkıntı gibi de oluyor iki taraflı da oluyor. Benim nstde bir ara epeyi katilasmisti 100lerde çıktı. Geçtiğimiz hafta da minik minik kasılmalar oldu 40larda 50lerdeydi onlar da yalancı sancı oluyormuş rahim kendini hazırlıyormusSancı tam nasıl oluyor mesela gece yan yatınca sanki damarlarım çekilir gibi ağrım oluyor hemen kalkıyorum duramıyorum bebek tekme atınca da ağrıyor öyle mi yoksa adet sancısı gibi ağrı mı
Maksimum kağıtta 100 değeri gosteriyo acaba ben mi yanlış bakıyorum alttaki çizgi mj üstteki çizgiden mi bahsediyorsun canimBebek kaskatı oluyor canım, dokunduğunda taş gibi karnın yumuşak olmuyor tek taraflı çıkıntı gibi de oluyor iki taraflı da oluyor. Benim nstde bir ara epeyi katilasmisti 100lerde çıktı. Geçtiğimiz hafta da minik minik kasılmalar oldu 40larda 50lerdeydi onlar da yalancı sancı oluyormuş rahim kendini hazırlıyormus
Benimki regl ağrısı gibi oluyor ama o sancı mı onu tam bilmiyorum bebek de kasılıyor bazen kasılması mı sancı onu da bilmiyorum böyle sertleşme oluyor karnımdaSancı tam nasıl oluyor mesela gece yan yatınca sanki damarlarım çekilir gibi ağrım oluyor hemen kalkıyorum duramıyorum bebek tekme atınca da ağrıyor öyle mi yoksa adet sancısı gibi ağrı mı
Alttaki canım, üstteki kalp atışı zatenMaksimum kağıtta 100 değeri gosteriyo acaba ben mi yanlış bakıyorum alttaki çizgi mj üstteki çizgiden mi bahsediyorsun canim
Benim dünkü biraz şiddetli adet ağrısı gibiydi belim ve kasıklarım ağrıyordu aynı zamanda karnım sertleşiyordu. Daha önce sadece karın sertleşmesi vardı ilk kez böyle ağrılı olduSancı tam nasıl oluyor mesela gece yan yatınca sanki damarlarım çekilir gibi ağrım oluyor hemen kalkıyorum duramıyorum bebek tekme atınca da ağrıyor öyle mi yoksa adet sancısı gibi ağrı mı
Adet sancısı gibi sancı olur canım belki daha şiddetli belki daha hafif. O çekilme gibi his karnın büyüdüğü için oluyor geriliyorSancı tam nasıl oluyor mesela gece yan yatınca sanki damarlarım çekilir gibi ağrım oluyor hemen kalkıyorum duramıyorum bebek tekme atınca da ağrıyor öyle mi yoksa adet sancısı gibi ağrı mı
Kuzum sen namazları normal şekilde kılabiliyor musun? yoksa oturarak mı kılıyosunUyku tutmadıama onu yazdıktan sonra uyumuşum. Şimdi de namaza kalktım geri yattım 10 a kadar uyurum artık kızlarımda uyursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?