2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
bütün eşler mi aynı olur benimkide bayramda dogarsan bayram koyarım diyo
Allah allah gün içinde olursa bir daha böyle bir şey nstye gir bi istersen canım ne olur ne olmaz da bu icimizdeki kuduruklar gece zaten mesaide gündüz tık yok ayyy sen dogurdugun içinde daha iyi bilirsin gerçekten doğum şeyi yasadiysan çok heyecanliiiii

Eşinin olaya bakış açısı

Benimkinin kız olması dışında sorun yok
Bugün acile b12 iğnesi olmaya gideceğim olmazsa kadın doğum aciline de bi gideyim diyorum bir daha olursa inşallah olmaz tabi korkutuyor insanı daha küçük bi 3 kilo olsaydı rahat ederdim.
Benim ilkinde sancım olmadı direkt suni sancı vermişlerdi, böyle kasılma da hiç hissetmemiştim ilk kez yaşayınca gerçekten heyecan gerilim hepsi bi arada oldu

Büyük ihtimalle yalancı sancıdır canım

Kasılmalar bende de arttı, sırtıma da çok ağrı giriyor ama bebiş yukaridadir daha diye hiç doğum moduna girmiyorum bu gidişle sancı olsa ayırt edemicem gibi hissediyorum

Sancı tam nasıl oluyor mesela gece yan yatınca sanki damarlarım çekilir gibi ağrım oluyor hemen kalkıyorum duramıyorum bebek tekme atınca da ağrıyor öyle mi yoksa adet sancısı gibi ağrı mı
Bebek kaskatı oluyor canım, dokunduğunda taş gibi karnın yumuşak olmuyor tek taraflı çıkıntı gibi de oluyor iki taraflı da oluyor. Benim nstde bir ara epeyi katilasmisti 100lerde çıktı. Geçtiğimiz hafta da minik minik kasılmalar oldu 40larda 50lerdeydi onlar da yalancı sancı oluyormuş rahim kendini hazırlıyormus

Maksimum kağıtta 100 değeri gosteriyo acaba ben mi yanlış bakıyorum alttaki çizgi mj üstteki çizgiden mi bahsediyorsun canim

Sancı tam nasıl oluyor mesela gece yan yatınca sanki damarlarım çekilir gibi ağrım oluyor hemen kalkıyorum duramıyorum bebek tekme atınca da ağrıyor öyle mi yoksa adet sancısı gibi ağrı mı
Benimki regl ağrısı gibi oluyor ama o sancı mı onu tam bilmiyorum bebek de kasılıyor bazen kasılması mı sancı onu da bilmiyorum böyle sertleşme oluyor karnımda

Benim dünkü biraz şiddetli adet ağrısı gibiydi belim ve kasıklarım ağrıyordu aynı zamanda karnım sertleşiyordu. Daha önce sadece karın sertleşmesi vardı ilk kez böyle ağrılı oldu

Adet sancısı gibi sancı olur canım belki daha şiddetli belki daha hafif. O çekilme gibi his karnın büyüdüğü için oluyor geriliyor

Kızlar benim gögsümden sıvı yapışkan bi su gelmiş çok tuhaf dün bunu düşündüm acaba sezeryqn olunca sütüm gelir mi vs diye 32 haftalık normal mi tecrübeli anneler

Uyku tutmadı ama onu yazdıktan sonra uyumuşum. Şimdi de namaza kalktım geri yattım 10 a kadar uyurum artık kızlarımda uyursa
Kuzum sen namazları normal şekilde kılabiliyor musun? yoksa oturarak mı kılıyosun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…