2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Şu 3 gündür dip bucak diyince ahaa dedim acaba doğurdu mu canım belki yorgunluk veya bebeğin az daha aşağıya kaymış olabilir o yüzden agri yapiyodur benim öyle oldu daha dogmadi
Alttaki olması lazım genelde alttaki sancıyo üstteki bebek kalp atışını gösteriyor sancı da max 100 oluyor çoğu cihazda farklısı varsa bilmiyorum ben hep 100 gördüm
Aynen canim yanlış hatirliyormus tam sayı degerini golden-snitch bende doğrusunu öğrendim teşekkür ederim

Evet evet benim de ilk nst'mde muayeneden sonraydı öyle zor oluyor tekrar Dr'u görmek gerekli oluyor ama şimdi daha muayene olmadan istiyor 33+1ken hep 20lerdeydi sancı yoktu, 35+1ken 1 kere 100e 1 kere 40 civarı olmustu işte attığım kagitti, 36+1ken ben ayağım için gitmiştim ama yine nst istendi bu sefer 3 defa çıktı sancım benim bebisncok fazla kasılmaya başladı vücut göndermek istiyor da bebişin pek çıkasi yok gibi niyeyse ben şimdi gelmicek gibi hissediyorum ya 2 haftam var benim

Vay be benim hiç doktor muayenesine denk gelmedi bu gece ve sabah baya çok oldu bu ara yoruluyorum temizlik misafir derken ondan fazla olmaya başladı galiba ben de diyorum ben yoruluyorum çocuk da yoruldu herhalde

Ya kızlar ne güzel bir bayram ya hiç kimseye gitmedim telefonla arayıp 2 dakika bayramlaşıp kapattım o kadar huzurlu mutlu evimde keyif yapıyorum Allah razı olsun doktorumdan izin vermediği için şimdi gelin olunca hem eşimin tarafı hem benim taraf aile kalabalık insan yoruluyordu böyle çok güzel oldu eşim mızmızlanıyor ama benim keyif maximum

Ay yok daha gelmesin memleketime gitcem az beklesin olabilir ya yorgunluktan sanırım kafası da aşağıda olunca baskı yapıyor herhalde sen tüm tuşlara basıyorsun doğurman lazım artık

Vay be benim hiç doktor muayenesine denk gelmedi bu gece ve sabah baya çok oldu bu ara yoruluyorum temizlik misafir derken ondan fazla olmaya başladı galiba ben de diyorum ben yoruluyorum çocuk da yoruldu herhalde
Benim gece kalkınca oluyor tuvalete sıkışık oluyorum. O zaman bebek sıkışıyor galiba o yüzden öyle oluyor bazen durduk yere oluyor o zaman yalancı sancı olduğunu anlamıyorum kaburgama kadar geliyor acıtıyor, iki muayenedir dr'um bak karnın sert diyor vücut göndermeye hazırlanıyor da bebişin keyfi yerinde sanırım pek niyeti yok

Biz gidemedik misafirler bana geldi kaç gümdür temizlik yapıyorum anam ağlamış vaziyette yatağa giriyorum gece 4te kalkıp temizlik yaptım düşün bir de bugün misafir ağırladım bu ara doğurmazsam zaten daha doğmaz 40a kadar

Hiç bilmiyordum bunun sancı olduğunu ben normal sanıyordum nst 20 felan çıkmıştı 2 hafta önce artık anladım kasılma olduğunu durup durup kocama nazlanayım kasılmam var diyip

Helal olsun kız ben olsam kapıyı açmazdım heralde evde yokuz taklidi hamile birine de karnı burnunda misafirliğe gitmek de ne bileyim benim eşim açık açık söyledi herkese sağolsun ilk zamanlar bana da çok gelen oluyordu bir isyan çıkardım yeminle yeniçeriler öyle isyan etmemiştir

Kız sen gitsen daha iyimiş misafir gelmesi daha yorucu

Hiç bilmiyordum bunun sancı olduğunu ben normal sanıyordum nst 20 felan çıkmıştı 2 hafta önce artık anladım kasılma olduğunu durup durup kocama nazlanayım kasılmam var diyip
Ben çok katıldığım zaman nstde saymistim bu 1 bu 2 gibi. Çıkınca kağıda baktım 100e doğru gitmiş o zaman çok kasilmistim. Sonraki 40lardaydi net anladım heh hissettiğim şey kasilmaymis diye nstde de çıkmış oldu geçen hafta da yine katıldığımı hissettim onlar da yansımış oylelikle net anladım bunların yalancı sancı olduğunu

Başlamış canım belirtiler eger geçmeden devam ederse bilki geliyor gelmekte olan gelecek olsaydı şimdi minigin dogmuştu çok şükür geçmiş biraz daha dayansın annesi bayram şekeri olur yoksa

Evet ya en azından vücudun göndermek istiyor benimki hala tutma derdindebenim maksimum 35+1de 75 olmuş o da 1 tanecik.. Sen şimdi 36+1de 3 defa diyince bi merak ettim 5 günde geçmiyor ki bi türlü öyle diyorsan öyledir ama inşallah sağlıklı güzel bir şekilde geçer dogumun

Ay yok daha gelmesin memleketime gitcem az beklesin olabilir ya yorgunluktan sanırım kafası da aşağıda olunca baskı yapıyor herhalde sen tüm tuşlara basıyorsun doğurman lazım artık
Tüm tuslarda fayda etmiyor en sonunda hoplamam ziplamam lazım sanırım ahahhaha
Cesarete bak memlekete gitcem diyo

Çok kasılma hissediyorsan nstye de yansır bence sen kendin de say, benim artmaya başladı kasılmalarım amiiin hepimizinki inşallah

Ben senin yerinde olsam giderdim doktora
Azaldı şimdi baya, tam geçmedi ama nefes aldırıyo en azından. Gece I ImaginaryLife de yaşamış birebir aynısını yaşadım belden kasıklara ağrı vurması nasıl olur ya diyodum tecrübe ettim çok kötüymüş 2 saattir ben doğuramam diyip duruyorum çok kötüydü yalancı sancı böyle bi şeymiş

Çok kasılma hissediyorsan nstye de yansır bence sen kendin de say, benim artmaya başladı kasılmalarım amiiin hepimizinki inşallah
Benimde artmaya başladı birde şey vajinama bir şey vuruyor gibi yapiyor hani zonklama gibi bazen adet döneminde olurdu ya aynen öyle gelip gidiyo birde kasiklarimda da reglmisim gibi sızılar oluyo bakalım merakla bekliyorum bende acaba bunların hepsi doğurma şeyi mi diye

Anammmm noluyo sizeeyinede geçmesine çok sevindim ya ama yine yaşarsan git bi nstde ne diyecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…