Benimde artmaya başladı birde şey vajinama bir şey vuruyor gibi yapiyor hani zonklama gibi bazen adet döneminde olurdu ya aynen öyle gelip gidiyo birde kasiklarimda da reglmisim gibi sızılar oluyo bakalım merakla bekliyorum bende acaba bunların hepsi doğurma şeyi mi diye
Benimde artmaya başladı birde şey vajinama bir şey vuruyor gibi yapiyor hani zonklama gibi bazen adet döneminde olurdu ya aynen öyle gelip gidiyo birde kasiklarimda da reglmisim gibi sızılar oluyo bakalım merakla bekliyorum bende acaba bunların hepsi doğurma şeyi mi diye
Benim de bugün alt karnıma doğru bir şeyler oluyor, bir de bikini bölgesinde yatay çizgi şekilde ağrıyor arada ama doğumla ilgili mi bilmiyorum benim bebiş inmeyince hiç doğumla bagdastirmiyorum
Benim de bugün alt karnıma doğru bir şeyler oluyor, bir de bikini bölgesinde yatay çizgi şekilde ağrıyor arada ama doğumla ilgili mi bilmiyorum benim bebiş inmeyince hiç doğumla bagdastirmiyorum
Bebek kaskatı oluyor canım, dokunduğunda taş gibi karnın yumuşak olmuyor tek taraflı çıkıntı gibi de oluyor iki taraflı da oluyor. Benim nstde bir ara epeyi katilasmisti 100lerde çıktı. Geçtiğimiz hafta da minik minik kasılmalar oldu 40larda 50lerdeydi onlar da yalancı sancı oluyormuş rahim kendini hazırlıyormus
Ben o toplanmayi falan bebek hareketi saniyordum.benimki buraya yatti deyip geciyordum.oyle degil miymisbende sirt omurulik agrisi basladi 2 gundur.bide sag gogusum icten agriyor gibi, kemik agriis gibi ama eminde olamiyorum..birsuru degisik degisik agrilar
Ay vallahi hazırda bekliyoduk gitmek için belime masaj yaptılar bacaklarımın arasına yastık alıp soluma yattım biraz yavaş yavaş dağıldı. Dağıldıktan sonra bebiş hareket etmeye başladı mesela sancı esnasında hareket yoktu bi şey daha öğrendim..
Ben o toplanmayi falan bebek hareketi saniyordum.benimki buraya yatti deyip geciyordum.oyle degil miymisbende sirt omurulik agrisi basladi 2 gundur.bide sag gogusum icten agriyor gibi, kemik agriis gibi ama eminde olamiyorum..birsuru degisik degisik agrilar
Benim o toplanma 2 türlü oluyor bi tuvaletim varsa bir de durduk yere oluyor. Eğer tuvaletim yoksa direkt kasılma olduğunu anliyorum aslında nstyi takip etsen anlarsın öyle hissettiğin zamanları say sonra sonuca bak orada görürsün zaten kasılmaları sırtım benim de çok ağrıyor bir doğru pozisyonu bulamıyorum. Bugün aşağılarda bir şeyler hissediyorum ama yine kaburgalarda da var ağrı iyice kendini mi geriyor napıyor anlamadım
Ya kızlar ne güzel bir bayram ya hiç kimseye gitmedim telefonla arayıp 2 dakika bayramlaşıp kapattım o kadar huzurlu mutlu evimde keyif yapıyorum Allah razı olsun doktorumdan izin vermediği için şimdi gelin olunca hem eşimin tarafı hem benim taraf aile kalabalık insan yoruluyordu böyle çok güzel oldu eşim mızmızlanıyor ama benim keyif maximum
Aay kızlar şu ayak atma testini yaptım yine, sağ ayağımı çok zor attım benim bebiş içeride sürekli bir yer değiştiriyor karnımın şekli değişiyor hep ama hala yukarida bence goruntu olarak ayağımı neden zor attım bilmiyorum kanala girmedi bence daha
Kızlar ya ben 9 aydır fondöten kullanıyorum bebekten dolayı önceki fondotenim de tarihi geçmiştir diye düşünüyorum fotoğraf çekiminde güzel olacak fondöten öneriniz var mı yağlı cilt için? Esteelauder 2 bin küsür olmuş
Helal olsun kız ben olsam kapıyı açmazdım heralde evde yokuz taklidi hamile birine de karnı burnunda misafirliğe gitmek de ne bileyim benim eşim açık açık söyledi herkese sağolsun ilk zamanlar bana da çok gelen oluyordu bir isyan çıkardım yeminle yeniçeriler öyle isyan etmemiştir
Sorma öldüm ya yine yardımcı oluyorlar ama ayaklarımın altı ağrıyor artık Uzak yerlerden geldiler bir şey diyemedim yürürken topallayarak yürüyorum zaten aman en iyisi ya bu zamanlarda bari kimse kalmasın dua edin de gitsinler bu saat oldu daha kalkmadılar
Uzak yerlerde oturuyorlar kayınvalidemlere gelmişlerdi ordan bize geçtiler umarım yarına kalmazlar yoksa pertim çıkar gece nasıl uyuyacağımı düşünüyorum ağrıdan