2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Kafası aşagı döndüyse o zonklama dedigin ondan oluyor canım

Benim de bugün alt karnıma doğru bir şeyler oluyor, bir de bikini bölgesinde yatay çizgi şekilde ağrıyor arada ama doğumla ilgili mi bilmiyorum benim bebiş inmeyince hiç doğumla bagdastirmiyorum

Benim de bugün alt karnıma doğru bir şeyler oluyor, bir de bikini bölgesinde yatay çizgi şekilde ağrıyor arada ama doğumla ilgili mi bilmiyorum benim bebiş inmeyince hiç doğumla bagdastirmiyorum
O benimde ağrıyor 1 haftadır geçen yazmistim hani bikini cizgisinin olduğu yerde geliyor gelmekte olan bence
Benim de duzlesti ortası saga sola doğru yayılıyor gibi
Benimde tam olarak öyle birde aşağısı dolgunlasiyor kafasindan oturu

Ben o toplanmayi falan bebek hareketi saniyordum.benimki buraya yatti deyip geciyordum.oyle degil miymisbende sirt omurulik agrisi basladi 2 gundur.bide sag gogusum icten agriyor gibi, kemik agriis gibi ama eminde olamiyorum..birsuru degisik degisik agrilar

Anammmm noluyo sizeeyinede geçmesine çok sevindim ya ama yine yaşarsan git bi nstde ne diyecekler
Ay vallahi hazırda bekliyoduk gitmek için belime masaj yaptılar bacaklarımın arasına yastık alıp soluma yattım biraz yavaş yavaş dağıldı. Dağıldıktan sonra bebiş hareket etmeye başladı mesela sancı esnasında hareket yoktu bi şey daha öğrendim..

Benim o toplanma 2 türlü oluyor bi tuvaletim varsa bir de durduk yere oluyor. Eğer tuvaletim yoksa direkt kasılma olduğunu anliyorum aslında nstyi takip etsen anlarsın öyle hissettiğin zamanları say sonra sonuca bak orada görürsün zaten kasılmaları sırtım benim de çok ağrıyor bir doğru pozisyonu bulamıyorum. Bugün aşağılarda bir şeyler hissediyorum ama yine kaburgalarda da var ağrı iyice kendini mi geriyor napıyor anlamadım

Ben normal zamanda da hiç sevmem bayram muhabbetini. Kadınlara eziyet oluyor,
bu bayram biraz rahat ettim ben de. Sakince geçiyor

Aay kızlar şu ayak atma testini yaptım yine, sağ ayağımı çok zor attım benim bebiş içeride sürekli bir yer değiştiriyor karnımın şekli değişiyor hep ama hala yukarida bence goruntu olarak ayağımı neden zor attım bilmiyorum kanala girmedi bence daha

Kızlar ya ben 9 aydır fondöten kullanıyorum bebekten dolayı önceki fondotenim de tarihi geçmiştir diye düşünüyorum fotoğraf çekiminde güzel olacak fondöten öneriniz var mı yağlı cilt için? Esteelauder 2 bin küsür olmuş

Sorma öldüm ya yine yardımcı oluyorlar ama ayaklarımın altı ağrıyor artık Uzak yerlerden geldiler bir şey diyemedim yürürken topallayarak yürüyorum zaten aman en iyisi ya bu zamanlarda bari kimse kalmasın dua edin de gitsinler bu saat oldu daha kalkmadılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…