2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Kızlar ben bir şeyi merak ettim şimdi biz hastanede doğum yaparken bir ebe başımızda vize refakatçi olup destek mi verecek yoksa onu özel olarak tutuyor muyuz o süreç nasıl oluyo ya.. geçen nstde şey dikkatimi çekti şimdi ebe ara sıra gelecekse yanıma benim o an bir şeyden dolayı ihtiyacım olup ulasamazsam acil şekilde ne olacak

Benim ebe serumdan seruma gelmişti. Ama benimki geceydi. Gece ve gündüz farklı oluyor olabilir, ebeyle ilgili de olabilir. Korkmana gerek yok seslenince geliyorlar

Maybelline affinitone yıllardır kullanıyorum ben hafif dokusu var çok beğeniyorum parlak canlı görünüm oluyor. Bir bak istersen canım

Hemşirelere ebelere sesleniyorsun ya da çağrı ziline basıyorsun sancı çekerken vs ya da doğum sonrası doğum anında yanında oluyorlar

Hiç geçmedi canım 7 saat sürdü resmen 12 de bi başladı sabah 7 ye kadar ama doğum sancısı değilmiş artmadı hep aynı seviyedeydi o arada bebekte çok hareket etti tepindi durdu bir kasılma bir bebek tepinmesi derken sabahı ettim valla. Ben de ilk kez yaşadım böyle bişeyi
Başlamış canım belirtiler eger geçmeden devam ederse bilki geliyor gelmekte olan gelecek olsaydı şimdi minigin dogmuştu çok şükür geçmiş biraz daha dayansın annesi bayram şekeri olur yoksa
Daha 5 haftam var dursun dursun hele de bayramda tüm doktorlar tatildeyken gelmesin
Aa demek bizim haftamızda normalmiş sen de aynısını yaşadığına göre. Gerçekten zordu ya benim hafif şiddetli adet ağrısı gibiydi ama çok uzun sürdüğü için rahatsız edici oldu. Ben de nasıl doğurucam diye düşünmedim değil
Sürekli durmuyor canım ama sık sık açıklık kontrolüne geliyor seruma bakmaya geliyor nst takıyorlar derken hiç rahat bırakmıyorlar zaten. Suni sancıyı ilk taktıklarında acı hissedene kadar biraz uyuyayım diyordum ben mesela şıp damlıyorlardı uyutmadılar hiç o yüzden için rahat olsun çağırınca da gelirler zaten.

Akşam da burdalarmış daha yarın kahvaltı yemek telaşı var çok yoruldum artık evin kalan işlerini de yapamıycam kocama yaptırıcam hepsini daha da yerimden kalkacak takatim kalmadı
Canım yorma kendini ya bırak kendileri yapsın. Ben eşimi tembihledim sakın yatılı misafir çağırma diye. Çaya kahveye gelse neyse de yemeğe kahvaltıya misafir almam imkansız şu an için. Sen sancım var de ya eşin hazırlasın ya da gelenler kendileri yapsınlar 8-9 aylık hamileden hizmet beklemesin kimse

Seninki uzun sürüp rahatsız etmiş benimki de kısa ama etkiliydi ayy doğuruyorum sandım 2 saat falan sürdü

Otur diyorlar ama işte ev sahibi olunca mecbur kalkıyorum yemeğe vs sağolsunlar yapıyorlar ama yine de ayaktayım yemeği çayı ben düşünüyorum ediyorum bize yatılı geleceklerini söylemediler bir de sabah gelip akşam dönücez dediler biz uzakta yaşıyoruz yatışı misafirimiz de olmuyor yastığımız felan 2 tane var mesela

Seninki uzun sürüp rahatsız etmiş benimki de kısa ama etkiliydi ayy doğuruyorum sandım 2 saat falan sürdü
Ben de doğacak sandım zaten sürekli kasıklarımda geziniyor çıkıverecek gibi geldi ay daha dursunlar ya bi mayıs ayını görelim inşallah
Yani onlar da biliyordur durumunuzu boşver madem size önceden söylemeden kalmaya karar verdiler rahat etmeyiversinler. Yastık çarşaf ayarlamak bile zor valla şu hamile halimizle. Allah kolaylık versin

Öyle valla amin inşallah

Ayy evet evet daha erken bizimkilere , aceleye gerek yok hiç bugün ben sancılanırken eşim diyo ki hastane çantamız hazır değil eve gidip yapalım şimdi gelmesin oğlum diyo ben de kılımı tüyümü almadım hazır değilim diyorum dertlerimiz bambaşkaydı

Benim de evimde öyle yatak yorgan yok 2-3 kişilik tek çıkar. Doğumda benim annem gelecek inşallah. Eşim geçen gün yatak alalım gelen kalan olur kardeşlerim felan dedi; adama bir bağırdım o gün bugündür yataktan bahsetmiyor hamile doğuracak kadına yatılı mı gidilir ya yuh yani istediği kadar yardım etsinler sana yapacakları en büyük yardım evlerine gitmeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…