2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Bende bu milleti anlamıyorum vallahi bak canindan can çıkacak daha kalmaya meyilliler ki kardesigil vs erkekti sanırım yani o halde erkek ortamına nasıl sokacak seni anlamıyorum ya .. benim kv kızma sebebim oydu rahat rahat evimde emzirmek varken koltugumda kp var diye canım acıya acıya nasıl kalkicam vs vs diye gerçekten düşüncesiz insanları böyle kırasin geliyo gönlün razı olmuyo derken kısır döngü...

K kelebekimsi canım seni biz anlıyoruz ama eşin yasayamayacagi bu duyguyu hiçbir zaman anlamaz.. odaya çekil misafirler öteki odada kalsın çıkma eşin mutlaka gelir noldu diye sızlan, acile götür beni dayanamıyorum ağrılardan de sonra goturcek olursa misafir ne olacak de.. Ben dayanamıyorum artık misafir agirlamayalim böyle mahvoldum de bütün gecede eşini uyutma sızlan masaj yaptirt beline.. Bu erkekler bundan anlıyor çünkü

Aynen öyle otur diyorlar ama baş köşeye oturup ayaklarımı uzatamıyorum kapalıyım evde daralıyorum sütyen giyiyorum o da rahatsız ediyor çocuk kaburgalarımda ikisi sürtüşüyor camları da tamamen kapattırıyorlar üşüyoruz diye havasız sıcakta oturuyoruz fenalık geldi valla hele bir de tuvalet alaturkaya oturunca kalkamıyorum klozete gireyim dedim anam bir baktım her yer idrar kapağı yere felan damlamış ağlayacaktım oturup orda en iyisini yapmışsın valla hiç çekilmiyor ne kadar yardım da etseler ev sahibi sensin sonuçta olan sana oluyor gelene de git denmiyor gelenin düşünmesi lazım

Eee nolcak şimdi?? Yastıkta yokmuş onlarda yüz mu var koltuk yastığını kullanir
Aman hallederiz nolcak diyorlar ben de saldım düşünmüyorum nasıl yatacaklarını kahvaltıya ne yapacağını düşünüyorum yemeğe felan bir de Arife günü alışveriş yapacaktık bize dediler bayramın 3. Günü felan geliriz biz kna göre malzeme aldık kendimize göre o zamana zaten marketler açılıyor diye çıkıp bugün geldiler zar zor tavuk buldu eşim dondurulmuş onun buzunu çözcem öğlene yetiştiricem diye belim koptu artık yere basınca ayaklarım acıyor

O kadar haklısın ki insanlar gerçekten düşüncesiz mi bilmiyorum kendileri de bu süreçten geçtiler koca koca kadınlar erkekler anlamada bile kadınların anlaması lazım yani

Aynen sanki ben turp gibiymişim gibi davranıyor eşim ya da sana kalk demiyorlar otur diyorlar niye iş yapıyorsun diyor zaten kalkınca onu da çağırıp iş yaptırıyorum mutfağa gidiyorum mesela eğilemiyorum gel uzanamıyorum gel diye ona desem de gelene git mi diyeyim kalma mı diyeyim der kesin ağzını açıl tek kelime edemiyor sinirimi bozuyor o da

Canım dediğim şekilde hiçbir iş yapma halletsinler kendileri ben dayanamıyorum de çok ağrım var de.. kahvaltıya yumurta haşla, veya patates haşla salata yap veya sadece yumurta haşla birde peynir vs var mi bilmiyorum yeteri kadar reçel koy daha ne olacak zaten kahvaltıda ondan sonrada bi zahmet gitsinler evden

Aynen o şekil yapıcsm en kolayı ona da eşimi kaldırıp kalk koy ocağa derim kahvaltılık var neyse ki yarın da herhalde market açık olur yemeklik yok

Benim öz annem gelecek ve ben annemden bile utanıyorum eşimin iki erkek kardeşi var kalmaları fikri inanılmaz korkunç yeni doğan bebeğe ne yapacaklar sanki ele avuca sığmaz sevilmez oyun oynamaz yani ne şu yeni doğan merakı insanlarda ben annemin yanında bile utanırım emzirmeye hatta ilk gün eşim olsun isterim yanımda bebekle tanışmak alışmak için , annelik duygum baskın olsun istiyorum utanç duygusu değil sen de çok çok haklısın yani insanlar bunu kendi düşünmeli illahi biz mi üf püf diyeceğiz kötü olacağız

Zaten misafirler gidince daha doğumuna var allahin izniyle evi hemen toplama.. kendini güçsüz göster, ağrılarının olduğunu göster... kalmak isteyen olursa bir dahakine istemiyorum eğer sen reddedemiyorsan eşime sorayım dedittir kusura bakmayın son ayima girdim yerimden kalkamıyorum başka zaman agirlariz dersin.. ayyy kadın da kadının derdinden anlamıyor ya çıldırmamak elde değil sen sukunetini koru dediğim şekilde yaparsın canım olanı yesinler yapacak bir şey yok.. esinde sabah kahvaltıya simitte alır simitide 4er parçaya ayirip tabağa koyarsın çeşit olur

Aynen o şekil yapıcsm en kolayı ona da eşimi kaldırıp kalk koy ocağa derim kahvaltılık var neyse ki yarın da herhalde market açık olur yemeklik yok

Sen bir de evini de temizlemiştin değil mi

Yarın market 9da açılır süzme peynir, domates salatalık simit ekmek vs derken zaten yapacak bir şey yok dusuncesiz insana çok bile

Doguranlar anlatiyo bebek memeden kimisi 15 dakikada kimisi 1 saatte inmiyormus eee hemende acikiyormus kisacasi sürekli mememizi acıcaz mecburuz sarılık olmasın sutumuz çoğalsın vs derken zaten birde yatılı erkek misafir düşüncesi çok korkunç.. Bende aynıyım biliyo musun o yüzden de kv istemiyordum.. annemde de aynı yanında bile giyinmezdim şimdi mecburen gorcek çoğu yerimi ya zaten kotu olan ben olucam bu isin sonunda inaniyorum cunku canim acidiginda cok sinirli huysuz oluyorum

Allah günah yazmasın ben secdeye eğilemiyorum hafif eğiliyorum sadece
çok zor oluyo eğilip kalkması. benim en son kemiklerim ayrılacak gibi oldu çığlık attım resmen. Bi de previa da var secde kısmını sandalyeye oturarak yapıyorum artık. Eğilebildiğim kadar. Allah kabul etsin canım elimizden geldiğince yapıyoruz

Öyle yapıcam 15inde de ameliyatı var eşimin 2 gün hastanede kalıcam yine toparlanamıycam bir sonraki haftada memlekete gidiyorum artık anca o zaman dinlenirim aynen doğru diyorsun öyle yaptırıcam ki kendileri de görüyor halimi belimi karnımı tutarak gidiyorum bir anda ağrı giriyor hareket edemiyorum gerçekten çok düşüncesizlik yani saat olmuş 10 buçuk nerdeyse gece 4te uyandım ben enerjileri hala yerinde

Ben de hala hazır olmayan hastane çantamı düşündüm gece o sırada eşim horluyordu kalk doğurucam galiba diyorum yardıma ihtiyacın olursa söyle diyo yarın emzik biberon da kaynatıp artık kapatıcam çantamı ya böyle ani bir şey olsa ben panik eşim rahat derken ortada kalacağız yoksa

Ben annemden bile utanıyorum yanında bu zamana kadar hep utandım hatta konudan alakasız bir şey anlatayım ilk regl olduğumda bir utandım bir utandım anneme söyleyince bir sıcaklık bastı fena oldum annem ped verdi ve ben sormadım utandım bunu nasıl kullanacağım diye 3 adet boyunca pedi tam tersi takmışım en son bir arkadaşım vardı regl olduğumda ona sordum bu pedler çok acıtıyor yapışkanı hareket edemiyorum demiştim . Sen nasıl takıyorsun yapışkanı denk gelmiyor oraya demişti o zaman dank etti bende ben de kanı o yapışkan taraf tutuyor sanıyordum zeka seviyem 0 ilk göğüslerim çıktığı zamanlarda da utancımdan hep tülbentle bağlardım sıkardım belli olmasın diye ama ben benden bir yaş büyük abimle büyüdüm hep erkek ortamı erkek oyunları hiç merakım olmadı kız arkadaşım da yoktu bayağı üzüldüm göğüslerim çıkınca abim benle oynamaz mı diye ergenliğim travmalarla dolu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…