2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Aynen öyle ben çok okudum evde memeler açık geziyorum diye kapattıkça da sürtünmeyle felan yara oluyor diye o şekilde kuru duruyor vs diyorlardı valla lohusa deliliğine vurup söylemek lazım ya sçık açık bence

Evet 3 gündür temizlik yapıyordum yerimden zor kalkıyordum gelip akşama döneriz dediler hadi neyse uzak yoldan gelmişler ilk kez geliyorlar dedim ama kalacaklarını düşünmedim
Evin içine etmişlerdir bacım geçmiş olsun keşke ellerine bez alıp şöyle dip bucak temizleyip gitseler benim evde yatılı misafir gelince ben evimden tiksiniyorum ya her yeri siliyorum

Ay gece gece ne güldüm Allah seni ya hiç mi canını acıtmadı

Evet 3 gündür temizlik yapıyordum yerimden zor kalkıyordum gelip akşama döneriz dediler hadi neyse uzak yoldan gelmişler ilk kez geliyorlar dedim ama kalacaklarını düşünmedim
Allahım ya madem kaynana gelmişler orda kalsaymışlar. Sizde orda görseydiniz misafirleri gidip keşke

Kıyamam ya o ped olayına çok güldüm iyi ki laf arasında sormuşsun maşallah yapiskanda iyiymis tutmus lohusayken öyle mi yapsak ki ben 14 yaşımda adet oldum artık her şeyi biliyordum annemde yazık adet olmadan 2 3 sene önce anlatmıştı nasıl iç çamaşıra takilacagini
O saçmalık gogus saklama şeyi bende de vardı sen tulbentle nasil rahat ettin ben bolero modaydi her şeyime onu giyerdim rezillik

Gerçekten fırsat bu fırsat diyip agzimiza geleni sayalim

Evin içine etmişlerdir bacım geçmiş olsun keşke ellerine bez alıp şöyle dip bucak temizleyip gitseler benim evde yatılı misafir gelince ben evimden tiksiniyorum ya her yeri siliyorum
öyle oldu zaten yaptığıma yapacağıma pişman oldum daha da ellemem gir birini bul ysptır dedim eşime de ben yokken yaptırsın en zoru tuvalet ya sürekli de susuyorum son raddeye kadar tutuyorum kendimi su içmemek için annemlerde ablamlarda bile klozete oturamam her girdiğimde de temizlemek beni çok zorlıyor

Allahım ya madem kaynana gelmişler orda kalsaymışlar. Sizde orda görseydiniz misafirleri gidip keşke
Biz gitmiştik eşimin işinden dolayı geldik hemen onlar gelmeden onlara akşam geldiler sabahına bize çıkıp geldiler ben de anlamadım yani orda görün birbirinizi bizi gördünüz yeter

Ay gece gece ne güldüm Allah seni ya hiç mi canını acıtmadı
Kız ne bileyim tuvalete girdim birde ilk regl olduğum gün kanamam çok azdı çok fark etmedim ikinci regl olduğumda dershanede denemem vardı kalktığımda sıra batmıştı sıırtıma ceketi bağlayıp eve gittim Allahtan herkes sınavdaydı kimse fark etmedi hem de nasıl canım yanıyordu kız anneme demeye utanırdım ve hala utanırım annemden, bence hep annem yüzünden çok dominant bir anneydi hep bir korku vardı anneme karşı annem inanılmaz baskın karakterde bir kadındı ve ben hala korkarım annemden

Bu konu benimde kafami karıştırıyor benim kv sürekli enfeksiyon geçiriyor böbreklerinden ötürü hatta bana kendi evine gittigimizde klozete gir gir hamilesin rahat et demişti girmedim alaturka kullandım sonra itiraf ediyor enfeksiyonum var diye.. kiaacasi evimde şuan 1 tuvalet var ve enfeksiyon kapma ihtimalim çok yüksek açık yaram olursa bu ihtimal çok çok artıyor ne yapcam bilmiyorum boylr düşündükçe bunalıyorum ya.. şimdi evine misafir gelmiş enfeksiyon var mı ne bileceksin sil sil çamaşır suyuyla yıka yıka dur nereye kadar

Evet ya biz daha küçükken bolero giyiyordu insanlar çok komik bir modaydı benim anam hiç anlatmadı ya utana sıkıla söyledim bana ped uzattı o kadar ne güzel anan anlatmış göstermiş , biz beş çocuk hepimizin yaş aralığı bir olunca anne sinir stres ha bire dayak bağırma korkutma modundaydı

Onlar var evde simit çıkarsa simit alalım bir de kahvaltıyı da öyle atlatırız yemeğe bari kalmasalar eşim de işe gidecek bir de
Pide falan yaptırsın eşin canım gerçi bayramda yapan yer olur mu bilmiyorum bir de yemek derdin olmasın. Ya da hazır mantı falan al malzememiz yoktu diyip

Ayy ped olayını iyi ki öğrenmişsin çok geç olmadan annen de maşallah 5 çocuk arka arkaya iyi yine delirmeden büyütmüş sizi

Allah annenede iyi sabır vermis ben olsam kafayı yerdim o kadar çocuk
O bolero modasına malesef denk geldim hatta dantelli gibi de oruluyorduped uzattığına dua ettim de

Yardıma ihtiyacın olursa mı şey doğuruyorum da hani kaynat kaynat emziğe bi şey olmuyosa söyle ben de yapcam

Pide falan yaptırsın eşin canım gerçi bayramda yapan yer olur mu bilmiyorum bir de yemek derdin olmasın. Ya da hazır mantı falan al malzememiz yoktu diyip
Vallahi gitsinler canım evinden hamile kadının evinde o kadar durulur mu yada en basiti gelin disarda ismarlayalim sizi cok yorduk diyebilir misafir kisi

Ayy ped olayını iyi ki öğrenmişsin çok geç olmadan annen de maşallah 5 çocuk arka arkaya iyi yine delirmeden büyütmüş sizi
İşte bir de hepimizin arasında bir yaş var biz çocukken annem bayağı zorlandı ama şimdi o kadar güzel bir şey ki hiç arkadaşa ihtiyaç kalmıyor en güzel arkadaşların kardeşlerin oluyor ev ortamı çok komik oluyor

Allah annenede iyi sabır vermis ben olsam kafayı yerdim o kadar çocuk
O bolero modasına malesef denk geldim hatta dantelli gibi de oruluyorduped uzattığına dua ettim de
Ay hiç deme sağolsun kendi pedini vermişti markette o pedi görünce bile travma yani direk kaçıyorum o markadan aynen biz bir tane olunca yetişemeyeceğiz diye endişeleniyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…