- 22 Ağustos 2016
- 2.747
- 2.474
- 133
- 27
Aynen öyle ben çok okudum evde memeler açık geziyorum diye kapattıkça da sürtünmeyle felan yara oluyor diye o şekilde kuru duruyor vs diyorlardı valla lohusa deliliğine vurup söylemek lazım ya sçık açık benceDoguranlar anlatiyo bebek memeden kimisi 15 dakikada kimisi 1 saatte inmiyormus eee hemende acikiyormus kisacasi sürekli mememizi acıcaz mecburuz sarılık olmasın sutumuz çoğalsın vs derken zaten birde yatılı erkek misafir düşüncesi çok korkunç.. Bende aynıyım biliyo musun o yüzden de kv istemiyordum.. annemde de aynı yanında bile giyinmezdim şimdi mecburen gorcek çoğu yerimiya zaten kotu olan ben olucam bu isin sonunda inaniyorum cunku canim acidiginda cok sinirli huysuz oluyorum
Evin içine etmişlerdir bacım geçmiş olsunEvet 3 gündür temizlik yapıyordum yerimden zor kalkıyordum gelip akşama döneriz dediler hadi neyse uzak yoldan gelmişler ilk kez geliyorlar dedim ama kalacaklarını düşünmedim
Ay gece gece ne güldüm Allah seni yaBen annemden bile utanıyorum yanında bu zamana kadar hep utandım hatta konudan alakasız bir şey anlatayımilk regl olduğumda bir utandım bir utandım anneme söyleyince bir sıcaklık bastı fena oldum annem ped verdi ve ben sormadım utandım bunu nasıl kullanacağım diye 3 adet boyunca pedi tam tersi takmışım en son bir arkadaşım vardı regl olduğumda ona sordum bu pedler çok acıtıyor yapışkanı hareket edemiyorum demiştim . Sen nasıl takıyorsun yapışkanı denk gelmiyor oraya demişti o zaman dank etti bende ben de kanı o yapışkan taraf tutuyor sanıyordum zeka seviyem 0 ilk göğüslerim çıktığı zamanlarda da utancımdan hep tülbentle bağlardım sıkardım belli olmasın diye ama ben benden bir yaş büyük abimle büyüdüm hep erkek ortamı erkek oyunları hiç merakım olmadı kız arkadaşım da yoktu bayağı üzüldüm göğüslerim çıkınca abim benle oynamaz mı diye ergenliğim travmalarla dolu
Allahım ya madem kaynana gelmişler orda kalsaymışlar. Sizde orda görseydiniz misafirleri gidip keşkeEvet 3 gündür temizlik yapıyordum yerimden zor kalkıyordum gelip akşama döneriz dediler hadi neyse uzak yoldan gelmişler ilk kez geliyorlar dedim ama kalacaklarını düşünmedim
Kıyamam ya o ped olayına çok güldümBen annemden bile utanıyorum yanında bu zamana kadar hep utandım hatta konudan alakasız bir şey anlatayımilk regl olduğumda bir utandım bir utandım anneme söyleyince bir sıcaklık bastı fena oldum annem ped verdi ve ben sormadım utandım bunu nasıl kullanacağım diye 3 adet boyunca pedi tam tersi takmışım en son bir arkadaşım vardı regl olduğumda ona sordum bu pedler çok acıtıyor yapışkanı hareket edemiyorum demiştim . Sen nasıl takıyorsun yapışkanı denk gelmiyor oraya demişti o zaman dank etti bende ben de kanı o yapışkan taraf tutuyor sanıyordum zeka seviyem 0 ilk göğüslerim çıktığı zamanlarda da utancımdan hep tülbentle bağlardım sıkardım belli olmasın diye ama ben benden bir yaş büyük abimle büyüdüm hep erkek ortamı erkek oyunları hiç merakım olmadı kız arkadaşım da yoktu bayağı üzüldüm göğüslerim çıkınca abim benle oynamaz mı diye ergenliğim travmalarla dolu
Gerçekten fırsat bu fırsat diyip agzimiza geleni sayalimAynen öyle ben çok okudum evde memeler açık geziyorum diye kapattıkça da sürtünmeyle felan yara oluyor diye o şekilde kuru duruyor vs diyorlardı valla lohusa deliliğine vurup söylemek lazım ya sçık açık bence
Evin içine etmişlerdir bacım geçmiş olsunkeşke ellerine bez alıp şöyle dip bucak temizleyip gitseler benim evde yatılı misafir gelince ben evimden tiksiniyorum ya her yeri siliyorum
Biz gitmiştik eşimin işinden dolayı geldik hemen onlar gelmeden onlara akşam geldiler sabahına bize çıkıp geldiler ben de anlamadım yani orda görün birbirinizi bizi gördünüz yeterAllahım ya madem kaynana gelmişler orda kalsaymışlar. Sizde orda görseydiniz misafirleri gidip keşke
Kız ne bileyim tuvalete girdim birde ilk regl olduğum gün kanamam çok azdı çok fark etmedim ikinci regl olduğumda dershanede denemem vardı kalktığımda sıra batmıştı sıırtıma ceketi bağlayıp eve gittim Allahtan herkes sınavdaydı kimse fark etmediAy gece gece ne güldüm Allah seni yahiç mi canını acıtmadı
Bu konu benimde kafami karıştırıyor benim kv sürekli enfeksiyon geçiriyor böbreklerinden ötürü hatta bana kendi evine gittigimizde klozete gir gir hamilesin rahat et demişti girmedim alaturka kullandım sonra itiraf ediyor enfeksiyonum var diye.. kiaacasi evimde şuan 1 tuvalet var ve enfeksiyon kapma ihtimalim çok yüksek açık yaram olursa bu ihtimal çok çok artıyor ne yapcam bilmiyorum boylr düşündükçe bunalıyorum ya.. şimdi evine misafir gelmiş enfeksiyon var mı ne bileceksin sil sil çamaşır suyuyla yıka yıka dur nereye kadaröyle oldu zaten yaptığıma yapacağıma pişman oldum daha da ellemem gir birini bul ysptır dedim eşime de ben yokken yaptırsın en zoru tuvalet ya sürekli de susuyorum son raddeye kadar tutuyorum kendimi su içmemek için annemlerde ablamlarda bile klozete oturamam her girdiğimde de temizlemek beni çok zorlıyor
Evet ya biz daha küçükken bolero giyiyordu insanlar çok komik bir modaydıKıyamam ya o ped olayına çok güldümiyi ki laf arasında sormuşsun maşallah yapiskanda iyiymis tutmus lohusayken öyle mi yapsak ki ben 14 yaşımda adet oldum artık her şeyi biliyordum annemde yazık adet olmadan 2 3 sene önce anlatmıştı nasıl iç çamaşıra takilacagini
O saçmalık gogus saklama şeyi bende de vardı sen tulbentle nasil rahat ettinben bolero modaydi her şeyime onu giyerdim rezillik
Pide falan yaptırsın eşin canım gerçi bayramda yapan yer olur mu bilmiyorum bir de yemek derdin olmasın. Ya da hazır mantı falan al malzememiz yoktu diyipOnlar var evde simit çıkarsa simit alalım bir de kahvaltıyı da öyle atlatırız yemeğe bari kalmasalar eşim de işe gidecek bir de
Ayy ped olayını iyi ki öğrenmişsin çok geç olmadanEvet ya biz daha küçükken bolero giyiyordu insanlar çok komik bir modaydıbenim anam hiç anlatmadı ya utana sıkıla söyledim bana ped uzattı o kadar ne güzel anan anlatmış göstermiş , biz beş çocuk hepimizin yaş aralığı bir olunca anne sinir stres ha bire dayak bağırma korkutma modundaydı
Allah annenede iyi sabır vermisEvet ya biz daha küçükken bolero giyiyordu insanlar çok komik bir modaydıbenim anam hiç anlatmadı ya utana sıkıla söyledim bana ped uzattı o kadar ne güzel anan anlatmış göstermiş , biz beş çocuk hepimizin yaş aralığı bir olunca anne sinir stres ha bire dayak bağırma korkutma modundaydı
Yardıma ihtiyacın olursa mıBen de hala hazır olmayan hastane çantamı düşündüm gece o sırada eşim horluyordu kalk doğurucam galiba diyorum yardıma ihtiyacın olursa söyle diyoyarın emzik biberon da kaynatıp artık kapatıcam çantamı ya böyle ani bir şey olsa ben panik eşim rahat derken ortada kalacağız yoksa
Vallahi gitsinler canım evinden hamile kadının evinde o kadar durulur mu yada en basiti gelin disarda ismarlayalim sizi cok yorduk diyebilir misafir kisiPide falan yaptırsın eşin canım gerçi bayramda yapan yer olur mu bilmiyorum bir de yemek derdin olmasın. Ya da hazır mantı falan al malzememiz yoktu diyip
Yoğun değil canım ben hafif diye beğeniyorum yüzümde leke vs yok aydınlık katıyor.Kapatıcılığo nasıl canım
İşte bir de hepimizin arasında bir yaş var biz çocukken annem bayağı zorlandı ama şimdi o kadar güzel bir şey ki hiç arkadaşa ihtiyaç kalmıyor en güzel arkadaşların kardeşlerin oluyor ev ortamı çok komik oluyorAyy ped olayını iyi ki öğrenmişsin çok geç olmadanannen de maşallah 5 çocuk arka arkaya iyi yine delirmeden büyütmüş sizi
Ay hiç deme sağolsun kendi pedini vermişti markette o pedi görünce bile travma yani direk kaçıyorum o markadanAllah annenede iyi sabır vermisben olsam kafayı yerdim o kadar çocuk
O bolero modasına malesef denk geldim hatta dantelli gibi de oruluyorduped uzattığına dua ettim de
Kesinlikle katılıyorumVallahi gitsinler canım evinden hamile kadının evinde o kadar durulur mu yada en basiti gelin disarda ismarlayalim sizi cok yorduk diyebilir misafir kisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?