2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Şu bayram ziyaretlerinden zaten nefret ediyorum iyice soğudum.

Annemin komşuları geldi iki büklüm oturup kaldım karnımın ağrısı mideme vurdu zaten sütyen takınca midem ağrıyor onlar gitti teyzemler geldi vs sinir tepeme çıktı ağrım var dedim geçtim öbür odaya yok yani kimsede anlayış yok.
Tabi bir de şöyle yap böyle yap bilmem kimin gelini şöyle doğurdu.... Kafa salladım geçtim cevap bile vermedim kimseye

Benim doğuma doğru 3 kiloluk çocuk nereye gidiyor bilmiyorum ama yok oluyo seninkide ayrı garip olmus
Kız bugün bir arkadaş denk geldi bebegin kaç
Kilo dedi bana. Kendi bebegine doguma yakın 3500 demişler bebek dogmuş 2600 gram ben şok o yüzden kilolu bebileri merak ediyorum dogru çıkacak mı

Evet ya kimde ne var bilmiyoruz bir de emfeksiyon ihtimali dediğin gibi normale göre fazla hem şuan hem lohusalıkta kendimi sıkıyorum temizleyene kadar tam da oturmuyorum zaten artık alaturkayı kullanmaya başladım Allah tan ikş tane o daha çok içime siniyor

Benimde tek korkum o bayramda doktorlar gelemez başka doktoe denk gelir diye

Pide falan yaptırsın eşin canım gerçi bayramda yapan yer olur mu bilmiyorum bir de yemek derdin olmasın. Ya da hazır mantı falan al malzememiz yoktu diyip
Akşama da öğlenden kalan yemekleri kpydum yanına makarna öorba vs yaptılar aman cidden bedenen çok yorgunum bir de zihnimi yemekle meşgul etmek istemiyorum sürekli esniyorum zaten kv dedi geç sen uyu bizi bekle geçtim odama yattım valla eşimin halası diyor bir gün de sabaha kadar uyumayalım nolcsk sanki diyor nasıl enerjileri var bu kadar anlamıyorum

9 ay arayıp sormayanlar doğuma az kala yeni doğan uzmanı kesiliyorlar ya

Ay birde bunun sabahı kahvaltısı var Allah yardımcın olsun canım sabırlar diliyorum

Vallahi gitsinler canım evinden hamile kadının evinde o kadar durulur mu yada en basiti gelin disarda ismarlayalim sizi cok yorduk diyebilir misafir kisi
Hiç öyle şeyler demezler düşünmezler yani hava iyi olsa ben diyecektim mangala gidelim diye en azından yorulmazdım şansa piknik alanları karlı ve hava bozuk burda

Beterin beteri var şükret benimkiler yatılı bir de sabahtan başladı mesai yarın da devam sabaha kadar da uyumayı düşünmüyorlar ben de geçtim yatağıma valla içerden çay kaşığı sesleri geliyor bir tur daha çay yaptılar sanırım

Kilo dedi bana. Kendi bebegine doguma yakın 3500 demişler bebek dogmuş 2600 gram ben şok o yüzden kilolu bebileri merak ediyorum dogru çıkacak mı
Aynen ultrasonla tutmuyor çoğu zaman yeğenime 3 kilo dediler 2350 doğdu başka bir anneler grubunda da 3 kilo demişler bebek 4 kiloymuş çok zorlu doğum olmuş

Ay birde bunun sabahı kahvaltısı var Allah yardımcın olsun canım sabırlar diliyorum
Amin teşekkür ederim bir de yaşadıklarım kasılmaymış ben çocuk içerde rahat edemiyor sıkılıyor geriniyor diye düşünüyordum sabah da geç kalkıcam kv hazırlar zaten kahvaltıyı olmadı eşimi kaldırırım kalk alınacak varsa annene sor al diye yürürken bir de aniden karnıma kramp girmeye başladı şimdide adım atamıyorum resmen tam son zamanlar riske atmayayım geçtim yatağıma yatıcam

Ben olsam kahvaltıda ne reçel ne simit ne çay kalırdı valla iyi sabrediyorsun kız
sırf eşim için bayramda ailesi gelmiş tut ağzını diyorum kendi kendime o da utanmadan geçmiş kuzeniyle ps oynuyor maç yapıyor iyice ona da kurulmaya başladım ben misafirlerle oturuyorum bilmem kimden konuşuyorlar zaten anlamıyorum kafam kaldırmıyor o da geçmiş keyfine bakıyor ben bu haldeyken mutlu olduğu için kna kuruldum şimdi de

Biz denize yakın yerde otururuz bir saatlik mesafede, doğudan uzaktan gelenler mola vermek isteyen akrabalar yatılı kalanlara annem makarna yapar bir daha kalmasınlar diye yarın eğer kalacaklarsa makarna yap sen de
Sorma sorma herkes doktor herkes öğretmen... Sosyal medyadan yalan yanlış bilgileri kopyala yapıştır ile konuşuyorlar
aynen öyle sosyal medyada ne görseler hiç araştırmadan direk sana atıyorlar yok emzirme şöyle yok bebek bakımı şöyle hiç yorum bile yapmıyorum görüldü atıyorum özellikle Canan karatayın şu videoları
Neyse bakalım misafirler gitsin sen bir enerjini boşalt eşine artık haketti eşin güzel bir trip

Bi de öğlen yemeği mi yiyorlar üç öğün maşallah
Kız boşver simiti falan evde ne varsa koysunlar işte, bulduklarına şükretsinler.

Aklıma lohusayken kayınvalidemin sabahın köründe odamıza gelip eşimi kahvaltıya simit al diye uyandırması geldi sabaha kadar bebeğe bakmaktan uyuyamamıştık. Daha ilk haftadan kv kp eltim kocası çocukları yatılı gelmişlerdi. Ay bu sefer neyse ki doğumumuz okul zamanına denk geliyor herkes gelemeyecek. Yatılı misafir ayrı bi zor gerçekten. Biz gurbette olduğumuz için iki taraf da geliyor diye koca bir hurç dolusu yastığım var onun kapladığı yer bile sinirimi bozuyor

Okurken elim ayağım titredi gerçekten ne ayıp ya hamile kadının evine yatılı mı olur.
Gazı olur, ağrısı olur..
Gerçekten bizim kültürümüzde değişmeyen şeyler şekil değiştirip devam ediyor..
Eşin halletsin bırak Boşver.
Ben eşime anlattım yarın gelip beni alacak.
Stresten karnım çok ağrıdı. Sana da sabır diliyorum. Dışarıya falan çıkarın yapma evde bir şey

Ayy yok artik benim doktorum hani tam net çıkmaz kilosu ama asagi yukarı bi tahmin yapıyoruz dedi de 1 kilo oynar mı ya öyle olsa rahat dogururuz da ya fazla çıkarsa sıkıntı orda basliyo

Annen benim kafadanmis bende bi kere anneme yapacaklardı bu tarz bir şey bekarken ben dedim ki makarna yapsana zaten son anda söylemişler niye kendine eziyet ediyon

Artık bi eve gittiğimde makarna verirlerse sevmiyorlar demek ki beni dicem bak travma oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…