- 1 Temmuz 2023
- 2.030
- 2.469
- 63
Kız bugün bir arkadaş denk geldi bebegin kaçBenim doğuma doğru 3 kiloluk çocuk nereye gidiyor bilmiyorum ama yok oluyoseninkide ayrı garip olmus
Evet ya kimde ne var bilmiyoruz bir de emfeksiyon ihtimali dediğin gibi normale göre fazla hem şuan hem lohusalıkta kendimi sıkıyorum temizleyene kadar tam da oturmuyorum zaten artık alaturkayı kullanmaya başladım Allah tan ikş tane o daha çok içime siniyorBu konu benimde kafami karıştırıyor benim kv sürekli enfeksiyon geçiriyor böbreklerinden ötürü hatta bana kendi evine gittigimizde klozete gir gir hamilesin rahat et demişti girmedim alaturka kullandım sonra itiraf ediyor enfeksiyonum var diye.. kiaacasi evimde şuan 1 tuvalet var ve enfeksiyon kapma ihtimalim çok yüksek açık yaram olursa bu ihtimal çok çok artıyor ne yapcam bilmiyorum boylr düşündükçe bunalıyorum ya.. şimdi evine misafir gelmiş enfeksiyon var mı ne bileceksin sil sil çamaşır suyuyla yıka yıka dur nereye kadar
Benimde tek korkum o bayramda doktorlar gelemez başka doktoe denk gelir diyeHiç geçmedi canım 7 saat sürdü resmen 12 de bi başladı sabah 7 ye kadar ama doğum sancısı değilmiş artmadı hep aynı seviyedeydi o arada bebekte çok hareket etti tepindi durdu bir kasılma bir bebek tepinmesi derken sabahı ettim valla. Ben de ilk kez yaşadım böyle bişeyi
Daha 5 haftam var dursun dursun hele de bayramda tüm doktorlar tatildeyken gelmesin
Aa demek bizim haftamızda normalmiş sen de aynısını yaşadığına göre. Gerçekten zordu ya benim hafif şiddetli adet ağrısı gibiydi ama çok uzun sürdüğü için rahatsız edici oldu. Ben de nasıl doğurucam diye düşünmedim değil
Sürekli durmuyor canım ama sık sık açıklık kontrolüne geliyor seruma bakmaya geliyor nst takıyorlar derken hiç rahat bırakmıyorlar zaten. Suni sancıyı ilk taktıklarında acı hissedene kadar biraz uyuyayım diyordum ben mesela şıp damlıyorlardı uyutmadılar hiço yüzden için rahat olsun çağırınca da gelirler zaten.
Akşama da öğlenden kalan yemekleri kpydum yanına makarna öorba vs yaptılar aman cidden bedenen çok yorgunum bir de zihnimi yemekle meşgul etmek istemiyorum sürekli esniyorum zaten kv dedi geç sen uyu bizi bekle geçtim odama yattım valla eşimin halası diyor bir gün de sabaha kadar uyumayalım nolcsk sanki diyorPide falan yaptırsın eşin canım gerçi bayramda yapan yer olur mu bilmiyorum bir de yemek derdin olmasın. Ya da hazır mantı falan al malzememiz yoktu diyip
9 ay arayıp sormayanlar doğuma az kala yeni doğan uzmanı kesiliyorlar yaŞu bayram ziyaretlerinden zaten nefret ediyorum iyice soğudum.
Annemin komşuları geldi iki büklüm oturup kaldım karnımın ağrısı mideme vurdu zaten sütyen takınca midem ağrıyor onlar gitti teyzemler geldi vs sinir tepeme çıktı ağrım var dedim geçtim öbür odaya yok yani kimsede anlayış yok.
Tabi bir de şöyle yap böyle yap bilmem kimin gelini şöyle doğurdu.... Kafa salladım geçtim cevap bile vermedim kimseye
Ay birde bunun sabahı kahvaltısı var Allah yardımcın olsun canım sabırlar diliyorumAkşama da öğlenden kalan yemekleri kpydum yanına makarna öorba vs yaptılar aman cidden bedenen çok yorgunum bir de zihnimi yemekle meşgul etmek istemiyorum sürekli esniyorum zaten kv dedi geç sen uyu bizi bekle geçtim odama yattım valla eşimin halası diyor bir gün de sabaha kadar uyumayalım nolcsk sanki diyornasıl enerjileri var bu kadar anlamıyorum
Ben olsam kahvaltıda ne reçel ne simit ne çay kalırdı valla iyi sabrediyorsun kızAy birde bunun sabahı kahvaltısı var Allah yardımcın olsun canım sabırlar diliyorum
Sorma sorma herkes doktor herkes öğretmen... Sosyal medyadan yalan yanlış bilgileri kopyala yapıştır ile konuşuyorlar9 ay arayıp sormayanlar doğuma az kala yeni doğan uzmanı kesiliyorlar ya
Hiç öyle şeyler demezler düşünmezler yani hava iyi olsa ben diyecektim mangala gidelim diye en azından yorulmazdım şansa piknik alanları karlı ve hava bozuk burdaVallahi gitsinler canım evinden hamile kadının evinde o kadar durulur mu yada en basiti gelin disarda ismarlayalim sizi cok yorduk diyebilir misafir kisi
Beterin beteri var şükretŞu bayram ziyaretlerinden zaten nefret ediyorum iyice soğudum.
Annemin komşuları geldi iki büklüm oturup kaldım karnımın ağrısı mideme vurdu zaten sütyen takınca midem ağrıyor onlar gitti teyzemler geldi vs sinir tepeme çıktı ağrım var dedim geçtim öbür odaya yok yani kimsede anlayış yok.
Tabi bir de şöyle yap böyle yap bilmem kimin gelini şöyle doğurdu.... Kafa salladım geçtim cevap bile vermedim kimseye
Aynen ultrasonla tutmuyor çoğu zaman yeğenime 3 kilo dediler 2350 doğduKız bugün bir arkadaş denk geldi bebegin kaç
Kilo dedi bana. Kendi bebegine doguma yakın 3500 demişler bebek dogmuş 2600 gram ben şok o yüzden kilolu bebileri merak ediyorum dogru çıkacak mı
Amin teşekkür ederim bir de yaşadıklarım kasılmaymış ben çocuk içerde rahat edemiyor sıkılıyor geriniyor diye düşünüyordum sabah da geç kalkıcam kv hazırlar zaten kahvaltıyı olmadı eşimi kaldırırım kalk alınacak varsa annene sor al diye yürürken bir de aniden karnıma kramp girmeye başladı şimdide adım atamıyorum resmen tam son zamanlar riske atmayayım geçtim yatağıma yatıcamAy birde bunun sabahı kahvaltısı var Allah yardımcın olsun canım sabırlar diliyorum
Ben olsam kahvaltıda ne reçel ne simit ne çay kalırdı valla iyi sabrediyorsun kız
Biz denize yakın yerde otururuz bir saatlik mesafede, doğudan uzaktan gelenler mola vermek isteyen akrabalar yatılı kalanlara annem makarna yapar bir daha kalmasınlar diyeAkşama da öğlenden kalan yemekleri kpydum yanına makarna öorba vs yaptılar aman cidden bedenen çok yorgunum bir de zihnimi yemekle meşgul etmek istemiyorum sürekli esniyorum zaten kv dedi geç sen uyu bizi bekle geçtim odama yattım valla eşimin halası diyor bir gün de sabaha kadar uyumayalım nolcsk sanki diyornasıl enerjileri var bu kadar anlamıyorum
aynen öyle sosyal medyada ne görseler hiç araştırmadan direk sana atıyorlar yok emzirme şöyle yok bebek bakımı şöyle hiç yorum bile yapmıyorum görüldü atıyorum özellikle Canan karatayın şu videolarıSorma sorma herkes doktor herkes öğretmen... Sosyal medyadan yalan yanlış bilgileri kopyala yapıştır ile konuşuyorlar
Neyse bakalım misafirler gitsin sen bir enerjini boşalt eşine artık haketti eşin güzel bir tripsırf eşim için bayramda ailesi gelmiş tut ağzını diyorum kendi kendime o da utanmadan geçmiş kuzeniyle ps oynuyor maç yapıyor iyice ona da kurulmaya başladım ben misafirlerle oturuyorum bilmem kimden konuşuyorlar zaten anlamıyorum kafam kaldırmıyor o da geçmiş keyfine bakıyor ben bu haldeyken mutlu olduğu için kna kuruldum şimdi de
Bi de öğlen yemeği mi yiyorlar üç öğün maşallahAkşama da öğlenden kalan yemekleri kpydum yanına makarna öorba vs yaptılar aman cidden bedenen çok yorgunum bir de zihnimi yemekle meşgul etmek istemiyorum sürekli esniyorum zaten kv dedi geç sen uyu bizi bekle geçtim odama yattım valla eşimin halası diyor bir gün de sabaha kadar uyumayalım nolcsk sanki diyornasıl enerjileri var bu kadar anlamıyorum
Kız boşver simiti falan evde ne varsa koysunlar işte, bulduklarına şükretsinler.Amin teşekkür ederim bir de yaşadıklarım kasılmaymış ben çocuk içerde rahat edemiyor sıkılıyor geriniyor diye düşünüyordum sabah da geç kalkıcam kv hazırlar zaten kahvaltıyı olmadı eşimi kaldırırım kalk alınacak varsa annene sor al diye yürürken bir de aniden karnıma kramp girmeye başladı şimdide adım atamıyorum resmen tam son zamanlar riske atmayayım geçtim yatağıma yatıcam
Okurken elim ayağım titredi gerçektenBeterin beteri var şükretbenimkiler yatılı bir de sabahtan başladı mesai yarın da devam sabaha kadar da uyumayı düşünmüyorlar ben de geçtim yatağıma valla içerden çay kaşığı sesleri geliyor bir tur daha çay yaptılar sanırım
Ayy yok artikKız bugün bir arkadaş denk geldi bebegin kaç
Kilo dedi bana. Kendi bebegine doguma yakın 3500 demişler bebek dogmuş 2600 gram ben şok o yüzden kilolu bebileri merak ediyorum dogru çıkacak mı
Annen benim kafadanmis bende bi kere anneme yapacaklardı bu tarz bir şey bekarken benBiz denize yakın yerde otururuz bir saatlik mesafede, doğudan uzaktan gelenler mola vermek isteyen akrabalar yatılı kalanlara annem makarna yapar bir daha kalmasınlar diyeyarın eğer kalacaklarsa makarna yap sen de
aynen öyle sosyal medyada ne görseler hiç araştırmadan direk sana atıyorlar yok emzirme şöyle yok bebek bakımı şöyle hiç yorum bile yapmıyorum görüldü atıyorum özellikle Canan karatayın şu videoları
Neyse bakalım misafirler gitsin sen bir enerjini boşalt eşine artık haketti eşin güzel bir trip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?