- 5 Mayıs 2023
- 8.608
- 10.139
- 178
Offf benimde az önce yastiklarimi saydım 12 yastık 5 yorgan var şaka gibi yaBi de öğlen yemeği mi yiyorlar üç öğün maşallah
Kız boşver simiti falan evde ne varsa koysunlar işte, bulduklarına şükretsinler.
Aklıma lohusayken kayınvalidemin sabahın köründe odamıza gelip eşimi kahvaltıya simit al diye uyandırması geldisabaha kadar bebeğe bakmaktan uyuyamamıştık. Daha ilk haftadan kv kp eltim kocası çocukları yatılı gelmişlerdi. Ay bu sefer neyse ki doğumumuz okul zamanına denk geliyor herkes gelemeyecek. Yatılı misafir ayrı bi zor gerçekten. Biz gurbette olduğumuz için iki taraf da geliyor diye koca bir hurç dolusu yastığım var onun kapladığı yer bile sinirimi bozuyor
Bi tane kıza denk geldim saçını başını yolasım geldi benimde 3.5saatte doğurmuş yok öyle aciyor böyle acıyor birde kucaginiza alınca acı geçiyor diyorlar geçmiyor vs diyo videoyu kapattimYouTubedan doğum hikayeleri izliyorum kızlar hafiften tırstım; doğurmak istiyorum perilerim kaçıyor uzaklaşıyor
Kız çocukları anneye kıyamıyor işte yaAnnen benim kafadanmis bende bi kere anneme yapacaklardı bu tarz bir şey bekarken bendedim ki makarna yapsana zaten son anda söylemişler niye kendine eziyet ediyon
Artık bi eve gittiğimde makarna verirlerse sevmiyorlar demek ki beni dicem bak travma oldu
Kız duygulandim gurbette olunca bayramda da gitmedimKız çocukları anneye kıyamıyor işte ya
Yatacak yerleri var mı canım sünger döşek koltuk felan? Bende hiç biri yok bilerek almadım gelen giden yatılı kalmasın diye ama gelmek isteyen battaniyenin üstünde yatarız bir şey olmaz diyip yatan oldu maalesefOfff benimde az önce yastiklarimi saydım 12 yastık 5 yorgan var şaka gibi yaorduyu karşılamaya hazırım ben
Benim de bugün kaçtı gerçi hiç gelmemiştiYouTubedan doğum hikayeleri izliyorum kızlar hafiften tırstım; doğurmak istiyorum perilerim kaçıyor uzaklaşıyor
Benimde öyle bir dolap sırf öyle dolu ıvır zivirYatacak yerleri var mı canım sünger döşek koltuk felan? Bende hiç biri yok bilerek almadım gelen giden yatılı kalmasın diye ama gelmek isteyen battaniyenin üstünde yatarız bir şey olmaz diyip yatan oldu maalesefay bir de o döşekler bir ton yer kaplıyor hiç hoşuma gitmiyor sinirlerim bozuluyor ya
O kadar pilates yapıyorsun hiç bir tane bile peri kapını çalmadı mı kızBenim de bugün kaçtı gerçi hiç gelmemişti
kız yatmak kalmak isteyene her yer müsait no problemBenimde öyle bir dolap sırf öyle dolu ıvır zivirbunları ben istemedim bu kadar malesef çeyiz.. Her gittiğimde ne zaman alcaksin bunları bilmem ne dedikleri için sinirlendim hepsini getirmiştim eşimde diyo ki geçenlerde şişme döşek mi alsak hayır dedim konforu çok mu sağlayalım nereye koycaz birde onu dedim ev zaten kucucuk 2 koltugum var sadece o kadar senin misafir gibi yorganlari birde döşek niyetine kullanirlarsa tabi öylede çoğalıyor yatma yeri
İzleme hiç bence canım. Akışına bıraktım ben artık. Aksine deli cesareti geliyor 2 ıkımsam sanki çıkarırımYouTubedan doğum hikayeleri izliyorum kızlar hafiften tırstım; doğurmak istiyorum perilerim kaçıyor uzaklaşıyor
Canım kan falan var miydi dediğin akıntı bende yaklaşık 1 hafta 10.gundur varkızlaaar herkese hayırlı bayramlar. Ben bugün bi kaç kez girdim çıktım da yazamadım hatta alıntıladıklarım bile yarım kalmış
Akşam saat 9 gibi wc girince bi mukus gördüm sümüksü uzayan akıntı. Doktorumu aradım bahsettiğin şey doğum nişanına benziyor ben yurtdışındayım hastanede çoğu ebe istifa etti tek ebe var onuda evden çağıracaklar sen direk ünv hastanesine git bi durum olursa sıkıntı yaşarsın dedi. Direk ünv hastanesine gittik. Nts de sancı çıkmadı 20 de birkez bi sancı görüldü okadar. Vajinal ultrasonda bi problem yok parmakla açıklık baktı çok minik bi açıklık var önemsiz dedi cm söylemedi. Vajina girişine baktı o ördekmidir nedir onunla. Aşırı canım acıdı. Kanama yok mukus yok. Karından da ultrason baktı onda da bebekte bi problem yok. 26 haftalık doğumundan dolayı paniğini anlıyorum ama bu bebek artık 35 haftalık olmuş 26 haftalık bi bebekle bir tutulamaz 2bucuk kiloyu geçmiş doğsa doğar aynı sorunlar olmaz filan dedi. Kendi doktorumda sürekli bilgi istedi anlattım ona da durumu ciğer geliştirici için direk kendi hastanesine yönlendirdi onuda reçete etmediler vurduramadım yarın duruma göre ciğer geliştirici vurulcam inşallah normalde zaten cumartesi vurulacaktım. Kızlar aklım gitti vallahi kızımda da böyle aynı mukus gelip 2 gün sonra doğum yapmıştım. Onda hissettiğim bi sancı durumu vardı nts de çıkmayan. Bu sefer sancı hissetmiyorum nts de de yok. Tek fark bu gibi. Ünv hastanesi doktoruna görede normal bi akıntı. Umarım öyledir kaldı şurda 18 gün yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik inşallah problemsiz geçer kalan süreçler
Gelse de gayet iyi durumda çok şükür 35. hafta için panik yapma canım. Korkmuşsundur haklı olarak. Az kaldı dayansın azcık daha bebekızlaaar herkese hayırlı bayramlar. Ben bugün bi kaç kez girdim çıktım da yazamadım hatta alıntıladıklarım bile yarım kalmış
Akşam saat 9 gibi wc girince bi mukus gördüm sümüksü uzayan akıntı. Doktorumu aradım bahsettiğin şey doğum nişanına benziyor ben yurtdışındayım hastanede çoğu ebe istifa etti tek ebe var onuda evden çağıracaklar sen direk ünv hastanesine git bi durum olursa sıkıntı yaşarsın dedi. Direk ünv hastanesine gittik. Nts de sancı çıkmadı 20 de birkez bi sancı görüldü okadar. Vajinal ultrasonda bi problem yok parmakla açıklık baktı çok minik bi açıklık var önemsiz dedi cm söylemedi. Vajina girişine baktı o ördekmidir nedir onunla. Aşırı canım acıdı. Kanama yok mukus yok. Karından da ultrason baktı onda da bebekte bi problem yok. 26 haftalık doğumundan dolayı paniğini anlıyorum ama bu bebek artık 35 haftalık olmuş 26 haftalık bi bebekle bir tutulamaz 2bucuk kiloyu geçmiş doğsa doğar aynı sorunlar olmaz filan dedi. Kendi doktorumda sürekli bilgi istedi anlattım ona da durumu ciğer geliştirici için direk kendi hastanesine yönlendirdi onuda reçete etmediler vurduramadım yarın duruma göre ciğer geliştirici vurulcam inşallah normalde zaten cumartesi vurulacaktım. Kızlar aklım gitti vallahi kızımda da böyle aynı mukus gelip 2 gün sonra doğum yapmıştım. Onda hissettiğim bi sancı durumu vardı nts de çıkmayan. Bu sefer sancı hissetmiyorum nts de de yok. Tek fark bu gibi. Ünv hastanesi doktoruna görede normal bi akıntı. Umarım öyledir kaldı şurda 18 gün yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik inşallah problemsiz geçer kalan süreçler
Bendede ağır kaldırınca bi geldi demiştim korkmuştum hatırlıyormusun? Çok benziyordu nışana ama değilmiş. Seninde değildir inşaAllah korkma. Kanlımıydı? Genelde kanlı oluyor nışankızlaaar herkese hayırlı bayramlar. Ben bugün bi kaç kez girdim çıktım da yazamadım hatta alıntıladıklarım bile yarım kalmış
Kanlı değilse sıkıntı yapma canım belki kendini yorduğun için ya da enfeksiyon kaynaklı olmuştur. Doktorun dediği gibi 35 haftalık olduk sayılır artık çok şükür tabi yine en az 2 hafta beklesinler de yine de doğsa bile küvöze bile girmez belkikızlaaar herkese hayırlı bayramlar. Ben bugün bi kaç kez girdim çıktım da yazamadım hatta alıntıladıklarım bile yarım kalmış
Biri bana bir anlattı babaannesi tarlada çalışırken doğurmuş kordonu kesip bebeği sırtına koyup çalışmaya devam etmiş; hayretler içerisinde dinledim hayal dünyamda o anı resmettim yani afedersin de buzağı yavrusu o şekilde doğmuyor dedim tabi içimden ; dışımdan sadece tebessüm çok pozitif bir doğum hikayesi gibiİzleme hiç bence canım. Akışına bıraktım ben artık. Aksine deli cesareti geliyor 2 ıkımsam sanki çıkarırım
( bu da annemin tarlada doğuran akraba hikalerinden geliyor)
Çoğumuzun bu haftada başladı ilginç gerçekten benim de geceleri başlıyor şimdi yine var hafiften. Sıkalım dişimizi tutalım bebişlerimiziAyy benim yalancı sancılar çok arttı biliyor musunuzkızlarımda hiç öncesinde böyle sancılar yaşamamıştım. O yüzden bilmiyormuşum erkek çocuğu farkımı anlayamadım ama baya baya adet sancısı bazen daha şiddetli günde 2 3 yokluyor
Sanırım erkekte öyle oluyor ya korkma sakın ama benim annem sancıdan yüzüğünü kırmış erkek kardeşimde ; beni doğururken bir bakmışlar anneme vermişler bile beni annem anlamamış bile; bence erkeklerde sancı daha çok oluyor erkeklerin kemik yapıları kızlara göre daha iri olduğu için rahim daha çok kasılıyor benceAyy benim yalancı sancılar çok arttı biliyor musunuzkızlarımda hiç öncesinde böyle sancılar yaşamamıştım. O yüzden bilmiyormuşum erkek çocuğu farkımı anlayamadım ama baya baya adet sancısı bazen daha şiddetli günde 2 3 yokluyor
Benimde genelde akşam ve geceleri oluyor değişik vallaÇoğumuzun bu haftada başladı ilginç gerçekten benim de geceleri başlıyor şimdi yine var hafiften. Sıkalım dişimizi tutalım bebişlerimiziiyi ki şehir dışına çıkmamışız valla ben kesin ona bulurdum yoksa yolda sarsıldım diye
Benim arkadaşımın annesi de 3. çocuğunu tuvalette doğurmuş, büyük tuvaleti var diye girmiş ıkınırken bebek çıkıvermişBiri bana bir anlattı babaannesi tarlada çalışırken doğurmuş kordonu kesip bebeği sırtına koyup çalışmaya devam etmiş; hayretler içerisinde dinledim hayal dünyamda o anı resmettim yani afedersin de buzağı yavrusu o şekilde doğmuyor dedim tabi içimden ; dışımdan sadece tebessüm çok pozitif bir doğum hikayesi gibiben de vazgeçtim izlemeyeceğim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?