Bende şuan oturdum yatağa uykudan bayılma derecesine gelince yatma pozisyonuna geçicem değilse yatamıyorum çok zorlanıyorum şuanHayırlı bayramlaarrAy doğum yaklaştıkça uykum kaçıyo benimde ya nasıl olacak nasıl geçecek diye. Kaç gündür 3-4 saat anca uyuyorum
Evet nasipse 5.bebişim , 4.kızım olacakHay maşaAllah Allah bağışlasın kuzularını5. Bebiş mi geliyor
Eltiminde erkek çocukları oda diyo benimde hep bir ay önceden başladı sancılarım demekki çoğu kişide olabiliyor erkek çocuğundan
İttiriyo kendini sol kasık kemiğimden güç alıyo sağ göğsümün altından çıkıntı oluyo poposu mu kafası mı çözemedim ama kasık kemiğimde o minnaklığı hissediyorumBende şuan oturdum yatağa uykudan bayılma derecesine gelince yatma pozisyonuna geçicem değilse yatamıyorum çok zorlanıyorum şuan
Gece gece yine dans ediyor tabi oza etkiliyor gerilip duruyo karnım
Aynen öyle çadır kuruyolarİttiriyo kendini sol kasık kemiğimden güç alıyo sağ göğsümün altından çıkıntı oluyo poposu mu kafası mı çözemedim ama kasık kemiğimde o minnaklığı hissediyorum
MaşaAllah canımEvet nasipse 5.bebişim , 4.kızım olacakayak yanmasından uyuyamıyorum tabi son zamanlar bu ayak yanması çok zorluyor .
Benimde farklı olarak söyleyeceğim en belirgin olanı işte 1 ay düzensiz sancılar olmasıydı . Ama doğum 3.ve 4. Neredeyse aynıydı
İnşallah en son makat gelişti çünkü 32 de doğum pozisyonu baş gelişti 33 de makat gelişe döndü şuan muallak nasıl durduğu o yüzdenAynen öyle çadır kuruyolarpoposu bence
Gecmiş olsun cnm, bu bebeler bizi korkutmaya çok meyilliler bayramda. Şu tatil bir geçse en azından doktorlarımız yanımızda olur. Unv hastanesinde yapsalardı keşke ciğer geliştirici iğneyi.kızlaaar herkese hayırlı bayramlar. Ben bugün bi kaç kez girdim çıktım da yazamadım hatta alıntıladıklarım bile yarım kalmış
Akşam saat 9 gibi wc girince bi mukus gördüm sümüksü uzayan akıntı. Doktorumu aradım bahsettiğin şey doğum nişanına benziyor ben yurtdışındayım hastanede çoğu ebe istifa etti tek ebe var onuda evden çağıracaklar sen direk ünv hastanesine git bi durum olursa sıkıntı yaşarsın dedi. Direk ünv hastanesine gittik. Nts de sancı çıkmadı 20 de birkez bi sancı görüldü okadar. Vajinal ultrasonda bi problem yok parmakla açıklık baktı çok minik bi açıklık var önemsiz dedi cm söylemedi. Vajina girişine baktı o ördekmidir nedir onunla. Aşırı canım acıdı. Kanama yok mukus yok. Karından da ultrason baktı onda da bebekte bi problem yok. 26 haftalık doğumundan dolayı paniğini anlıyorum ama bu bebek artık 35 haftalık olmuş 26 haftalık bi bebekle bir tutulamaz 2bucuk kiloyu geçmiş doğsa doğar aynı sorunlar olmaz filan dedi. Kendi doktorumda sürekli bilgi istedi anlattım ona da durumu ciğer geliştirici için direk kendi hastanesine yönlendirdi onuda reçete etmediler vurduramadım yarın duruma göre ciğer geliştirici vurulcam inşallah normalde zaten cumartesi vurulacaktım. Kızlar aklım gitti vallahi kızımda da böyle aynı mukus gelip 2 gün sonra doğum yapmıştım. Onda hissettiğim bi sancı durumu vardı nts de çıkmayan. Bu sefer sancı hissetmiyorum nts de de yok. Tek fark bu gibi. Ünv hastanesi doktoruna görede normal bi akıntı. Umarım öyledir kaldı şurda 18 gün yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik inşallah problemsiz geçer kalan süreçler
Çok mantıklı yaBiz denize yakın yerde otururuz bir saatlik mesafede, doğudan uzaktan gelenler mola vermek isteyen akrabalar yatılı kalanlara annem makarna yapar bir daha kalmasınlar diyeyarın eğer kalacaklarsa makarna yap sen de
aynen öyle sosyal medyada ne görseler hiç araştırmadan direk sana atıyorlar yok emzirme şöyle yok bebek bakımı şöyle hiç yorum bile yapmıyorum görüldü atıyorum özellikle Canan karatayın şu videoları
Neyse bakalım misafirler gitsin sen bir enerjini boşalt eşine artık haketti eşin güzel bir trip
Bi de öğlen yemeği mi yiyorlar üç öğün maşallah
Kız boşver simiti falan evde ne varsa koysunlar işte, bulduklarına şükretsinler.
Aklıma lohusayken kayınvalidemin sabahın köründe odamıza gelip eşimi kahvaltıya simit al diye uyandırması geldisabaha kadar bebeğe bakmaktan uyuyamamıştık. Daha ilk haftadan kv kp eltim kocası çocukları yatılı gelmişlerdi. Ay bu sefer neyse ki doğumumuz okul zamanına denk geliyor herkes gelemeyecek. Yatılı misafir ayrı bi zor gerçekten. Biz gurbette olduğumuz için iki taraf da geliyor diye koca bir hurç dolusu yastığım var onun kapladığı yer bile sinirimi bozuyor
Kahvaltı yapıp gittiler neyse ki ben de onlar gelmeden önce söyledim misafir gibi baş köşeye oturma kalk diye kendim kalkınca arkamdan çağırıyorum aynen eşimin ailesi de olsa rahat edemiyor insan halasının eşi dedesi vsOkurken elim ayağım titredi gerçektenne ayıp ya hamile kadının evine yatılı mı olur.
Gazı olur, ağrısı olur..
Gerçekten bizim kültürümüzde değişmeyen şeyler şekil değiştirip devam ediyor..
Eşin halletsin bırak Boşver.
Ben eşime anlattım yarın gelip beni alacak.
Stresten karnım çok ağrıdı. Sana da sabır diliyorum. Dışarıya falan çıkarın yapma evde bir şey
Hay maşallahOfff benimde az önce yastiklarimi saydım 12 yastık 5 yorgan var şaka gibi yaorduyu karşılamaya hazırım ben
Şimdi nasılsın kesin nişan mıymış acaba 2. Çocuk ya bir de o yüzden de 35. Hafta normaldir zaten gelişimini de tamamlıyor 35te doğsa da bir sıkıntı olmaz tabi inşallah zamanını beklerkızlaaar herkese hayırlı bayramlar. Ben bugün bi kaç kez girdim çıktım da yazamadım hatta alıntıladıklarım bile yarım kalmış
Akşam saat 9 gibi wc girince bi mukus gördüm sümüksü uzayan akıntı. Doktorumu aradım bahsettiğin şey doğum nişanına benziyor ben yurtdışındayım hastanede çoğu ebe istifa etti tek ebe var onuda evden çağıracaklar sen direk ünv hastanesine git bi durum olursa sıkıntı yaşarsın dedi. Direk ünv hastanesine gittik. Nts de sancı çıkmadı 20 de birkez bi sancı görüldü okadar. Vajinal ultrasonda bi problem yok parmakla açıklık baktı çok minik bi açıklık var önemsiz dedi cm söylemedi. Vajina girişine baktı o ördekmidir nedir onunla. Aşırı canım acıdı. Kanama yok mukus yok. Karından da ultrason baktı onda da bebekte bi problem yok. 26 haftalık doğumundan dolayı paniğini anlıyorum ama bu bebek artık 35 haftalık olmuş 26 haftalık bi bebekle bir tutulamaz 2bucuk kiloyu geçmiş doğsa doğar aynı sorunlar olmaz filan dedi. Kendi doktorumda sürekli bilgi istedi anlattım ona da durumu ciğer geliştirici için direk kendi hastanesine yönlendirdi onuda reçete etmediler vurduramadım yarın duruma göre ciğer geliştirici vurulcam inşallah normalde zaten cumartesi vurulacaktım. Kızlar aklım gitti vallahi kızımda da böyle aynı mukus gelip 2 gün sonra doğum yapmıştım. Onda hissettiğim bi sancı durumu vardı nts de çıkmayan. Bu sefer sancı hissetmiyorum nts de de yok. Tek fark bu gibi. Ünv hastanesi doktoruna görede normal bi akıntı. Umarım öyledir kaldı şurda 18 gün yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik inşallah problemsiz geçer kalan süreçler
Ben onların hepsini izlemişimdir yemek yaparken felan onları dinliyordum bir tane daha yer var orda da doğum hikayesi paylaşıyorlar arada onları okuyorum psikopat gibiBiri bana bir anlattı babaannesi tarlada çalışırken doğurmuş kordonu kesip bebeği sırtına koyup çalışmaya devam etmiş; hayretler içerisinde dinledim hayal dünyamda o anı resmettim yani afedersin de buzağı yavrusu o şekilde doğmuyor dedim tabi içimden ; dışımdan sadece tebessüm çok pozitif bir doğum hikayesi gibiben de vazgeçtim izlemeyeceğim ya
Oda kokuları tütsü gibi şeylerde yok mudur acabaGünaydın kızlarya ben 2 aydir beyaz sabuna taktım beyaz sabun kokusuna dayanamıyorum kokladikca koklayasim geliyo her markete gittiğimde o reyonu gidip kokluyorum bazen tatmin ediyo o koku bazen tatmin etmiyor bana onerebileceginiz güzel beyaz sabun kokan herhangi bir ürün var mi
Canım hiç stres yapma dediğin gibi çok az kaldı, belki usutmussundur ya da ağır bir şey mi kaldirdin acaba akıntı oldu bir anda. Olumlu dusunelim her şeyi olumlu olsunkızlaaar herkese hayırlı bayramlar. Ben bugün bi kaç kez girdim çıktım da yazamadım hatta alıntıladıklarım bile yarım kalmış
Yaaa yemin ederim ilk kızımda bnde yeşil zeytin yağlı sabuna takmıştımGünaydın kızlarya ben 2 aydir beyaz sabuna taktım beyaz sabun kokusuna dayanamıyorum kokladikca koklayasim geliyo her markete gittiğimde o reyonu gidip kokluyorum bazen tatmin ediyo o koku bazen tatmin etmiyor bana onerebileceginiz güzel beyaz sabun kokan herhangi bir ürün var mi
Yok def ettim o perileri 37’ye kadar benO kadar pilates yapıyorsun hiç bir tane bile peri kapını çalmadı mı kız
kız yatmak kalmak isteyene her yer müsait no problem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?