2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Hayırlı bayramlaarr Ay doğum yaklaştıkça uykum kaçıyo benimde ya nasıl olacak nasıl geçecek diye. Kaç gündür 3-4 saat anca uyuyorum
Bende şuan oturdum yatağa uykudan bayılma derecesine gelince yatma pozisyonuna geçicem değilse yatamıyorum çok zorlanıyorum şuan
Gece gece yine dans ediyor tabi oza etkiliyor gerilip duruyo karnım

Evet nasipse 5.bebişim , 4.kızım olacak ayak yanmasından uyuyamıyorum tabi son zamanlar bu ayak yanması çok zorluyor .
Benimde farklı olarak söyleyeceğim en belirgin olanı işte 1 ay düzensiz sancılar olmasıydı . Ama doğum 3.ve 4. Neredeyse aynıydı

Bende şuan oturdum yatağa uykudan bayılma derecesine gelince yatma pozisyonuna geçicem değilse yatamıyorum çok zorlanıyorum şuan
Gece gece yine dans ediyor tabi oza etkiliyor gerilip duruyo karnım
İttiriyo kendini sol kasık kemiğimden güç alıyo sağ göğsümün altından çıkıntı oluyo poposu mu kafası mı çözemedim ama kasık kemiğimde o minnaklığı hissediyorum

MaşaAllah canım bakalım benim 3. Doğum merak ediyorum nasıl olacak

Günaydın kızlar ya ben 2 aydir beyaz sabuna taktım beyaz sabun kokusuna dayanamıyorum kokladikca koklayasim geliyo her markete gittiğimde o reyonu gidip kokluyorum bazen tatmin ediyo o koku bazen tatmin etmiyor bana onerebileceginiz güzel beyaz sabun kokan herhangi bir ürün var mi

Gecmiş olsun cnm, bu bebeler bizi korkutmaya çok meyilliler bayramda. Şu tatil bir geçse en azından doktorlarımız yanımızda olur. Unv hastanesinde yapsalardı keşke ciğer geliştirici iğneyi.
Neyse cnm dua edelim gününü beklesin bebeklerimiz

Çok mantıklı ya kahvaltı yapıp gittiler bulaşığı felan bıraktım az daha uyuyayım

sabah kalktılar hazırladılar bizi de uyandırdılar kahvaltı yaptık gittiler şimdi ben de uykuma devam edicem ayyy bu ne evde ne varsa onunla da yetinmiyor simit mi istiyor kocasını göndereymiş madem hay Allah ım ya ne insanlar var cidden nasıl bir düşüncesizlik bu bize kimse gelmez diye hiçbir şey almadım ben tayinciyiz çünkü gidicez eşyaları burda bırakıcam boşa almayayım dedim zaten daha gelen olmaz diye düşünüyorum

Kahvaltı yapıp gittiler neyse ki ben de onlar gelmeden önce söyledim misafir gibi baş köşeye oturma kalk diye kendim kalkınca arkamdan çağırıyorum aynen eşimin ailesi de olsa rahat edemiyor insan halasının eşi dedesi vs

Şimdi nasılsın kesin nişan mıymış acaba 2. Çocuk ya bir de o yüzden de 35. Hafta normaldir zaten gelişimini de tamamlıyor 35te doğsa da bir sıkıntı olmaz tabi inşallah zamanını bekler

Ben onların hepsini izlemişimdir yemek yaparken felan onları dinliyordum bir tane daha yer var orda da doğum hikayesi paylaşıyorlar arada onları okuyorum psikopat gibi

Oda kokuları tütsü gibi şeylerde yok mudur acaba

Canım hiç stres yapma dediğin gibi çok az kaldı, belki usutmussundur ya da ağır bir şey mi kaldirdin acaba akıntı oldu bir anda. Olumlu dusunelim her şeyi olumlu olsun ben inanıyorum zamanını bekleyecek bebişin şu anda da gayet büyük bu arada o sınırları aştık çok şükür o yüzden endişelenme lütfen ama benim içime doğan bizim grupta erken durumları olmayacak inşallah merak etme

Yaaa yemin ederim ilk kızımda bnde yeşil zeytin yağlı sabuna takmıştım hatta yastığımın altına koyup koklayıp uyuyordummm çok şaşırdım şuan hiç denk gelmemiştim benim gibi sabuh aşerene yenen bişe olsa yicektim öyle takmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…