- 9 Mayıs 2022
- 3.912
- 3.522
- 83
Ay evet kurcalama yapınca çiş geliyorYok vallahi valiz bile hazır değil çoğu şeyi hazır değil alınacak son parçalar kaldı daha alışveriş yapmadım
benimde oluyor arada o. Hareket edince sancı oluyor bazen yada vajinaya batma oluyor aşağıları kurcalayınca da çişim geliyor
ay işte benimde ilk doğumda öyleydi sarımsı mukus ama kanlı değildi iki gün sonrada doğurdum. Herkeste kanlı olması şart değil yani. Dün gelen beyaza yakındı rengi. Eğer nişansa doğum en geç 1 haftaya olur
aaaa dalga geçer gibi insanla. Haber verselermiş ozaman hem karnı burnunda kadına misafirliğe gitmek neymiş
Sen sezaryen mi yapacaksın canım karar verdin mi? Ya buradaki normal doğum destekçisi doktor 4.5 kiloluk bebeği bile kesisiz dikişsiz doğurtuyor insan hayret ediyorKızlar benim bir arkadaşım var genel anesteziden sonra bel ağrısı yaşamış, bebiş bir yaşında hala yorulduğumda belime ağrı giriyor en ufak şeyde diyor; korku yükleniyor doğurmak istiyorum perilerim kaçarak uzaklaşıyor
Sezaryen acısı bir haftada geçiyorsa ben razıyımBenim hamilelikten önce belim ağrıyordu hamileyken belim ağrımiyor acaba şeyden mi oluyo ya vücudun ağırlık merkezi değişiyor ya ondan mı acaba.. Hani dogurduktan sonra bi anda bele baskı azalsa bile vucudumuz orantısız olduğu için başlarda ağrıyor sonra yine tam düzelmedigi için devam mı ediyo kii... benim bi arkadaşım her iki türlude doğurmuş en iyi normal doğum diyo ama sezaryende de doğumda vs ne güzel acı çekmiyorsun sonra acı çekiyorsun bir hafta falan diyo aman her şeyin bi şeyi var artık kadere bırakcaz gibi
Sızıntı şeklinde suyu gelenler çok nadirmiş canım diğer türlü zaten çok geliyor altına yapmış gibi oluyorsun anlarsın.Kızlar suyum gelse anlarım dimi
Uzaniyordum makata doğru bir anda ağrı girdi sonra vajinadan bi akıntı hissettim, çamaşırimi da beyaz giymistim rahat göreyim renk değişimini vs diye çamaşırım ıslanmış ama renksiz bir şey idrar da değil normal akintidir dimibir de şimdi hafif hafif regl ağrısı gibi karnımın altı sızlıyor acaba usuttum mu bugün ne oldu
Yok yok canım seni bekliyoruz 15 nisanaİyi bayramlar kızlar2 gündür annemdeydim giremedim doğum yapan yok değil mi
iyiyim canım şükür ağrım sancım yok 2 saat önce yine o akıntıdan geldi bu sefer daha azdı ve beyaz o ara hafif kasık sancım oldu geçti. Başkada gelen giden yok şükürgulumsebebek canım nasılsın ?
Leylek getirse daha iyi kızAnestezisiz dikişsiz kesisiz doğup gelse ne büyük bir nimet
Üşütmüşte olabilrisin canım nışan sürekli gelmez heraldeYok yok canım seni bekliyoruz 15 nisana
iyiyim canım şükür ağrım sancım yok 2 saat önce yine o akıntıdan geldi bu sefer daha azdı ve beyaz o ara hafif kasık sancım oldu geçti. Başkada gelen giden yok şükür
Kızımda Salı günü geldi doktorum görsel istedi attım nişana benziyor tekrar gelirle gel bakalım dedi o gün hiç gelmedi ertesi gün sabah geldi yine. Doktora bildirdim. Kontrolde rahim ağzı kısalmıştı ciğer geliştirici vuruldum çarşamba perşembe. Perşembe gecesi de doğurdum zaten. İki kez iki gün üst üste geldi nişan bende. Ama bugün rahim ağzı 3.62 ölçtü doktor bi problem yok dedi. Gelen mukusta sarımsı değil beyaza yakındı. Dediğin gibi ya üşüttüm yada antibiyotik kullanıyorum ya o yapıyorÜşütmüşte olabilrisin canım nışan sürekli gelmez heralde
Sen hepimizden sonra doğuruyormuşsun ne komik olurduBugün 5 km yürüdüm kasigima sancı girmedi hatta damarlarım bi rahatladı offff sancı girse rahatlicam bana neden girmiyo
Ayy gün yaklaştıkça geriliyorum ama benYok yok canım seni bekliyoruz 15 nisana
iyiyim canım şükür ağrım sancım yok 2 saat önce yine o akıntıdan geldi bu sefer daha azdı ve beyaz o ara hafif kasık sancım oldu geçti. Başkada gelen giden yok şükür
Antibiyotikten olabilir gibi geldi canım, herşey normal dediyse doktor stres yapma kendineKızımda Salı günü geldi doktorum görsel istedi attım nişana benziyor tekrar gelirle gel bakalım dedi o gün hiç gelmedi ertesi gün sabah geldi yine. Doktora bildirdim. Kontrolde rahim ağzı kısalmıştı ciğer geliştirici vuruldum çarşamba perşembe. Perşembe gecesi de doğurdum zaten. İki kez iki gün üst üste geldi nişan bende. Ama bugün rahim ağzı 3.62 ölçtü doktor bi problem yok dedi. Gelen mukusta sarımsı değil beyaza yakındı. Dediğin gibi ya üşüttüm yada antibiyotik kullanıyorum ya o yapıyor
Vallahi şurda 3 gün kaldığını düşününce ben bile geriliyorumAyy gün yaklaştıkça geriliyorum ama ben
Doktorumda antibiyotikten olabilir dedi bi problem yok dedi içim rahat etti onunda muayene etmesiyle. İnşallah vaktini beklicek artıkAntibiyotikten olabilir gibi geldi canım, herşey normal dediyse doktor stres yapma kendine
Hiç sorma annemlere gelenler oldu 3 gün var demek çok tuhaf olduVallahi şurda 3 gün kaldığını düşününce ben bile geriliyorumhatta bugun aklıma geldin bayramlaşmaya filan gittiğin yerde yada sağda solda hayırlı olsun nekadar kaldı diyene 3 gün demek
Evet canım ben sormuştum. Bana bir doktor 34 de kes dedi diğeri doğuma kadar devam et dedi o yüzden kafam karışık. Sadece oksapar kullanıyorum ben. Benim genetik değil korona kaynaklı ya o yüzden bırak diyen doktor korona olalı 5 ay olmuş etkisi kalmaz artık diyo. Diğeri de değerin hala çok yüksek kullan diyo. Bilemedim :/ planlı sezaryen olsam sorun olmaz 1 gün önce de bırakırım da ani doğum olursa ve iğneyi olmuş şekilde gidersem kanamam çok olur diye korkuyorum.I ImaginaryLife canım geçen sen mi sormuştun kan sulandırıcı için kesme durumunu?
Doktor bugün coraspirini kes artık kullanma dedi. Oksapar devam edeceksin onu bırakma dedi.
Kızlar bide doktor bana ciğer geliştiriciden sonra iğne uyutur bebeği hareketleri azalır korkma dedi benimkinde öyle bariz azalma filan yok
Ayy öylemi canım bende öyle hissediyorum ya bildigin sarıydı benden daha önce hiç böyle bişe gelmemişti digerlerinde ondan nasıl bir şey bilmiyorum ama bunda geldi bir ay önce gelen şeffaf renkti bu sarıydı acaba enfeksiyondan dolayı mı dedim bir haftadır antibiyotik içiyorum geçmesi lazım. Ayy tecrübene dayanaraktan heycan yaptım bencede benimki bir haftaya gelecek gibiYok vallahi valiz bile hazır değil çoğu şeyi hazır değil alınacak son parçalar kaldı daha alışveriş yapmadım
benimde oluyor arada o. Hareket edince sancı oluyor bazen yada vajinaya batma oluyor aşağıları kurcalayınca da çişim geliyor
ay işte benimde ilk doğumda öyleydi sarımsı mukus ama kanlı değildi iki gün sonrada doğurdum. Herkeste kanlı olması şart değil yani. Dün gelen beyaza yakındı rengi. Eğer nişansa doğum en geç 1 haftaya olur
aaaa dalga geçer gibi insanla. Haber verselermiş ozaman hem karnı burnunda kadına misafirliğe gitmek neymiş
3 gün olduğunu duyunca aaaa diyerek o surat ifadelerini tahmin edebiliyorumHiç sorma annemlere gelenler oldu 3 gün var demek çok tuhaf olduSanki daha 3 haftam var gibi hissediyorum
Muhtemel sonum öyle olacak inanmaya başladım herkese sancı vs giriyo hareket edince bende rahatlıyorum böyle bi saçmalık olabilir miSen hepimizden sonra doğuruyormuşsun ne komik olurdu
Canım coraspirin etkisi oksapardan fazla sürüyor. Oksaparı daha önemsiz görüyorlar ama ona rağmen dün acilde üstüne basa basa iğneyi saat kaçta yaptın coraspirini saat kaçta aldın diye sordular defalarca her başıma gelen ebe hemşire doktor.Evet canım ben sormuştum. Bana bir doktor 34 de kes dedi diğeri doğuma kadar devam et dedi o yüzden kafam karışık. Sadece oksapar kullanıyorum ben. Benim genetik değil korona kaynaklı ya o yüzden bırak diyen doktor korona olalı 5 ay olmuş etkisi kalmaz artık diyo. Diğeri de değerin hala çok yüksek kullan diyo. Bilemedim :/ planlı sezaryen olsam sorun olmaz 1 gün önce de bırakırım da ani doğum olursa ve iğneyi olmuş şekilde gidersem kanamam çok olur diye korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?