2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Ay evet kurcalama yapınca çiş geliyor

Sen sezaryen mi yapacaksın canım karar verdin mi? Ya buradaki normal doğum destekçisi doktor 4.5 kiloluk bebeği bile kesisiz dikişsiz doğurtuyor insan hayret ediyor bence yırtıkları kendi haline bırakıyor o tarz doktorlar nasıl olsa kendisi kaynıyor diye. Benim de dikişlerim açılmıştı mesela tekrar dikmedi doktor kendisi kaynar dedi. Eskisi gibi olmadı ama kaynadı neticede
Sezaryen acısı bir haftada geçiyorsa ben razıyım keşke bilebilsek
Sızıntı şeklinde suyu gelenler çok nadirmiş canım diğer türlü zaten çok geliyor altına yapmış gibi oluyorsun anlarsın.

Üşütmüşte olabilrisin canım nışan sürekli gelmez heralde

Üşütmüşte olabilrisin canım nışan sürekli gelmez heralde
Kızımda Salı günü geldi doktorum görsel istedi attım nişana benziyor tekrar gelirle gel bakalım dedi o gün hiç gelmedi ertesi gün sabah geldi yine. Doktora bildirdim. Kontrolde rahim ağzı kısalmıştı ciğer geliştirici vuruldum çarşamba perşembe. Perşembe gecesi de doğurdum zaten. İki kez iki gün üst üste geldi nişan bende. Ama bugün rahim ağzı 3.62 ölçtü doktor bi problem yok dedi. Gelen mukusta sarımsı değil beyaza yakındı. Dediğin gibi ya üşüttüm yada antibiyotik kullanıyorum ya o yapıyor

Antibiyotikten olabilir gibi geldi canım, herşey normal dediyse doktor stres yapma kendine

O ozgeeeee1 bugün emzik biberon ve süt sağma aparatlarını kaynattım canım hiç zarar görmediler, haber ver demiştin ya önce suyu kaynattım sonra içine attım 10 dk kaynatıp çıkardım. Hazır su kullandım çeşme suyu kireç izi bırakıyor diye. O iş de bitti, beşikleri kurduk, bebek arabasını kurduk. Son bir posta çamaşırım kaldı onu da yıkayınca hazırız artık inşallah

I ImaginaryLife canım geçen sen mi sormuştun kan sulandırıcı için kesme durumunu?
Doktor bugün coraspirini kes artık kullanma dedi. Oksapar devam edeceksin onu bırakma dedi.

Kızlar bide doktor bana ciğer geliştiriciden sonra iğne uyutur bebeği hareketleri azalır korkma dedi benimkinde öyle bariz azalma filan yok

Vallahi şurda 3 gün kaldığını düşününce ben bile geriliyorum hatta bugun aklıma geldin bayramlaşmaya filan gittiğin yerde yada sağda solda hayırlı olsun nekadar kaldı diyene 3 gün demek
Hiç sorma annemlere gelenler oldu 3 gün var demek çok tuhaf oldu Sanki daha 3 haftam var gibi hissediyorum

Evet canım ben sormuştum. Bana bir doktor 34 de kes dedi diğeri doğuma kadar devam et dedi o yüzden kafam karışık. Sadece oksapar kullanıyorum ben. Benim genetik değil korona kaynaklı ya o yüzden bırak diyen doktor korona olalı 5 ay olmuş etkisi kalmaz artık diyo. Diğeri de değerin hala çok yüksek kullan diyo. Bilemedim :/ planlı sezaryen olsam sorun olmaz 1 gün önce de bırakırım da ani doğum olursa ve iğneyi olmuş şekilde gidersem kanamam çok olur diye korkuyorum.

Ayy öylemi canım bende öyle hissediyorum ya bildigin sarıydı benden daha önce hiç böyle bişe gelmemişti digerlerinde ondan nasıl bir şey bilmiyorum ama bunda geldi bir ay önce gelen şeffaf renkti bu sarıydı acaba enfeksiyondan dolayı mı dedim bir haftadır antibiyotik içiyorum geçmesi lazım. Ayy tecrübene dayanaraktan heycan yaptım bencede benimki bir haftaya gelecek gibi

Hiç sorma annemlere gelenler oldu 3 gün var demek çok tuhaf oldu Sanki daha 3 haftam var gibi hissediyorum
3 gün olduğunu duyunca aaaa diyerek o surat ifadelerini tahmin edebiliyorum bende birine 2 buçuk hafta kaldı nasipse dedim. bana cinsiyet belli olmuştur ozaman dedi kdksjsjs. yok abla teknoloji okadar gelişmedi ki hala doğunca öğreniyoruz cinsiyeti diyemedim

Canım coraspirin etkisi oksapardan fazla sürüyor. Oksaparı daha önemsiz görüyorlar ama ona rağmen dün acilde üstüne basa basa iğneyi saat kaçta yaptın coraspirini saat kaçta aldın diye sordular defalarca her başıma gelen ebe hemşire doktor.
Vallahi iki farklı doktor iki farklı şey söyleyince de insanın kafası karışıyor. Sen hangisine daha çok inanıp güveniyorsan onu dinle bencede. İnşallah acil bi durum olmaz da sıkıntı yaşamayız kan sulandırıcılardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…