- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 228
Ayy valla sakalasiyormus gibi sürekli içindekini söylüyorumHelal kız maşallah ne güzel sonuna kadar arkandayız sebebi hormonlarsa onlara da helal olsunhak edene hak ettiği tepki aşko
Anladım sabredeceğizEvet canım benimde öyleydi günler geçtikçe artıyor kaburgani kaldırıyor gibi hissediyorsun bazen ama başta senin gibi başlamıştı benimde normal olduğunu düşünüyorum o zaman sorduğumda bu durumu yaşayan kişiler vardi grupta
Aay benim yabancı da değil kendi ailemden dedem anneannem babam falan filan yani herkesi hasliyor gibi hissediyorum kendimiBenimki yaşlı amcaydi cins cins konuştu cevap veriyordum eşim dedi yaşlı bosver dedi o öyle dediği için sustum sinirden de ağlayacaktım içimde kaldi
Gerçekten hormonlarimiz tavan şimdiden böyleyse ben lohusaligi vs dusunemiyorum
Onlari görsem belki öyle yapicam da şanslılar gormuyorumAay benim yabancı da değil kendi ailemden dedem anneannem babam falan filan yani herkesi hasliyor gibi hissediyorum kendimi
Aay şimdi ben mesela kizdigimi belli etmistim içimde bişey bırakmıyorum şu günlerdeKızlar ben bayramda nasıl olsa bana kimse gelmez diye açıkçası doğru düzgün temizlik yapmadım. Sabah kvdem aradı birkaç akrabası falan geleceklermiş diye( ne alakasysa) bende temizlik yaptım çay yanı hazırlıklar yaptım akşam oldu gelen giden yok, ben en sonunda sinirlendim eşime arattım ne zaman gelecekler diye, gelmeyeceklermiş. Sinirimden kudurdum eşime de söyledim bir daha da gelicem deselerde ben evime almayacağım diye. İnsan bi haber verir ya. Kvdemi arayıp ağzıma geleni söylemek istiyorum.
Ama dayanamıyorum yaniOnlari görsem belki öyle yapicam da şanslılar gormuyorumsen yinede sakin ol 2 gün sonra yüz yüze bakican
Ben olsam arar söylerdim. Bu halimle beni gelecekler diye ayağa kaldırıyorsun bide haber vermiyorsun netice de ev Halim ona göre hazırlık yapıp yoruldum diye.Kızlar ben bayramda nasıl olsa bana kimse gelmez diye açıkçası doğru düzgün temizlik yapmadım. Sabah kvdem aradı birkaç akrabası falan geleceklermiş diye( ne alakasysa) bende temizlik yaptım çay yanı hazırlıklar yaptım akşam oldu gelen giden yok, ben en sonunda sinirlendim eşime arattım ne zaman gelecekler diye, gelmeyeceklermiş. Sinirimden kudurdum eşime de söyledim bir daha da gelicem deselerde ben evime almayacağım diye. İnsan bi haber verir ya. Kvdemi arayıp ağzıma geleni söylemek istiyorum.
Ben de yaşlı biriyle bayramlaştım bana dedi ki SIZIRYAN YAPMA TOHTOR SIZIRYANA ZORLAR PARA İÇİNBenimki yaşlı amcaydi cins cins konuştu cevap veriyordum eşim dedi yaşlı bosver dedi o öyle dediği için sustum sinirden de ağlayacaktım içimde kaldi
Gerçekten hormonlarimiz tavan şimdiden böyleyse ben lohusaligi vs dusunemiyorum
normal canım benimde oluyorHerkese iyi bayramlar öncelikle
Bebek hareketine bağlı olarak vajinada batma kaburgama ağrı tarzı şeyler yaşıyorum önce de vardı ama sanki
2 günde arttı bu tarz bişey sancı olabilir mi ya da neye göre takip etmeliyim bilemiyorum tecrübeli anneler yorumlarınızı merak ediyorum ya da belki şu aralar herkeste var mı bu tarz şeyler.
Bebek büyüdüğü için iyice artık sıkışıyor ondan diye düşünüyorum ama bilemiyorum.
Bende beyaz sabun kokusunu çok severim hangi marka hatırlamıyorum ama beyaz sabun kokulu bi yüzey temizleyici bulmuştum ben bi ara. yerleri onunla siliyordum temizlik sonrası ev mis gibi beyaz sabun kokardı.Bendeeeeböyle kokladikca rahatlıyorum ve normalde beyaz sabun kokusunu hiç sevmezdim bende şaşırdım benim gibi deliye denk geldigime
Bizim senle boy kilomuz benzerdi canım şimdi kaç oldun? Ben 82 yi gördüm bu sabahYok canım benimki ağırlıktan dolayı olduğunu bariz hissediyorum böyle etim çekiliyor gibi hissediyorum
Çok ayıp etmiş gerçektenKızlar ben bayramda nasıl olsa bana kimse gelmez diye açıkçası doğru düzgün temizlik yapmadım. Sabah kvdem aradı birkaç akrabası falan geleceklermiş diye( ne alakasysa) bende temizlik yaptım çay yanı hazırlıklar yaptım akşam oldu gelen giden yok, ben en sonunda sinirlendim eşime arattım ne zaman gelecekler diye, gelmeyeceklermiş. Sinirimden kudurdum eşime de söyledim bir daha da gelicem deselerde ben evime almayacağım diye. İnsan bi haber verir ya. Kvdemi arayıp ağzıma geleni söylemek istiyorum.
Ben de yaşlı biriyle bayramlaştım bana dedi ki SIZIRYAN YAPMA TOHTOR SIZIRYANA ZORLAR PARA İÇİNtamam sızıryan yapmam da toktor ne derse o dedim bakalım hayırlısı olsun inşallah dedim
Bumu bendede var bundanBende beyaz sabun kokusunu çok severim hangi marka hatırlamıyorum ama beyaz sabun kokulu bi yüzey temizleyici bulmuştum ben bi ara. yerleri onunla siliyordum temizlik sonrası ev mis gibi beyaz sabun kokardı.
Herkes kadın doğum uzmanı kesilmiş gerçektenBizim senle boy kilomuz benzerdi canım şimdi kaç oldun? Ben 82 yi gördüm bu sabahyürürken ayaklarımın altı sızlıyor. Belim sırtım ağrıyor benim de. Kilodan dolayı diye düşünüyorum
Çok ayıp etmiş gerçekten
ya bana da sezaryen olma kaç kat kesiyorlar diyip duruyorlar benim normal doğumda çok zordu ama diyorum ama kimse sallamıyor sinirim bozuldu
Tutma kız çeneni çeneni tutarsan benim gibi sonra aglar durursunKızlar hormonların artışından mi bilmiyorum her şeye çok tepkiliyim herkese sinir olacak bir şey buluyorum ve çok net belli ediyorum, çenem de durmuyor yani söyleyecegimi söylüyorum
80 i görmeden kapatır mıyım diyordum ama olmadı ay 90 u görmeyiz inşallahHerkes kadın doğum uzmanı kesilmiş gerçektenanne bebek doktor karar veriyor buna ister sızıryan ister normal canım ben senden de çok aldım 85 olmuşum maalesef şu son iki gündür iyice ağırlaştım demin su almak için kalktım belim koptu resmen bıçak saplanır gibi oldu tekrar uzandım , dün bir yürüyüş yaptık eşimle kasıklarıma sancı girdi geri döndük ben heralde doğuma buldozer gibi gideceğim
Ağlamıyorum aglatiyorum gibi oluyor benimTutma kız çeneni çeneni tutarsan benim gibi sonra aglar durursun
Bunu duymuştum canım ama banyo kücük diye ben daha küçük olan bisey almıştım farklı markaydı bide 1500 ml gibi biseydi ay bak ben nasıl ve neden almayı bıraktım onlardan şuan kendime kızdım oysa bayılırım o kokuyaBumu bendede var bundan
Hazır canım herşeyim çok şükür iki gün sonra 36 haftamda bitiyor zaten ciger geliştirici ignemide oldum saglıkla gelmesini bekliyorum artıkSeni korkutmak gibi olmasın ama sen yinede hazırlıklı ol canım.
Öncekilere binaen bununda aynı haftalara denk gelmesi olası.
Herşeyin hazırsa endişelenme bence çokta erken degil artık. Bir an evvel doğmaları daha iyi. Benim 39 +lı biseydi. Son hafta hiç geçmemişti. Aylar gibi gelmişti.
Ne güzel en güzelini yapıyırsun ben bugün çok agladım bebegimde çok hareketsizdi bugünAğlamıyorum aglatiyorum gibi oluyor benim
Hayırlı vakitte sağlıkla sıhhatle gelsin miniğin canımHazır canım herşeyim çok şükür iki gün sonra 36 haftamda bitiyor zaten ciger geliştirici ignemide oldum saglıkla gelmesini bekliyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?