2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Helal kız maşallah ne güzel sonuna kadar arkandayız sebebi hormonlarsa onlara da helal olsun hak edene hak ettiği tepki aşko
Ayy valla sakalasiyormus gibi sürekli içindekini söylüyorum ya da kizdiysam suratimdan tepkim belli anliyorlar kızma sana demedik falan deniyor da her şeyi dışa vuruyorum içimde kalmıyor yani

Aay benim yabancı da değil kendi ailemden dedem anneannem babam falan filan yani herkesi hasliyor gibi hissediyorum kendimi

Aay şimdi ben mesela kizdigimi belli etmistim içimde bişey bırakmıyorum şu günlerde çok sinir bozucu hamilesin

Ben olsam arar söylerdim. Bu halimle beni gelecekler diye ayağa kaldırıyorsun bide haber vermiyorsun netice de ev Halim ona göre hazırlık yapıp yoruldum diye.

Ben de yaşlı biriyle bayramlaştım bana dedi ki SIZIRYAN YAPMA TOHTOR SIZIRYANA ZORLAR PARA İÇİN tamam sızıryan yapmam da toktor ne derse o dedim bakalım hayırlısı olsun inşallah dedim

normal canım benimde oluyor

Bendeeee böyle kokladikca rahatlıyorum ve normalde beyaz sabun kokusunu hiç sevmezdim bende şaşırdım benim gibi deliye denk geldigime
Bende beyaz sabun kokusunu çok severim hangi marka hatırlamıyorum ama beyaz sabun kokulu bi yüzey temizleyici bulmuştum ben bi ara. yerleri onunla siliyordum temizlik sonrası ev mis gibi beyaz sabun kokardı.

Yok canım benimki ağırlıktan dolayı olduğunu bariz hissediyorum böyle etim çekiliyor gibi hissediyorum
Bizim senle boy kilomuz benzerdi canım şimdi kaç oldun? Ben 82 yi gördüm bu sabah yürürken ayaklarımın altı sızlıyor. Belim sırtım ağrıyor benim de. Kilodan dolayı diye düşünüyorum
Çok ayıp etmiş gerçekten
Ben de yaşlı biriyle bayramlaştım bana dedi ki SIZIRYAN YAPMA TOHTOR SIZIRYANA ZORLAR PARA İÇİN tamam sızıryan yapmam da toktor ne derse o dedim bakalım hayırlısı olsun inşallah dedim
ya bana da sezaryen olma kaç kat kesiyorlar diyip duruyorlar benim normal doğumda çok zordu ama diyorum ama kimse sallamıyor sinirim bozuldu

Bende beyaz sabun kokusunu çok severim hangi marka hatırlamıyorum ama beyaz sabun kokulu bi yüzey temizleyici bulmuştum ben bi ara. yerleri onunla siliyordum temizlik sonrası ev mis gibi beyaz sabun kokardı.
Bumu bendede var bundan

Eklentiler

• IMG_4625.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 30
Herkes kadın doğum uzmanı kesilmiş gerçekten anne bebek doktor karar veriyor buna ister sızıryan ister normal canım ben senden de çok aldım 85 olmuşum maalesef şu son iki gündür iyice ağırlaştım demin su almak için kalktım belim koptu resmen bıçak saplanır gibi oldu tekrar uzandım , dün bir yürüyüş yaptık eşimle kasıklarıma sancı girdi geri döndük ben heralde doğuma buldozer gibi gideceğim

Kızlar hormonların artışından mi bilmiyorum her şeye çok tepkiliyim herkese sinir olacak bir şey buluyorum ve çok net belli ediyorum, çenem de durmuyor yani söyleyecegimi söylüyorum
Tutma kız çeneni çeneni tutarsan benim gibi sonra aglar durursun

80 i görmeden kapatır mıyım diyordum ama olmadı ay 90 u görmeyiz inşallah ben de her gün yürüyüşe çıkmaya çalışıyorum ama 10 dk yürüyünce bana da saplanıyor o bıçaklar

Bumu bendede var bundan
Bunu duymuştum canım ama banyo kücük diye ben daha küçük olan bisey almıştım farklı markaydı bide 1500 ml gibi biseydi ay bak ben nasıl ve neden almayı bıraktım onlardan şuan kendime kızdım oysa bayılırım o kokuya aksi gibi markayı da hatırlayamıyorum şuan en iyisi eşimi market market gezdireyim ben

Hazır canım herşeyim çok şükür iki gün sonra 36 haftamda bitiyor zaten ciger geliştirici ignemide oldum saglıkla gelmesini bekliyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…