2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
36+0 olduk
37 haftalık olduk şaka mı?? melegim can
Tam anlamıyla 36 haftalık minnoşlarla tanışmayı bekliyoruz ben inanamıyorum şaka gibi heleki 37 haftalık olursam mucize olacak valla ben her an bekliyorum artık hissediyorum gelecek

Tam anlamıyla 36 haftalık minnoşlarla tanışmayı bekliyoruz ben inanamıyorum şaka gibi heleki 37 haftalık olursam mucize olacak valla ben her an bekliyorum artık hissediyorum gelecek
ayy evet içim içime sığmıyor şaka gibi görürsün inşallah bu grupta kimsenin erken doğurmaya niyeti yok çok şükür artık çok şükür kurtardilar kendilerini gelseler de fena olmaz

Bırakma diyen doktor risk sevmeyen bir doktor ssvd falan asla yaptırmam ben diyor mesela rahim yırtılsa kanasa tam teşekküllü hastaneye yetiştirene kadar anneyi kaybedebiliriz diyo ama diğer doktor ssvd de yaptırıyor. Ben de pimpirikliyimdir kullanayım diyorum aslında ama dediğin gibi inşallah ani bir durum olmaz 12 saat sürüyormuş oksapar etkisi diye okumuştum

Evet bence de ağırlık merkezi değişiyor ondan oluyor ben de normal doğum olsun çok istiyorum o an çekip bitsin ama dediğin gibi kadere bırakacağız
Ağrıları takip et canım tarif ettiğinin aynısı bende de oldu apar topar gittik üşütmüşüm doğum değilmiş sancı felan hiç yoktu kalın giy hava sıcak felan deme ağrılar dayanılmaz olursa bence git hastaneye
Yaa son 3 günüm inşallah böyle sıkıntılar olmaz acayip strese girdim bu aralar.
senin belli mi canım anestezi doktoruyla görüştün mü
Benim doktorum normal doğum destekçisi, bebiş geçenlerde 3.180 olunca büyük ihtimalle sezaryen olur dedi üzülme canını sıkma dedi beni ne beklediğini bilmiyorum neye üzüleyim ona bile şaşırdım yeni yeni farkına varıyorum sezaryenin zorluğunu; keşke dikişsiz kesisiz güzel normal doğum olsa değil mi kendi sancımla bir avazda doğuracağım bir hikayem olsa ne güzel olur benden öyle bir performans çıkmaz ama avaz avaz hastaneyi ayağa kaldıracağım bir performans bekliyorum kendimden dikişlerin açılıp kaynadıysa hiç dikmeseymiş de kendince kaynarmış demekki maşallah vücut kendini onarıyor

ayy evet içim içime sığmıyor şaka gibi görürsün inşallah bu grupta kimsenin erken doğurmaya niyeti yok çok şükür artık çok şükür kurtardilar kendilerini gelseler de fena olmaz
Kız baksana ilk bebiş geliyor saglıkla gelsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…