2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Bugün bende yürüyüş yaparken kasıklarım ağrıdı ya 20 dk oturduk eşimle kalkamadım zor eve attım kendimi.

Madem öyle ne gelmemişler bir şey dedi mi

Aay şimdi ben mesela kizdigimi belli etmistim içimde bişey bırakmıyorum şu günlerde çok sinir bozucu hamilesin

Ben olsam arar söylerdim. Bu halimle beni gelecekler diye ayağa kaldırıyorsun bide haber vermiyorsun netice de ev Halim ona göre hazırlık yapıp yoruldum diye.
Kızlar dayanamadım aradım ben kötü olacaksam olayım dedim artık. Aslında kvdeminde suçu yokmuş galiba. Oda onların gelmesini beklemiş falan filan. Bende neden bana bir haber vermiyorsun benim bütün günüm temizlikle hazırlıkla geçti dedim. Bu halde beni neden böyle uğraştırdınız ben zaten bu saatten sonra evime misafir almıyorum yinede kırmadım sizi kabul ettim ama bundan sonra sizden de böyle bir teklif gelmesin artık kabul edemem dedim. Baya bozuldu ama yapacak bişey yok bayram günü beni böyle yormaya değer mi. İyi oldu ama eşimde ne kadar uğraştığımı gördü ki oda hep yardım etti oda yoruldu, ona da söyledim artık gelmek isteselerde bana teklif bile etme kimse gelmesin dedim.

Valla iyi yapmışsın oh içinde kalacağına bilsinler. Hamile hamile son ayında bı de bu kadar ağırlasmisken yapılan çok buyuk ayip

Bence en iyisini yapmışsınız. İçinizde kalacağına demek en mantıklısı. Baştan kv karşı tarafa gelinim ağırlayamaz görüşmek istiyorsanız bize gelsin bizde görüşün felan demesi gerekiyordu. Azıcık düşünceli olmalı insanlar. İnanılmaz sinir bozucu.

Helal olsun canım iyi demişsin. Eşine de helal olsun be saril op valla böyle eşler çok güzel maşallah ya madem öyle ara işte.dimi en iyisini yapmışsın bir dahada böyle bir şey yapamaz sen iyilessen bile evine misafir getiremez

Owww harikasın valla iyi yapmışsın. Aynen insan 2 dk arar kızım bekleme diye. Gelmez daha zaten. Biz kendi canımızın derdindeyiz millet de misafir olma derdinde.
Ama eşin de anlayışlı demek ki kimse izin vermez kolay kolay.

İyi akşamlar kızlar beni bir doğum korkusu sardı bugün karnım kaskatı çok huzursuzum bugün nedenini bilmiyorum sürekli ağlayıp duruyorum çok az kaldı hem kavuşmak istiyorum hem de sanki kızımdan ayrılacakmışım gibi bu günlerin tadını çıkarmak istiyorum aynı bedende olmakta çok güzelmiş kavuşmak nasıldır tahmin edemiyorum bile son haftalar resmen

Benim hamilelikten önce belim ağrıyordu hamileyken belim ağrımiyor acaba şeyden mi oluyo ya vücudun ağırlık merkezi değişiyor ya ondan mı acaba.. Hani dogurduktan sonra bi anda bele baskı azalsa bile vucudumuz orantısız olduğu için başlarda ağrıyor sonra yine tam düzelmedigi için devam mı ediyo kii... benim bi arkadaşım her iki türlude doğurmuş en iyi normal doğum diyo ama sezaryende de doğumda vs ne güzel acı çekmiyorsun sonra acı çekiyorsun bir hafta falan diyo aman her şeyin bi şeyi var artık kadere bırakcaz gibi

Kızlar suyum gelse anlarım dimi
Uzaniyordum makata doğru bir anda ağrı girdi sonra vajinadan bi akıntı hissettim, çamaşırimi da beyaz giymistim rahat göreyim renk değişimini vs diye çamaşırım ıslanmış ama renksiz bir şey idrar da değil normal akintidir dimi bir de şimdi hafif hafif regl ağrısı gibi karnımın altı sızlıyor acaba usuttum mu bugün ne oldu

Yaa son 3 günüm inşallah böyle sıkıntılar olmaz acayip strese girdim bu aralar.

Çok az kalmış bitti mi bütün hazırlıklar ?
Yok vallahi valiz bile hazır değil çoğu şeyi hazır değil alınacak son parçalar kaldı daha alışveriş yapmadım
benimde oluyor arada o. Hareket edince sancı oluyor bazen yada vajinaya batma oluyor aşağıları kurcalayınca da çişim geliyor
ay işte benimde ilk doğumda öyleydi sarımsı mukus ama kanlı değildi iki gün sonrada doğurdum. Herkeste kanlı olması şart değil yani. Dün gelen beyaza yakındı rengi. Eğer nişansa doğum en geç 1 haftaya olur
aaaa dalga geçer gibi insanla. Haber verselermiş ozaman hem karnı burnunda kadına misafirliğe gitmek neymiş

Valla iyi yapmışsın oh içinde kalacağına bilsinler. Hamile hamile son ayında bı de bu kadar ağırlasmisken yapılan çok buyuk ayip
Bencede vallahi artık günahları kendi boynuna ne diyeyim.
Evet yani dimii en başta kvdemin söylemesi gerekli bende ilk buna takılmıştım zaten. Birde üstüne böyle olunca çıldırdım artık.
Vallahi canım eşleri birbirine bıraksalar bence iyiler zaten. Araya başkaları girince hep sıkıntı. Eşimde görüyor ne kadar yorulduğumu geceleri uyuyamadığımı. Vardır bir hayır gerçekten artık böyle misafir getirmeyi teklif edemez sürekli.
Kız eşimde yoruldu o kadar uğraştık sağolsun yardımcı oldu işlerde. En son işler bitince eşime dedim azıcık ayaklarımı ovalar mısın şişti diye. Tam o sırada aradım gelmeyeceklerini öğrendim. Sinirimden ağladım artık. O da öyle görünce sağolsun anlayışlı davrandı haklı buldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…