2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Vallahi benimde film şeridi gibi gözümün önünden geçti hala yapmadığım bi sürü şey var. Doğum çantam bile hazır değil. Yarın ilk iş gerekirse eksik gedikte olsa çanta hazırlıycam

Yarın herkes çantaları tamamen hazırlayıp kapatacak zaten kesin bende daha çanta hazırlamamıştım ama yarın hazırlayıp kenara kaldırcam

İlk kim doğuracak oyumu sana kullanmıştım melegim can püüü bana beklenmedik yerden gol yedim
allahtan benden yana kullanmamissin doğmaya niyeti yok simdilik
Ahahaha sen uyu ben sana sabah anlatırım de
inşallah uyutursam eşimi
Ayy vallahi bizim evde bizi bile heyecanlan sardı daha eşyalarımız hazır değil onu konuşuyoruz uyuyamadık güzel haberler bekliyoruz golden-snitch
Offf beni de sardı çocuk içimde 2 büklüm olup duruyo bende aynı şekilde bi iki isim kalmıştı onu da halledicem bir anda oldu baksana

Havasiz olursa da olsun artık gerçekten ben golden da bu kadar heyecanlandiysam kendimde valizi bile bulamam evde hazırda dursun bi kosede
Ahaha aynen elimiz ayağımıza dolaşır. Valiz hazırda beklesin . gerekirse haftada 1 gün çıkarır havalandırır insan. en azından kafa rahat olur

Ahaha aynen elimiz ayağımıza dolaşır. Valiz hazırda beklesin . gerekirse haftada 1 gün çıkarır havalandırır insan. en azından kafa rahat olur
Suyum geldi mesajı görünce kalbim çarptı. Benim suyum gelse ne yaparım artık hiç bilemiyorum zaten eşim benden panik biz eli boş gideriz hastaneye galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…