2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Görüştüm canım genel olarak anlaştık.

Kızlar nstye girdim, dr'uma haber verdiler. Ebe ailene haber verebilirsin sezaryense bugün saglıkla dedi. Şu an çok garip hissediyorum
Saglıkla kavuşacaksın inşallah canım hiç stres yapma büyük ihtimal sezaryene alır suyun geldigi için hakkında nasış hayırlısysa öyle olsun

Zaten o içimizde kalanları söyleyebilsek dert tasa kalmaz özellikle aramayıp sormayıp doğuma 1 hafta kala arayıp sezeryan mı normal mi diye soranlara
Ay birde bebek sevmeye gelelim artık doğur diyenler var(( yani yeni doğan bebeğimi al sev diyeceğiz cahillik diz boyu

O değil haftasonu bebeğin yatağını falan ayarlicaktim siz siz olun ertelemeyin kızlar hiç bir şeyi. Hiç beklemiyordum. En son ben doğuracaktımm
Al işte ben sana havalandir dediydim ayyyy şey gibi oldu ben evlenmem diyipte ilk evlenen insanlar gibi

O değil haftasonu bebeğin yatağını falan ayarlicaktim siz siz olun ertelemeyin kızlar hiç bir şeyi. Hiç beklemiyordum. En son ben doğuracaktımm
Ayy çok heyecanlı birkaç saat sonra kucağında olacak desene ilk gün reflü yatağında yatar o arada kurar eşin de topiğimizin ilk bebeği geliyooorrr

Sinirlerim bozuldu analık işte
Doğuma girerken park yatağı düşenmeyen de ne bileyim insan her şeyi düşünür de en son aklına yatağı gelir goldendan park yatak mesajını görünce gülesim geldi ya çok heyecanlandım şu an merakla bekliyorum ya

park yatakta unutulmaz bir anı oldu artik benim icin
Bendeee çok ama coook merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…