2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Ayy okuyunca ağlamam normal mi ya sanki kendim doğuma gidiyomuşum gibi heyecanlandım. Rabbim sağlıkla kolayca kucağına almayı nasip etsin inşallah doğunca o mis kokusunu çek içine bolca
Bende çok heyecanlandım uyku tutmuyor şuan elimde telefon sayfayı yeniliyorum sürekli

Bende çok heyecanlandım uyku tutmuyor şuan elimde telefon sayfayı yeniliyorum sürekli
Yatamıyorum bende o kadar hareketli ki nefesimi kesiyo stres oldum sanırım hissetti durmuyo resmen, dokuz aydır ilk defa bu kadar bugün hareketli rahatsız etmezdi normalde yatarken falan durmuyo şu an

Benimde aynı şeyi yapmam peki

Hepimizin son haftaları kalsada bana hala şaka gibi geliyodu çünkü doğum yapacak olmam böyle bir anda okuyunca işin ciddiyetini anladım sanırım şok etkisi yarattı bende

Bu gece kimse uyuyamayacak bence
Şuan herkes sayfayı yenileyip duruyor bu gece uyku iptal. Eşime söylüyorum gruptan bir arkadaşın suyu gelmiş doğuma gitti diye bana diyorki gözünü seveyim dur daha hazır değilim

Kızlar benim suyum geldi, hastaneye gidiyoruz
Ayy çok heycanlııı Allahım sağlıkla sıhhatle kavuştursun inşallah. Okurken hepimizi bi heyecan sardı. Kim bilir sen nasıl heyecanlısındır kaburgana sertçe vurmalarından belliydi aceleci oğlanın geleceği, çıkmak istiyomuş bi an evvel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…