Batmanda mı yaşıyorsunuz?Evet...
Sizde mi batmanda doğum yapacaksınız? Bana medical point kemal beyi önerdiler sizin bilginiz var mı?Bende oraliyim. Doktorunuz kim acaba memnun musunuz
Şehir dışından geldiler birde eşimde insan çıkmadan haber verir dedi. Düşüncesiz insan çok gerçekten sen hamileliğim boyunca gelme evime hiçbir desteğin olmasın son dk gel e doğmadan seni görelim dedik. Ne kadar kilo aldım şiştim mi onu merakından gelmiştir.Doğumuna günler kalmış insanın evine gitmezsin ya
Dırırımmmm dırı dırımmmYanlış anlama ama sen 26 haftalık bebeğin küvözde durumu kritik sen 3. Gün çay servisi mi yaptın insanlarakızım valla iyi sabırlısın ben o çayı milletin kafasına dökerdim
Kızının hediyelik çikolatasını profil resmi yapmayan da kendine ana demesin
bebeği doğurmadan bir kebap gömmüşsündür bebeğe gitmiştir doğmadan önceki son yemeği
evet canım tam dik olman lazım geliyor gelmekte olan
Sultiş lakaplı bir kızın adı da bence bellidir
Ben mi yanlış hatırlıyorum 15inde dogumun yok mu zatenŞehir dışından geldiler birde eşimde insan çıkmadan haber verir dedi. Düşüncesiz insan çok gerçekten sen hamileliğim boyunca gelme evime hiçbir desteğin olmasın son dk gel e doğmadan seni görelim dedik. Ne kadar kilo aldım şiştim mi onu merakından gelmiştir.
En nefret ettiğim şey benim evime gelirken ben değil eşimin aranması. Yeni evliyken kv yaptı onu bikez. Eşimin burnundan getirdim o ilk ve sondu sonrasında onu arayana hep eşimi arayın bana söylemeyin diyip kapattı herkes alıştı artık beni arıyorlar. İyi demişsin temizlesin madem evi aldır hazır ikramlık yanına çay otursun içsin gitsinler ozaman. Emrivaki yapılmasına da sinir oluyorum 1 saate sizdeyiz hani hiç müsaitmisiniz filan demek yok. Ben ikinciye hamile kaldığımdan beri yemekli misafiri kestim hiçç uğraşamam manamda hazır hem kızım küçük hem hamileyim halim yokEn iyisini yapıyorsun benim görümcemde dün eşimi aramış 1 saate sizdeyiz diye haber gönderiyor bende bir ton söylendim yani olacak iş mi diye. Doğuma şurada ne kaldı son hazırlıkları yapıyorum evi sen süpür sil uğraşamam zaten gerginim dedim.
Ayyy aynen aynen vallahi ne salakmışım diyorum ya size ben yaparım ben ederim kimseden bişey istemem küheylanım kafasında olduğum zamanlarYanlış anlama ama sen 26 haftalık bebeğin küvözde durumu kritik sen 3. Gün çay servisi mi yaptın insanlarakızım valla iyi sabırlısın ben o çayı milletin kafasına dökerdim
bebeği doğurmadan bir kebap gömmüşsündür bebeğe gitmiştir doğmadan önceki son yemeği
Evet pazartesi günüBen mi yanlış hatırlıyorum 15inde dogumun yok mu zaten
Ah ah anayım ben anaaa dogsun minnoşumun resminide atarım sizeYanlış anlama ama sen 26 haftalık bebeğin küvözde durumu kritik sen 3. Gün çay servisi mi yaptın insanlarakızım valla iyi sabırlısın ben o çayı milletin kafasına dökerdim
Oha ya ne dusuncesizlik eee geleceği yol kaç saat uzaklıkta geri gitsin dusuncesiz insanlara ayar oluyorumEvet pazartesi günü
Merak ettim doğuma kalmış şurda 2 gün niye gelmişler hani bişeyler alıp onu mu getirmiş ta şehirdışından? Yada gezmeye diye çıkıp sizede mi uğramışlarEvet pazartesi günü
Yok bacım yaa kv hakkında rahat konuşamıyorum herşeyim ortada isim degiştirim diyorum alıştım buna herkes böyle tanıdı anca kocişim dogum hediyesi telefon alırsa degişirim şifremi feln bimiyorum yeniden üye olur karşınıza çıkarım inşallahDırırımmmm dırı dırımmmasla atamiyorum ayyyyy çok garip bi his melegim can tam ana canım ne güzel güzelliğini görüyorduk nazar değer diye doğumdan önce sakladi mi ne
Aynen öyle yaptım vallaha normalde bayılırım mutfakta uğraşmaya ama evde ne varsa onu çıkarttım son dk haber verene böyle yani. Eşimde evi temizledi çayı demledi sadece kahve yaptım.En nefret ettiğim şey benim evime gelirken ben değil eşimin aranması. Yeni evliyken kv yaptı onu bikez. Eşimin burnundan getirdim o ilk ve sondu sonrasında onu arayana hep eşimi arayın bana söylemeyin diyip kapattı herkes alıştı artık beni arıyorlar. İyi demişsin temizlesin madem evi aldır hazır ikramlık yanına çay otursun içsin gitsinler ozaman. Emrivaki yapılmasına da sinir oluyorum 1 saate sizdeyiz hani hiç müsaitmisiniz filan demek yok. Ben ikinciye hamile kaldığımdan beri yemekli misafiri kestim hiçç uğraşamam manamda hazır hem kızım küçük hem hamileyim halim yokçok yakın yemeğe gelecek olanlar da az erken gelin yemekleri yapın derim yaptırırım çaya da işte canımın istediğine kendim tatlı yaparım canımın istemediğine hazır aldırırım.
Ayyy aynen aynen vallahi ne salakmışım diyorum ya size ben yaparım ben ederim kimseden bişey istemem küheylanım kafasında olduğum zamanlareşimin dayısı geldi ne alakaysa yani 3 günlük lohusa kadının evine bebek zaten kuvezde canım burnumda süt sağıp duruyorum. Maşallah çay diye ölecek bi demlik bitirdi servisi de ben yaptım götür getir o halde. Şimdi diyorum kafama sıçayım uzatır ayaklarımı ben önüme beklerim şimdi çayı
Ahhahahahaha sen gıybet yapacaksan biz senin güzelliğine hasret kaliriz dimi P PembepilatesYok bacım yaa kv hakkında rahat konuşamıyorum herşeyim ortada isim degiştirim diyorum alıştım buna herkes böyle tanıdı anca kocişim dogum hediyesi telefon alırsa degişirim şifremi feln bimiyorum yeniden üye olur karşınıza çıkarım inşallah
Elleri boş geldiler canım gezmeye çıkmışlardır geçerken uğrayalım demişlerdir kesin. Eşime dedim pazartesi doğum var zaten yani niye şimdi geliyorlarmış diye doğuma gelmezler belki dedi.Merak ettim doğuma kalmış şurda 2 gün niye gelmişler hani bişeyler alıp onu mu getirmiş ta şehirdışından? Yada gezmeye diye çıkıp sizede mi uğramışlar
Ben bugün misafirlere kebah hazırladım çay demledim kahve yaptım sabahda mis gibi kahvaltılarını hazırlıcam afiyetle yesinlerAynen öyle yaptım vallaha normalde bayılırım mutfakta uğraşmaya ama evde ne varsa onu çıkarttım son dk haber verene böyle yani. Eşimde evi temizledi çayı demledi sadece kahve yaptım.
Ay bir de çayı mı düşüneceksin bebeğini mi sonuçta küvezde bırakmışsın evde bebek yok yani sana gelip çay kahve içmeye ne gerek duymuşlar şaka gibi bazen o kadar cahillik ediyoruz sonradan pişman oluyoruz ama işte bunlar hep bizi olgunlaştırıyorEn nefret ettiğim şey benim evime gelirken ben değil eşimin aranması. Yeni evliyken kv yaptı onu bikez. Eşimin burnundan getirdim o ilk ve sondu sonrasında onu arayana hep eşimi arayın bana söylemeyin diyip kapattı herkes alıştı artık beni arıyorlar. İyi demişsin temizlesin madem evi aldır hazır ikramlık yanına çay otursun içsin gitsinler ozaman. Emrivaki yapılmasına da sinir oluyorum 1 saate sizdeyiz hani hiç müsaitmisiniz filan demek yok. Ben ikinciye hamile kaldığımdan beri yemekli misafiri kestim hiçç uğraşamam manamda hazır hem kızım küçük hem hamileyim halim yokçok yakın yemeğe gelecek olanlar da az erken gelin yemekleri yapın derim yaptırırım çaya da işte canımın istediğine kendim tatlı yaparım canımın istemediğine hazır aldırırım.
Ayyy aynen aynen vallahi ne salakmışım diyorum ya size ben yaparım ben ederim kimseden bişey istemem küheylanım kafasında olduğum zamanlareşimin dayısı geldi ne alakaysa yani 3 günlük lohusa kadının evine bebek zaten kuvezde canım burnumda süt sağıp duruyorum. Maşallah çay diye ölecek bi demlik bitirdi servisi de ben yaptım götür getir o halde. Şimdi diyorum kafama sıçayım uzatır ayaklarımı ben önüme beklerim şimdi çayı
bebeğe aldıklarını da merak etmiş olabilirŞehir dışından geldiler birde eşimde insan çıkmadan haber verir dedi. Düşüncesiz insan çok gerçekten sen hamileliğim boyunca gelme evime hiçbir desteğin olmasın son dk gel e doğmadan seni görelim dedik. Ne kadar kilo aldım şiştim mi onu merakından gelmiştir.
Yok bacım yaa kv hakkında rahat konuşamıyorum herşeyim ortada isim degiştirim diyorum alıştım buna herkes böyle tanıdı anca kocişim dogum hediyesi telefon alırsa degişirim şifremi feln bimiyorum yeniden üye olur karşınıza çıkarım inşallah
Aynen bebişAh ah anayım ben anaaa dogsun minnoşumun resminide atarım sizesultan demi
Başka ne olabilir ki
yapsın da rahatlasın valla kadıncağız kaç gündür ağlamaklıyım diyor biraz içini boşaltırdı rahatlardı anlattıkça insan rahatlıyor gerçekten bilimsel olarak da bunun açıklaması vardı öyle bir yazı okumuştum
Kız öküz mü bu mağarada mı yaşamış bebeğe birşey getirmedi miElleri boş geldiler canım gezmeye çıkmışlardır geçerken uğrayalım demişlerdir kesin. Eşime dedim pazartesi doğum var zaten yani niye şimdi geliyorlarmış diye doğuma gelmezler belki dedi.
Ay bi doguram güzelleşem size resim atarım
Dalga mı geçiyorsunBen bugün misafirlere kebah hazırladım çay demledim kahve yaptım sabahda mis gibi kahvaltılarını hazırlıcam afiyetle yesinler
Hiçbirsey göstermedim vallaha merak eden ilgilenir arar hala olacaksın sonuçta çocuğa bir zıbın bile almamış gelirken.Ay bir de çayı mı düşüneceksin bebeğini mi sonuçta küvezde bırakmışsın evde bebek yok yani sana gelip çay kahve içmeye ne gerek duymuşlar şaka gibi bazen o kadar cahillik ediyoruz sonradan pişman oluyoruz ama işte bunlar hep bizi olgunlaştırıyor
bebeğe aldıklarını da merak etmiş olabilir
Aynen bebiş
yapsın da rahatlasın valla kadıncağız kaç gündür ağlamaklıyım diyor biraz içini boşaltırdı rahatlardı anlattıkça insan rahatlıyor gerçekten bilimsel olarak da bunun açıklaması vardı öyle bir yazı okumuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?