Yuh ya ne düşüncesiz insanlar var, yanlış anlama bugün benim kaynımın arkadaşının eşi doğurmuştu kaynım tanıyor diye biz de beraber düğüne gittik , ne ben ne eşim tanımıyoruz o sayede tanıştık bebekleri olunca da hayırlayalım dedik bugün e bebekten yatak seti aldık , düşün yani bebeğe olan uzaklığımızı insan bu kadar düşüncesiz olamaz diyeceğim ama maalesef olabiliyor
En iyisini yapıyorsun benim görümcemde dün eşimi aramış 1 saate sizdeyiz diye haber gönderiyor bende bir ton söylendim yani olacak iş mi diye. Doğuma şurada ne kaldı son hazırlıkları yapıyorum evi sen süpür sil uğraşamam zaten gerginim dedim.
Görümcemler misafirim kayınvalidem şehir dışında bende yedi içtiler allah razı olsun onun evine geçtiler yatmaya bana yük olmasın diye sabah inecekler kahvaltıya
Görümcemler misafirim kayınvalidem şehir dışında bende yedi içtiler allah razı olsun onun evine geçtiler yatmaya bana yük olmasın diye sabah inecekler kahvaltıya
Evet,kemal bey batmanın en eski ve en tecrübeli doktorudur.Birçok fanatiği var..benim perinatologa gitmem önerildiğinde biçok kişi kemal bey perinatologtan daha bilgili kemal beye git dedi..ilk düşüğümde ona muayene oluyodum...ben sadece biraz yaşlandığını düşünüyorum ama yine de tecrübesi tartışılmaz...
Kız vallahi iyi sesini çıkarmıyorsun ha birde sen bizden daha tecrübelisin 10 yıllık gelinsin hani iyi sesini etmiyorsun yeni gelin olsan hani eşinle aran açılmasın diye susarsın diyeceğim ama ben bile bir yıllık gelinim birisi hamile halimle bana gelse bu şekilde kıyamet koparırım. Sen bırak kendi evinde yedirmeyi içirmeyi seni arayıp yemeğe davet etmeleri gerekiyor, bu insanlar çocuk değil. Yukarıda yemeği yapar seni arar davet eder çaya bile dokundurtmaz insan olan, yani bu halinle evine gelip yiyip içmek de ne bileyim ay bir de mangal da evi iyi kokutur o kadar temizliğini de yapmıştın kız sizdeki bu sabır ney anam ya
Yuh ya ne düşüncesiz insanlar var, yanlış anlama bugün benim kaynımın arkadaşının eşi doğurmuştu kaynım tanıyor diye biz de beraber düğüne gittik , ne ben ne eşim tanımıyoruz o sayede tanıştık bebekleri olunca da hayırlayalım dedik bugün e bebekten yatak seti aldık , düşün yani bebeğe olan uzaklığımızı insan bu kadar düşüncesiz olamaz diyeceğim ama maalesef olabiliyor
İnsanlar maalesef düşüncesiz ben hayatta böyle olamam. Birine normal oturmaya bile gitsem kahvemi pastamı alır giderim yani elim boş hayatta gidemem ben ailemden böyle gördüm.
İnsanlar maalesef düşüncesiz ben hayatta böyle olamam. Birine normal oturmaya bile gitsem kahvemi pastamı alır giderim yani elim boş hayatta gidemem ben ailemden böyle gördüm.