2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Ayy duygulandım ne güzel dua ettin öyle amin canım benim inşallah

Yüzünde leke çıkan var mı şimdi de bu saatte bunu taktım burnumda ve elmacık kemiğimin üzerinde lekeler çıktı bir de sadece hamilelerde kullanılan güneş kremi aldım her gün sürdüm her dışarı çıktığımda 4-5 tane de çatlağım olmuş zaten o kadar yağladım ettim ay gece gece moralim bozuldu

İşte bekar evli kadın erkek fark etmiyor cidden bazı insanlar ince düşünceli bazıları patavatsız ayı tam

Valla böyle düşünceli misafir gelsin başımızın üstünde yeri var
Ben bebek görmeye giderken normal zamanımda tatlımı yapıp götürürüm. Eğer arkdaşlarla gideceksek herkes birşey yapsın derim öyle gideriz gittiğimiz kişiye zorluk olmasın diye.
Keşke herkeste bu hassasiyet olsa

Dünya hassas kalpliler için kötü bir yer begonyam(
Bakalım belki de kobradır oğlumun halası
hahahahahahaha ay gece gece iyi güldüm kız

Niye böyle bi zorunlulugun var gelenek mi?

Yani öyle buralarda .en azından benim çevrem öyle...hele iş arkadaşlarımın bebek görmesine gittiğimde 10 çeşide kadar yapan vardı..dolmasından, pastasından,mezesinden...yani birini yormak istemiyorsan akşam çaya gidersin en azından sadece tatlı tuzlu yapar o zaman ...hele bide kahvaltıya gelmek isteyen oluyor...

Cus ama ya.. gerçekten hiç vicdan yok mu çaya kahveye gelsinler de 10 çeşit nedir eziyet resmen.. ille yada başında bakan kişi yapacak doğuran kişi nasıl yapsin bu kadar şeyi

Vallaha bende düşündükçe gülüyorum eşime en son giderken diyorki fotoğraf atarsınız eşimde merak eden altınını alır gelir dedi yüzü düştü
Ay sakın resim mesim atma attırma bir hafta bir geçsin Allah korusun korunmasız yeni doğan nazar eden olur. Birisine bir resim attın mı zaten bitti daha o resim tüüüm sülaleye whatsap gruplarına ordan oraya ordan oraya , benim telefonuma kimlerin kimlerin yeni doğan resmi geldi yani ne kadar sinirlenmiştim ben niye atıyorlar ki yeni doğmuş bebek yani birşeye benzemez ödemli şiş gözü kapalı ne yapacaksın o resmi işte gel de anlat

Senin de iyi olmana çok sevindim canım sütün de gelmis harika,yarasın minnosuna

Bencede görmek isteyen gelsin görsün yani eşim o konuda ketum atmam dediyse atmaz.

Bebeğimin ilk ek gıdası mangal, şiş vs olacak sanırım hep siscilere gidiyorduk, piknikte de yeter artık bu lezzetleri daha fazla tatmaya geliyorum dedim sanırım

Bebeğimin ilk ek gıdası mangal, şiş vs olacak sanırım hep siscilere gidiyorduk, piknikte de yeter artık bu lezzetleri daha fazla tatmaya geliyorum dedim sanırım
Bebiş mangalın tadına varınca doğuvermiş benimki çok et yiyemedi kokudan tiksindim hep bakalım brokolici mi olur bonfileci mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…