- 20 Kasım 2016
- 4.977
- 6.676
- 158
Ayy duygulandımAynen öyle canım benim Allah yardımcın olsun sen çok güçlü bir kadınsın senin yapamayacağın bir şey yok inanıyorum çocukların da inşallah senin gibi güçlü olurlar umarım hastane yüzü hiç gördürmez kızın sana bağışıklığı çok kuvvetli olur
İşte bekar evli kadın erkek fark etmiyor cidden bazı insanlar ince düşünceli bazıları patavatsız ayı tamEşimin bekar erkek arkadaşı bile bize gelirken marketten cips bisküvi almıştı çok duygulanmıştım kendileri yapamıyor elleri de boş gelmek istememişlerdi o kadar duygulanmıştım ki o cips benim için elde yapılan baklavadan bile kıymetliydi yani
Belki de doğumdan sonra gelip altın takmamak içinDoğurmadan seni görüp napacakmış bu da eski köye yeni adet mi hay Allah ım ya
Hem de ayı oğlu ayıİşte bekar evli kadın erkek fark etmiyor cidden bazı insanlar ince düşünceli bazıları patavatsız ayı tam
Ben de öyle tahmin ettim de o kadar sinsi yılan değildir yaBelki de doğumdan sonra gelip altın takmamak içinbilemiyorum
Valla böyle düşünceli misafir gelsin başımızın üstünde yeri varEşimin bekar erkek arkadaşı bile bize gelirken marketten cips bisküvi almıştı çok duygulanmıştım kendileri yapamıyor elleri de boş gelmek istememişlerdi o kadar duygulanmıştım ki o cips benim için elde yapılan baklavadan bile kıymetliydi yani
Ya gerçekten sinirlerim bozuluyor böyle oluncaMalesef öyle olmuyor...diğer iki çocuğumda da öyle olmadı yani ..
Bakalım belki de kobradır oğlumun halasıBen de öyle tahmin ettim de o kadar sinsi yılan değildir yabu hareketi benim halam bile yapmaz benim halaların üstüne olmayacağı için öyle yapmaz ya bence
Dünya hassas kalpliler için kötü bir yer begonyamValla böyle düşünceli misafir gelsin başımızın üstünde yeri var
Ben bebek görmeye giderken normal zamanımda tatlımı yapıp götürürüm. Eğer arkdaşlarla gideceksek herkes birşey yapsın derim öyle gideriz gittiğimiz kişiye zorluk olmasın diye.
Keşke herkeste bu hassasiyet olsa
hahahahahahaha ay gece gece iyi güldüm kızBakalım belki de kobradır oğlumun halası
Niye böyle bi zorunlulugun var gelenek mi?Hamile birinin hele doğuma iki gün kalmış hamile birinin evine misafirliğe gitmek bence çok büyük bir ayıp..benim hamilelikte öyle sıkıntılarım olmadı çok şükür...ama bizim de doğumdan sonra başlayacak herşey..bir ay dolmadan misafirler gelmeye başlar,hem de öyle yemekli,pastalı,tatlılı...hiç yoksa ağırlayacağım 11 ayrı grup var...şimdiden o bebekle nasıl yapıcam diye düşünüyorum...
Vallaha bende düşündükçe gülüyorumDünya hassas kalpliler için kötü bir yer begonyam(
hahahahahahaha ay gece gece iyi güldüm kız
Cus ama ya.. gerçekten hiç vicdan yok mu çaya kahveye gelsinler de 10 çeşit nedir eziyet resmen.. ille yada başında bakan kişi yapacak doğuran kişi nasıl yapsin bu kadar şeyiYani öyle buralarda .en azından benim çevrem öyle...hele iş arkadaşlarımın bebek görmesine gittiğimde 10 çeşide kadar yapan vardı..dolmasından, pastasından,mezesinden...yani birini yormak istemiyorsan akşam çaya gidersin en azından sadece tatlı tuzlu yapar o zaman ...hele bide kahvaltıya gelmek isteyen oluyor...
Ay sakın resim mesim atma attırma bir hafta bir geçsin Allah korusun korunmasız yeni doğan nazar eden olur. Birisine bir resim attın mı zaten bitti daha o resim tüüüm sülaleye whatsap gruplarına ordan oraya ordan oraya , benim telefonuma kimlerin kimlerin yeni doğan resmi geldi yani ne kadar sinirlenmiştim ben niye atıyorlar ki yeni doğmuş bebek yani birşeye benzemez ödemli şiş gözü kapalı ne yapacaksın o resmi işte gel de anlatVallaha bende düşündükçe gülüyorumeşime en son giderken diyorki fotoğraf atarsınız eşimde merak eden altınını alır gelir dedi yüzü düştü
Senin de iyi olmana çok sevindim canım sütün de gelmis harika,yarasın minnosunaHerşeyi okuyamadım kızlar yavaş yavaş geri sarıyorum ve buna kesinlikle katılıyorum ben şuan biri olmadan kalkıp tuvalete gidiyorum yürüyorum da yavaş yavaş baş ağrım bel ağrım olmadı henüz sütümde bugün gelmeye başladı çok şükürhiç korkmayın her şey olması gerektiği gibi kendinden oluyormuş bazen akışına bırakmak gerekiyormuş
Bencede görmek isteyen gelsin görsün yani eşim o konuda ketum atmam dediyse atmaz.Ay sakın resim mesim atma attırma bir hafta bir geçsin Allah korusun korunmasız yeni doğan nazar eden olur. Birisine bir resim attın mı zaten bitti daha o resim tüüüm sülaleye whatsap gruplarına ordan oraya ordan oraya , benim telefonuma kimlerin kimlerin yeni doğan resmi geldi yani ne kadar sinirlenmiştim ben niye atıyorlar ki yeni doğmuş bebek yani birşeye benzemez ödemli şiş gözü kapalı ne yapacaksın o resmi işte gel de anlat
Bebeğimin ilk ek gıdası mangal, şiş vs olacak sanırımYanlış anlama ama sen 26 haftalık bebeğin küvözde durumu kritik sen 3. Gün çay servisi mi yaptın insanlarakızım valla iyi sabırlısın ben o çayı milletin kafasına dökerdim
Kızının hediyelik çikolatasını profil resmi yapmayan da kendine ana demesin
bebeği doğurmadan bir kebap gömmüşsündür bebeğe gitmiştir doğmadan önceki son yemeği
evet canım tam dik olman lazım geliyor gelmekte olan
Sultiş lakaplı bir kızın adı da bence bellidir
Bebiş mangalın tadına varınca doğuvermişBebeğimin ilk ek gıdası mangal, şiş vs olacak sanırımhep siscilere gidiyorduk, piknikte de yeter artık bu lezzetleri daha fazla tatmaya geliyorum dedim sanırım
Hiç etçi birisi değilim ama hamileyken çok yedim ya canım çekti hepBebiş mangalın tadına varınca doğuvermişbenimki çok et yiyemedi kokudan tiksindim hep bakalım brokolici mi olur bonfileci mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?