2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Bende biraz var kahverengi hamilelik lekesi , çok az alın ortası birde yanaklarda var. Bir tarafta az var ama öbür tarafta bir tık daha belirgin kahverengilik. Ben sürekli evdeyim riskten dolayı çıkamıyorum. Bunlara bence krem falan etki etmiyor. Kendini üzme doğum sonrası çoğu kişinin geçiyor, bizimki de geçer. Çatlaklar da büyük oranda genetik bir de deri yapısı kas yapısı vs var. Bolca su iç ve hergün nemlendir. Elinden geleni yaptığın halde yine olursa da yapacak bisey yok. Çocuğunun izleri emanetin olur senle kalır.

Bilinç altımız bizi etkiliyor ister istemez hayırlısıyla kucağımıza sağ salim alalım da rahatlayalım artık ya her gün düşün düşün kafayı yiyeceğim ben eşim de 15 mayıstan önce doğurma diyor işleri varmış iş yerinde yoğunmuş o da gerdi beni

Bebeğe mail atsın eşin durumu izah etsin eminim anlayışla karşılar bebek bu durumu 15 mayıstan önce gelmemeye dikkat eder

Tamam ben iletiyim bebeğime hemen de hahshaj. Keşke elimizde olsa da ne zaman doğuracağımızı bilsek . doğurana kadar cidden paranoyak olcaz bilinçaltı tepetaklak

Yaa son cümlenn aynen çok çok koyu değil ama belli görüyorum ben inşallah geçer günde 3 litre içiyorum aslında sürekli bebe yağı liearac sürüyorum ama genetik döeek ki nasip napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…